Forum » Loža » Ima kdo podobne simptome?
Ima kdo podobne simptome?

Hangman ::
Menda zadnja 2 tedna razhaja neka oblika viroza.
Simptomi so: občutek utrujenosti oz. pomanjkanja spanca, blage bolečine v mišicah in prebavne motnje (bruhanje, driska).
Ima še kdo podobne simptome oz. se je podobno počutil v minulih dneh? Kako si pomagati?
Simptomi so: občutek utrujenosti oz. pomanjkanja spanca, blage bolečine v mišicah in prebavne motnje (bruhanje, driska).
Ima še kdo podobne simptome oz. se je podobno počutil v minulih dneh? Kako si pomagati?
- zaklenil: bluefish ()

IL_DIAVOLO ::
Podobno se se nisem pocutil nikoli.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

DarwiN ::
Si bil cepljen? ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Apofis ::

Grizzly ::
Se spet delimo na cepilce in anticepilce? Jaz sem bil 2x cepljen (covid-19) in zdravnika že kar dolgo nisem videl. Dejansko sta se v tem času zamenjali že 2 moji osebni zdravnici. Na drugi strani spoznavam zaprisežene anticepilce, ki pa so skoraj doma v zdravstvenem domu.
Kaj pa vem, jaz sem se prejšnji četrtek počutil nekoliko omotično in bil nadpovprečno na WC-ju. Kljub temu sem šiht opravil, remote seveda. Spil sem veliko tekočine in večino dneva prespal. So pa trije moji sodelavci trenutno na bolniški. Kakšne simptome imajo pa težko rečem.
Kaj pa vem, jaz sem se prejšnji četrtek počutil nekoliko omotično in bil nadpovprečno na WC-ju. Kljub temu sem šiht opravil, remote seveda. Spil sem veliko tekočine in večino dneva prespal. So pa trije moji sodelavci trenutno na bolniški. Kakšne simptome imajo pa težko rečem.

PersonaRuda ::
Nisem še fasal, poznam pa 3, ki so v zadnjem mesecu fasali neko virozo, kjer imaš močen glavobol, nimaš vročine in v predelu od sinusov proti vrhu čutiš neznosne bolečine tudi rahlo vrtoglavico. Simptomi izginejo po parih dnevih...

Ganon ::
Sva že dva. Doma sem od začetka tedna in še vedno nisem dober. Vročina, utrujenost, kašelj, vmes enkrat bruhal, bolečine v sklepih ...

janezvalva_5 ::
jaz si dam brisačo med jajca, ko grem spat.

IL_DIAVOLO ::
Vcasih imam obcutek da sem iz rosfraja.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Twixz ::
Jst sm bil v nedeljo in ponedeljek tak.
V nedeljo sem začel z Medexom (šumeče tablete s cinkom in ogljikom), spil 4 litre vode.
V ponedeljek, ko je kazalo na bolje in sem imel malo več energije sem šel za 2 uri ven, se razgibal (beri: sprehod) in zvečer zakuril na polno, se prešvical in v torek zjutraj bil dober.

CopiumRovte ::
Sem imel podobne simptome, sem šel k zdravniku, pa je rekla da ni nč. Pol sem čez dva dni umru in se odloču, da nardim račun na slo-tech

tony1 ::
Odpret bolniško, počivat, pa čaj pit.

Kayzon ::
Se spet delimo na cepilce in anticepilce? Jaz sem bil 2x cepljen (covid-19) in zdravnika že kar dolgo nisem videl. Dejansko sta se v tem času zamenjali že 2 moji osebni zdravnici. Na drugi strani spoznavam zaprisežene anticepilce, ki pa so skoraj doma v zdravstvenem domu.
Hehhee,enako lahko recem ampak obratno. Doma nihce cepljen,v treh letih bili prehlajeni ene 2x. V sluzbi vsi cepeljeni skos bolniske,eni celo stari 28,eni 50+..

BorutO ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Jaz sem bil dobesedno iz rosfraja, preden sem dobil otroke. Vsi okoli mene na smrt bolni in ni da ni, meni pa nikoli nič ...
Zdaj, od kar imam otroka, vso sranje fašem od njiju. Ampak samo od njiju, pa okoli mene so še vedno vsi drugi lahko bolni pa mi ne bo nič. Recimo korono sem tudi od tamale fasal. Prvo je tamala bila, potem čez tri, štiri dni nekje pa sem še jaz fasal. Prej so s korono okoli mene vsi skakali, isto za tem, pa mi nikoli ni bilo nič. Tako da, ko sta tamala dva bolna, že vem kaj sledi. :)

Phantomeye ::
Hehhee,enako lahko recem ampak obratno. Doma nihce cepljen,v treh letih bili prehlajeni ene 2x. V sluzbi vsi cepeljeni skos bolniske,eni celo stari 28,eni 50+..
Ja, recimo moj sosed je bil cepljen ... pa ga je avto zbil, recimo njegova žena k pa ni bla cepljena je pa čist ok.

Meizu ::
Mi je tudi soseda pravila ja, da je bila cepljena in ni znala več nardit dobrih piškotov, tadruga soseda pa ni cepljena dela pa odličen burek.

janezvalva_5 ::
Phantomeye je izjavil:
Ja, recimo moj sosed je bil cepljen ... pa ga je avto zbil, recimo njegova žena k pa ni bla cepljena je pa čist ok.
Mi je tudi soseda pravila ja, da je bila cepljena in ni znala več nardit dobrih piškotov, tadruga soseda pa ni cepljena dela pa odličen burek.

Miki N ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Jaz sem bil dobesedno iz rosfraja, preden sem dobil otroke.
Jaz sem bil tudi dobesedno iz rostfraja, zdaj sem pa samo še v prispodobi.

Drugače pa OP... kaj če si fasal mariborčana - o tem se sploh več ne govori.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

joze67 ::

tonttu ::

Netrunner ::
Spomladanska utrujenost z slabo prehrano?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Dokazano je, da če si cepljen, cepivo moti sončno magnetosfero in zaradi tega zemlja drsi 3 stopinje preveč v levo!
To so dejstva.
To so dejstva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()

tonttu ::

FoxKnox ::
Evo, pa smo tam . Antivaxer sprašuje medmrežne strokovnjake o zdravstvenih simptomih. Kaj ti bo medicina, če imaš internet?

111111111111 ::
Jaz pa od kar sem se cepil proti COVID-19, ne zbolim več. Jaz res ne vem kako sranje so nam to vbrizgal, da bom moral zdrav umret. SRAMOTA.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

133273 ::
Ne da, to je od cepljenja. Pazi se kovin, osebno poznam dva precej kriticna primera, prvi je sel zvecer domov in se je magnetno prilepil na kandelaber, so ga zjutraj sele gasilci lahko resili, pa se te so morali izrezati del kandelabra, ki ga zdaj ze eno leto nosi okrog na hrbtu. Zdravniki pravijo, da brez operacije ni resitve.
Drugi je pa zelo dober znanec, ki je sel mimo naproti vozecega avtomobila, med voznjo se mu je prilepil na zadnji del, voznik ga ni opazil in ga je peljal do Dunaja. Seveda je zamudil sluzbo.
Oba sta tudi komentirala, da se pocutita nekako toplo, kadar gresta mimo baznih postaj za 5g in enemu raste nekaj, kar bi lahko bil nastavek za cisto majhno tretjo rokico, iz stegna.
Pa izogibaj se letaliskih stez in gradbene mehanizacije!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 133273 ()

woodpecker ::
Evo, pa smo tam . Antivaxer sprašuje medmrežne strokovnjake o zdravstvenih simptomih. Kaj ti bo medicina, če imaš internet?
Predvidem da potem takem tudi ni cepljen proti internetu, torej je njegovo vprašanje legitimno.
Mene med drugim npr. sedaj zanima kakšno leguro rostfreia moram vzeti da bom še varen...

Mene med drugim npr. sedaj zanima kakšno leguro rostfreia moram vzeti da bom še varen...
A folija ne zadostuje več? Mater, bo treba pojačat izolacijo v bajti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kako boste izpolnili CT pogoj? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19128 (15327) | BigWhale |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24195 (20388) | Mr.B |
⊘ | Mi Covid19 prekuženi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 28776 (15901) | BigWhale |