» »

Bolani Petelin

Bolani Petelin

mediospin ::

Pozdrav,

Starši so si umislili kokoši nesnice in nekako jim je ratalo dobit 2 petelina, eden je nad drugim prevladal in ga tepe, tepejo ga tudi kokoši. Ta drugi petelin se sedaj opoteka po dvorišču kot pijan, sta ga odmaknila od drugih kokoši ampak očitno prepozno. Petelin ni videti bolan, ne more pa stat na nogah in se zvrača, spi na boku, zgleda kot mrtev na trenutke. Zavrača hrano a skoz bi nekaj kljuval a mu ne uspe, ker se prekucne. A ima kdo izkušnje s čim podobnim, za klicat veterinarja je takoj račun v nebesa, če je kaka bolezen al podobnega bi ubožčka najraje rešil muk, ker se mi resnično smili ko se prevrača po dvorišču...pa brez obsojanj prosim...
  • zaklenil: bluefish ()

forplan ::

:))
da se strinjam

mailer ::

Preskočil si terapijo, vzemi odmerek in bo jutri bolje.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

kaj je s tabo narobe? a si debil? mam problem s petelinom, ti verjetno niti rože ne znaš zaliti...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

nejclp ::

Lahko da ima možganske poškodbe. Petelin mislim. Če ni videti, da bi imel kakšne drugačne, fizične. Ker sem vegan, bi počakal. Ti pa ravnaj po svoji vesti. Ni videt, da ti je vseeno, glede na to, da si ustvaril račun samo za to, da bi izpostavil ta problem na forumu. Zato ti zaupam, da boš ravnal v interesu petelina.

@nejclp ne mi ni vseeno in sem iskal forum kjer je kaj pisalo o tem in sem videl, da so tu bile teme o kokoših in sem napisal. Jaz bi tudi počakal ampak ko ga gledam takega se mi smili.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kokoši (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8217935 (11919) primoz4p
»

Drugošolci zažgali rep

385824 (3591) gruntfürmich
»

"zmešana" soseda - kaj storiti (strani: 1 2 )

7913489 (9877) Phantomeye
»

Mletje piščancev (strani: 1 2 3 )

1079689 (7297) SomethingEls
»

Ali je kurje jajce celica?

355658 (5198) ToniT

Več podobnih tem