Forum » Programska oprema » Snemanje zvoka
Snemanje zvoka
Vanadium ::
Pozdravljeni.
Sem malo iskal po starih temah pa na žalost nič pametnega, skratka iščem neki programček (zaželeno je, da ga ni potrebno inštalirat zaradi uporabniških pravic) s katerim bi snemal zvok direktno iz zvočne kartice. Ali obstaja kaj podobnega? Malo sem probal Audacity samo snema iz mikrofona in ne zvoka drugih sogovornikov. Namen tega je pa da posnamem meeting, kjer je potrebno pisati zabeležke katere se potem lažje napišejo, ko v miru v pisarni poslušaš posnetek...
Sem malo iskal po starih temah pa na žalost nič pametnega, skratka iščem neki programček (zaželeno je, da ga ni potrebno inštalirat zaradi uporabniških pravic) s katerim bi snemal zvok direktno iz zvočne kartice. Ali obstaja kaj podobnega? Malo sem probal Audacity samo snema iz mikrofona in ne zvoka drugih sogovornikov. Namen tega je pa da posnamem meeting, kjer je potrebno pisati zabeležke katere se potem lažje napišejo, ko v miru v pisarni poslušaš posnetek...
@Han dober predlog, samo zanimivo, da mi noče snemat zvoka, ekran posname zvoka pa nič. Mogoče veš če je še kaka fora ker nastavitve so zelo skope...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Han ::
V ShareX lahko izklopiš zajem videa. Za optimalno sinhronizacijo je priporočljivo namestiti "screen-capture-recorder" in "virtual-audio-capturer".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 512309 (9290) | miko22 |
» | Screenshot software.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2543 (645) | ST-777 |
» | Download videa s spletne straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1939 (1550) | buttcrack |
» | Kateri program za video obdelavo (snemanje namizja)?Oddelek: Programska oprema | 3784 (2469) | opeter |
» | S katerim programom se lahko posnamezvok ki se ravnokar predvaja?Oddelek: Zvok in slika | 970 (970) | ST-777 |