» »

Binance in Wise

Binance in Wise

seniorman ::

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem uporabil binance kartico preko wise.com za nakazilo večje vsote pri nakupu avtomobila (delno krit z binance/wise delno preko NLB). Z binance strani sem dobil naslednje opozorilo, da mi bodo zaprli račun, če v 14 dneh ne pošljem vseh podatkov, ki jih potrebujejo.

Problem je, ker sem v kriptu že od 2018 in sem vmes parkrat prodal in kupil BTC (ne več kot 10x letno), tako da imam 1/3 svojih sredstev in 2/3 priigranih - nisem trader, zgolj long-term holder. Težko dejansko pojasnim točko št 2, razen če uploadam vse transakcije vseh let. Ima kdo podobno izkušnjo oziroma kakšno informacijo kaj narediti?

Technics111 ::

seniorman je izjavil:

Pozdravljeni,

Pred kratkim sem uporabil binance kartico preko wise.com za nakazilo večje vsote pri nakupu avtomobila (delno krit z binance/wise delno preko NLB). Z binance strani sem dobil naslednje opozorilo, da mi bodo zaprli račun, če v 14 dneh ne pošljem vseh podatkov, ki jih potrebujejo.

Problem je, ker sem v kriptu že od 2018 in sem vmes parkrat prodal in kupil BTC (ne več kot 10x letno), tako da imam 1/3 svojih sredstev in 2/3 priigranih - nisem trader, zgolj long-term holder. Težko dejansko pojasnim točko št 2, razen če uploadam vse transakcije vseh let. Ima kdo podobno izkušnjo oziroma kakšno informacijo kaj narediti?

Dobronameren nasvet, odjebi to sranje od Binanc, ker jebejo uporabnike na polno in brišejo račune. Imaš dovolj drugih menjalnic, npr, kucoin, okx, bybit, kraken.. Itd.

ales85 ::

Najbrž si uporabljal neverificiran račun. Prej bi moral prebrati navodila. Edino kar ti zdaj preostane je, da jim pošlješ čim več dokazil.

seniorman ::

@ales85 Ali lahko binancu verificiram poljubni račun, da mi naslednjič ne flaggajo transakcije. Recimo: dobim fizični račun za 5k, kjer moram plačati denar na določen IBAN; uporabim wise.com, kjer se denar trga z binance kartice in gre na določen IBAN?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
592145395 (880) hamez66
»

Crypto.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
6313937 (1351) matic492
»

Hekerski vdor v Binance odnesel pol milijarde

Oddelek: Novice / Varnost
1912119 (7428) Mato989
»

Obdavčitev manjšega holdinga kriptovalut