» »

Vprašanja glede iphone in huawei p50 pro

Vprašanja glede iphone in huawei p50 pro

Netrunner ::

Iphone:
1. Kaj iphone 13 pro omogoča da le tega pritaknem preko USB na PC in vidim vsebino telefona kot da bi pritaknil usb kluč ali še vedno potrebuješ ituns-e za prenašanje datotek?
2. Je mogoče uporabljati iphone brez tesne povezave z applom? ... s tem mislim da ne rabim imeti nekega računa tam pri njih ipd?
3. Kakšne so alternativne možnosti za prenašanje datotek med telefonom in računalnikom (si ne lastim mac-a)

Huawei
1. To da nima googla je velik plus čeprav google maps-i bi mi prav prišli :) LAhko uporabljam google maps-e na huawei-u na kakšen način?
2. Je kakšna možnost namestit aplikacije iz google play-a? Bral sem, da če jih preneseš iz drugega telefona le te delajo normalno naprej.

hvala
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Bolt ::

Netrunner je izjavil:

Huawei
1. To da nima googla je velik plus čeprav google maps-i bi mi prav prišli :) LAhko uporabljam google maps-e na huawei-u na kakšen način?
2. Je kakšna možnost namestit aplikacije iz google play-a? Bral sem, da če jih preneseš iz drugega telefona le te delajo normalno naprej.

hvala

Če jih boš samo prenesel ne bo nič delalo naprej!
Najprej moraš namestit google play.
Na youtubu imaš cel kup navodil kako namestit google play. Potem pa boš iz svojega računa prenesel gor aplikacije. Pa še to ti vse ne bodo delale kot prej. Posebej ne tiste kjer je treba prenest kakšen data. Primer igre. No ja tudi to se da, samo pri tebi bolj težko.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

DeeCoy ::

Netrunner je izjavil:

Iphone:
1. Kaj iphone 13 pro omogoča da le tega pritaknem preko USB na PC in vidim vsebino telefona kot da bi pritaknil usb kluč ali še vedno potrebuješ ituns-e za prenašanje datotek?
2. Je mogoče uporabljati iphone brez tesne povezave z applom? ... s tem mislim da ne rabim imeti nekega računa tam pri njih ipd?
3. Kakšne so alternativne možnosti za prenašanje datotek med telefonom in računalnikom (si ne lastim mac-a)

Huawei

hvala

iPhone:
1. Ne. Obstaja pa 3u tools ki precej poenostavi prenašanje vsega skupaj
2. Ne. Tako kot pri androidu rabiš google račun, rabiš tu apple. Se pravi, osnovne funkcije ja, aplikacije ne.
3. Kot že rečeno, 3u tools

na kratko jajce eno in drugo ... bom vzel neko tretje sranje

V-i-p ::

Vesel si, da ni gugla gor, mel bi pa (vse) guglove appe? Đizs no...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

V-i-p je izjavil:

Kdo je to rekel? Samo maps-i bi mi prav prišel kar je od gugla.

mtosev ::

Aurora store ima kup apps gor. Verjetno tudi maps.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

MrStein ::

Netrunner je izjavil:

Iphone:

1. Samo slike in videji gredo tako (iz telefona na PC, v drugo smer ne)

3. Jaz stvari pošiljam preko Skype (stupid, but it works)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

@mtosev => sem bral, da imaš več načinov da spraviš mapse gor vendar zna markniti kdaj vmes in moraš ponastavlajt ipd... Pa mapsi niti niso tak problem ampak bolj so bančne aplikacije, katere pa ne delajo preko raznih emulatorjev ipd.

@MrStein => navajen sem uporabljati telefon kot usb ključek, pritakneš na PC preneseš sem ali tja ... rešeno :) iphone iz nekega razloga tega ne omogoča in ker se mi ne da ubadati z alternativami bom vse kar je od appla preskočil.

Jure14 ::

Imam huawei p40.
Namestiš si gspace in dobiš en virtualni telefon, kjer delajo vse google zadeve.
Ta virtualka se predstavi kot mate20, na katerem so dovoljene goiglove storitve

Deluje maps, gmail, banke, keep, kolendar, večina iger.

mtosev ::

Netrunner je izjavil:

@mtosev => sem bral, da imaš več načinov da spraviš mapse gor vendar zna markniti kdaj vmes in moraš ponastavlajt ipd... Pa mapsi niti niso tak problem ampak bolj so bančne aplikacije, katere pa ne delajo preko raznih emulatorjev ipd.

@MrStein => navajen sem uporabljati telefon kot usb ključek, pritakneš na PC preneseš sem ali tja ... rešeno :) iphone iz nekega razloga tega ne omogoča in ker se mi ne da ubadati z alternativami bom vse kar je od appla preskočil.

Jaz imam Huawei tablet, ki nima GMS in mi Revolut in NKBM app delujeta. Oba sta na voljo na uradnem AppGallery storu. Prek Aurora pa sem namestil appe kot Netflix, Spotify, PayPal etc in mi vse deluje.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

hm, potem je huawei kar mikavna opcija. Moram vprašati kakega kolega če ima, ker preden nabavim bi zadevo vseno rad malo testiral.

Jure14 ::

P40 je menda zadnji, ki ima Leica leče na fotoaparatu.a

Jure14 je izjavil:

Vseeno sklepam, da naj bi p50 pro delal dobre fotografije.

krop ::

Škoda cajta. Vzameš nekaj tretjega in ne razmišlaš

Bolt ::

Jure14 je izjavil:

Serija P50 ima prav tako še Leica leče.

Netrunner je izjavil:

V-i-p je izjavil:

Kdo je to rekel? Samo maps-i bi mi prav prišel kar je od gugla.

Zakaj potem ne pogledaš za Honor. Isto sranje kot Huawei samo drugo pakovanje s tem, da ima gor GP.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bolt ()

Bolt je izjavil:

Zakaj potem ne pogledaš za Honor.

Ja je tudi kandidat, samo zanimalo me je kakšne so opcije pri huawei-u in iphon-u.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Huawei

Oddelek: Mobilne tehnologije
152161 (1006) tikitoki
»

Brez ameriške tehnologije: Huaweijev novi zastavonoša Huawei P50 Pro (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5213294 (5766) Ales
»

Huawei ter Google aplikacije

Oddelek: Loža
294915 (4103) fikus_
»

Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
11230880 (24081) xmetallic

Več podobnih tem