» »

rehabilitacija toplice

rehabilitacija toplice

jobers2 ::

Zdravo a mi zna kdo povedat imel sem osteotomijo tibialnega tuberkla,
in pa rekonstrukcijo MPFL ( REKONSTRUKCIJA POGAČICE ĆE SE PRAV SPOMNEM).
zdaj v enem mesecu sem dal skozi terapije v bolnišnici v NM. sedaj je kirurg napisal osebni zdravnici da da naprej predlog za terapije v šmarjeških toplicah, vendar me zanima naslednje:
- ali me pripada bivanje v toplicah? ker vožnja je problem saj me ob pritisku na pedala boli del kjer imam ploščico z vijaki in kjer so rezali.in je vožnja zelo omejena.
ker imam občutek kot sem bral v teh njihovih zakonih da te pripada nastanitev samo takrat kadar imaš podaljšano bolnišnično zdravljenje.
je imel kdo takšen ali podoben primer?
hvala .
lp

Anney ::

Da pripada ti, 14 dni, doplačilo je samo, če želiš sam bivati v sobi, to se zmeniš z recepcijo hotela, ko imaš odločbo. Pripada ti polni penzion.
BTW, toplice si lahko izbiraš sam. Laško je zakon.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

mojsterleo ::

Sodelavec iz Ljubljane je bil 2x na rehabilitaciji v Dolenjskih toplicah (menjava obeh kolkov). Dobil je 2 tedna pa podaljšali so mu vsakič za en teden.
Doplačaš za enoposteljno sobo.
Vozil se tja verjetno ne boš vsak dan, saj to nima smisla, ker se terapije začnejo zgodaj zjutraj, vsekakor omeni težave ki jih imaš.

Zgodovina sprememb…

jobers2 ::

Anney je izjavil:

Da pripada ti, 14 dni, doplačilo je samo, če želiš sam bivati v sobi, to se zmeniš z recepcijo hotela, ko imaš odločbo. Pripada ti polni penzion.
BTW, toplice si lahko izbiraš sam. Laško je zakon.

hvala za info upam da rešijo tako .
ja za doplačilo mi je jasno seveda da se doplača. javim kako bo ko pride odločba v sredo.
lp

mojsterleo je izjavil:

Sodelavec iz Ljubljane je bil 2x na rehabilitaciji v Dolenjskih toplicah (menjava obeh kolkov). Dobil je 2 tedna pa podaljšali so mu vsakič za en teden.
Doplačaš za enoposteljno sobo.
Vozil se tja verjetno ne boš vsak dan, saj to nima smisla, ker se terapije začnejo zgodaj zjutraj, vsekakor omeni težave ki jih imaš.

ne vožnja sploh ne pride v poštev ker je daleč in pa na daljše razdalje postane moteče. sploh pa po terapijah se koleno zelo razboli. in pol ni možna več vožnja.
hvala za info
lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jobers2 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Operacija kolena

Oddelek: Loža
3512434 (9013) klemenSLO
»