» »

Problemi z Geforce Fx 5200 128

Problemi z Geforce Fx 5200 128

CrazyJack ::

Saos!!

Nikakor ne morem zagnati nebenga špila, če imam priključeno to kartico!! Tiste driverje, ki sem jih dobil zraven sem instaliral vendar ne deluje!! Vedno ko zaženem kak špil mi deluje samo muzika, slike pa ni!! Mogoče pa je to krivo ker imam priklučen 14`monitor?

Pomoč bi bila dobrodošla!

Mogoče mi lahko kdo pove kje najdem gonilnike OpenGl, ker baje ta kartica podpira tako OpenGl 1.4 in DirectX9.

ERGY ::

Lej,.. Driverje, ki si dobil zraven so ze zgodovina. dej pejd na www.nvidia.com in najdi tzadne gonilnike.:) Al pa http://www.3dchipset.com/drivers/offici... pa tuki najdi 40.72 k so res dobri.:))

LP

novak71 ::

Si res CrazyJack !! Na 14 " monitorju b gledu Vietcong :D, pa še karte špilu z levo roko a? Namesto novih gonilnikov si najdi vsaj 15" (by d way: obstajajo že gonilniki 50.16 na Nvidiji, ki preizkušeno delujejo na isti karti. Čao bok si res kekec.;)

Tilen ::

zdaj je ze 52.16 na nvidii :P

Novak71, prosim da mi pošlješ denar za nov monitor, kakor sklepam iz povedanega. Izbira naj bo tvoja, na vizitki pa naj piše "od Mojce".

ps: nimamo vsi tolk keša....

looool

jjohny ::

A se lahko isti driveji uporabljajo ne glede na proizvajalca grafične kartice???

lp, jani:D 8-O

kuglvinkl ::

Ja, lahko.
Your focus determines your reallity

miranpozar ::

CrazyJack, tvoj problem je monitor. Igra v DirectX nacinu preklopi na visjo frekvenco osvezevanja monitorja (verjetno 85Hz ali vec), kar pa 14" monitor ne prebavi.
KUPI SI DRUG MONITOR!
Pa ne bluzi o denarju. Ce si ga imel za tisti jajc od FX5200 daj se deset jurjev za rabljeno spodobno 15" kisto.
IN NE SPARAT VSAKEGA JURJA KADAR GRE O LASTNEM ZDRAVJU!

kuglvinkl ::

Definitivno, ko gre za monitor se, če je le možnost, odrine več denarja. Običajno se to da izvesti z izibro cenejših komponent.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

Scorpia ::

Zakaj je pa prijatelj lahko igral igre na Geforce 4200titanium,10 let star monitor 14 palčni na 800x600 brez težav, sam da je bilo 60hz, ker več ne more monitor.Pa igre so bile nove, npr. vice city, nfs 2 hot... itd?:\

Vse deluje samo najnovejše driverje moraš imeti!!!

Vsi nekii so zlo pametni, 52.16 driverje maš pa je...(za nvidia kartice)
Kar se pa tiče glede monitorja, je pa klinc kakšnega maš.
Očitno nekateri kupujejo po pravilu močnejšega, ne pa tisto kar res potrebujejo, če sploh potrebujejo.
Če misliš, da je FX 5200 128 jajca, je to tvoja stvar, ker pač nimaš pojma. Je že nisi sprobal. Sploh pa se ne splača pričkat okol tega, ker tak nima smisla.

Dead_Eye ::

ne da bi komu solil pamet, samo namesto grafične bi si raje vzel en 17" navadem monitor oz. celo flat (cca30k), ker 14" se res ne da gledat oz. vsaj mene začnejo skoraj takoj bolet oči...
The one and only

Jack: FX5200 je jajc. Vsaj v primerjavi z ATIjevimi izdelki. To ve vsak malo bolj razgledan navdušenec za računalnike, jaz pa še toliko bolj, ker sem že leta zaposlen v tej panogi.
Zato tudi vem da je 14" monitor uničevanje lastnih oči!
Over and out.

nicjasno ::

miranpozar: se podpisem pod tvoj post. Bolse nebi mogel povedat.

boštjan ::

CrazyJack,kero grafo pa si prej mel.ker me res zanima zakaj nisi raje rabljenega 17" monitora kupo,pa pol ko prišparaš 23k pa grafo. razen če tebe 14" monitor ne moti.za sebe vem da me je zelo,pa sem samo na netu bil.

crazy one to je isto ko da ti v avto kerozin nalijes

Prej sem mel voodoo 3. Pa je stvar bila več kot super!!!

Kar se pa tiče tebe, ki si zaposlen v tej panogi ............. če ti tak prodajalec kot svetovalec (kritik) si pa bolj slab prodajalec!! Mal več strpnosti pa bi lahko mel....

Jaz sm pršu na ta forum po pomoč, ti pa me skoraj kastriraš....... nevem kaj delaš tukaj - odganjaš folk, ki potrebuje pomoč, mogoče? Pač mi ne pomenijo te stvari "tak velik" kot nekaterim,....,

Peace on...

Jack, nič nimam proti tebi osebno, ampak me pa moti ko si z lastnim nevedenjem uničuješ zdravje in zapravljaš denar v napačne stvari. Pri ergonomiji se ne sme šparat. Privošči si najboljši monitor, najboljšo miško in najboljšo tipkovnico kar si lahko! In prišparaj raje kje drugje. Zopet ne vzet osebno, amapk ta post prebere precej ljudi, ki se lahko iz tvojega primera nekaj naučijo.

Drugače pa sem tudi prodajalec in ne prodajam zanič tipkovnic, ne prodajam poceni neoptičnih miši in ne prodajam monitorjev izpod 40.000 SIT. Raje ne prodam nič!
Kar se pa nasvetov tiče pa naj ti povem, da sem bil v začetnem obdobju slo-techa (ko tebe tukaj še ni bilo) tukaj big bwana moderator, zato naj te ne skrbi moja verodostojnost.

Pa ne se užalit. Sem te hotel samo malo streznit, da spregledaš!

vili ::

je sosed kupu ako kart pa je sofer na prilozenem CD-ju cisto neuporaben nalozi kakega bolsega recimo Starstorm potegne men dost cool na MSI NV :)) 9800 TI na 32 inchnem ekranu u 4096x3072 in 128 bitnih barvah

OK

sicer ce si ze geforca 5600 kupo pa si naj raje na TV priklopi zadevo ce ga ma kje blizu :)))) pa ma TV namest monitorja =)

pardon 5200 :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318956 (12472) Ursus
»

vaše prvo računalo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1139014 (7552) flipflop
»

nVidia še enkrat na DDR-II

Oddelek: Novice / Grafične kartice
82552 (2552) _Mortal_
»

Geforce FX5200 vs. FX5600?