Forum » Programska oprema » Program za gr. kartico
Program za gr. kartico
tt2 ::
Mene zanima kje in kateri program si naj naložim z interneta, ki mi bo prikazal temperaturo procesorja in ramov na Radeonu 9000.
kuglvinkl ::
Nobenega, ker ne obstaja.
če ni inputa v obliki recimo diode, ti noben SW ne bo znal pričarat rezultatov, ker jih nima kje zajeti.
če ni inputa v obliki recimo diode, ti noben SW ne bo znal pričarat rezultatov, ker jih nima kje zajeti.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Program v takem primeru samo obdela podatke (v resnici jih samo ustrezno nekam zapšie, recimo na disk, display), ki jih sprejme od termalne diode. Če take diode, ki bi zajemala podatke, v najinem primeru podatek o izmerjeni temperaturi, ni, potem tudi nimaš kaj početi s softwareom, ki bi take podatke bral.
No ja, v bistvu imaš prav. Že na svoji prastari GeF 2 Ti TDH sem imel senzorja za RAMe in GPU. Ampak, zgleda, da to preveč košta.
Nove high-end karte pa bodo v prihodnosti brez dvoma imele te zadeve. Potem mora Alex (MBM) samo še najti ustezen port (SW) za prenos podatkov na MBM.
Program v takem primeru samo obdela podatke (v resnici jih samo ustrezno nekam zapšie, recimo na disk, display), ki jih sprejme od termalne diode. Če take diode, ki bi zajemala podatke, v najinem primeru podatek o izmerjeni temperaturi, ni, potem tudi nimaš kaj početi s softwareom, ki bi take podatke bral.
No ja, v bistvu imaš prav. Že na svoji prastari GeF 2 Ti TDH sem imel senzorja za RAMe in GPU. Ampak, zgleda, da to preveč košta.
Nove high-end karte pa bodo v prihodnosti brez dvoma imele te zadeve. Potem mora Alex (MBM) samo še najti ustezen port (SW) za prenos podatkov na MBM.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sposoja osciloskopaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2497 (1906) | Azrael |
» | Natančnost temperaturnih senzorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2125 (1775) | Spajky |
» | Čitalec XP temperaturne diode (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6155 (4880) | Jux |
» | Prikaz tempearture?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1073 (970) | njok |
» | Pc MARKOddelek: Navijanje | 1427 (1146) | 1161815611 |