» »

Android telefon brez google računa

Android telefon brez google računa

miko22 ::

Imam android ampak se mi zdi da brez google računa ne morem uporabljati telefona kot z računom. Aplikacije sicer maš drugje, pol je tu še imenik, pa zemljevid...
Ali je kdo poskusil brez Googla?

mtosev ::

Jaz mam Huawei tablico brez GMS. Vse kar rabim mi dela.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

V-i-p ::

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

fikus_ ::

Lahko uporabljaš Google space, aplikacije downloadaš z APKPure, Aurora Store, MoreApps, zgoraj omenjen Fdroid, APK Support,...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

kajtimara ::

Kaj je problem imeti google račun?

Nikonja ::

Tudi meni ni jasno, ker te google vseen lahko sledi tudi če se ne prijaviš ker boš itak uporabljal kar nekaj njihovih aplikacij. Smotano je ker npr. brez Play Stora (kateri ne bo delal brez accounta) moraš ročno posodabljat aplikacije kaj je uber "time consuming" ampak ja, v teoriji se seveda da, v praksi je kot si opisal preveč kompromisov in mislim da niso tega vredni.

Boobiz ::

vse deluje oz. za vsako stvar se alternativa najde. seveda pa se moraš v osnovi odločit, da se boš od joška ločil. mal se bi pa malo ne se bi pač ne gre, logično.
I'm drunk, what's your excuse?

Ales ::

Nikonja je izjavil:

Tudi meni ni jasno, ker te google vseen lahko sledi tudi če se ne prijaviš ker boš itak uporabljal kar nekaj njihovih aplikacij.

Slednje sploh ni rečeno. Ja, k njim se še iz povezanih virov odteka kup informacij, a to še ne pomeni, da se je potrebno kar vdati in jim poslati vse.

Smotano je ker npr. brez Play Stora (kateri ne bo delal brez accounta) moraš ročno posodabljat aplikacije kaj je uber "time consuming" ampak ja, v teoriji se seveda da, v praksi je kot si opisal preveč kompromisov in mislim da niso tega vredni.

To absolutno ne drži. Te druge trgovine, kot so npr. F-Droid ali Aurora Store, samodejno posodabljajo aplikacije, ki si jih preko njih namestil. Poskusi, v redu je.

Marsikatere aplikacije z Google play-a ne moreš uporabljati, če nimaš telefona/tablice povezane z njim.

fikus_ je izjavil:

Marsikatere aplikacije z Google play-a ne moreš uporabljati, če nimaš telefona/tablice povezane z njim.

Da ne mešaš med sabo Google Play in Google Play Services?

Možno.

KTr1sk ::

Namesto GooglePlay, lahko uporabiš
https://aurora-store.en.uptodown.com/an...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

bweemfi ::

fikus_ je izjavil:

Lahko in to zelo veliko vecino, brez da bi sploh imel instaliran google play ali google play services.

https://microg.org/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bweemfi ()

MrStein ::

Znanec ima Android (neki navaden Samsung, ne preveč star), brez google računa.

V Play Store ne more nameščati app-ov, dela pa skoraj vse drugo. Če naložiš APK ročno, se vseeno updata. Prav tako se temeljni OS updata.

(oni APK ki ga ima, je Signal, drugi prednaloženi app-i se tudi posodabljajo)

Tako da dela, ne dela pa vse.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eon box in Netflix (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6431595 (4960) FenellaAsh
»

Vprašanja glede iphone in huawei p50 pro

Oddelek: Mobilne tehnologije
162469 (1798) Netrunner
»

Stara verzija zVEM

Oddelek: Pomoč in nasveti
223630 (364) MrStein
»

Huawei ter Google aplikacije

Oddelek: Loža
294929 (4117) fikus_
»

Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
11231116 (24317) xmetallic

Več podobnih tem