Forum » Šport » Kje se dobi overdress?
Kje se dobi overdress?
twom ::
Kje se da dobit, hm..., dvobarvni ovedress?
Se pravi, dve ekipi za fuzbal ali košarko, pa vsak ima svojo mikico, potem pa to čisto tanko majčko oblečeš čez. samo z naramnicami, obrneš na eno ali drugo stran, da sta dve ekipi vsaka v svoji barvi :)
Sem že iskal po trgovinah, pa nisem nič našel...
Se pravi, dve ekipi za fuzbal ali košarko, pa vsak ima svojo mikico, potem pa to čisto tanko majčko oblečeš čez. samo z naramnicami, obrneš na eno ali drugo stran, da sta dve ekipi vsaka v svoji barvi :)
Sem že iskal po trgovinah, pa nisem nič našel...
KlemenSj ::
GupeM ::
https://www.golgeter-shop.com/kategorij...
Imaš tako enostranske, kot dvostranske. Sicer ne vem, zakaj bi rabil dvostranske. Po moje je bolje imet enojne v dveh ali celo treh različnih barvah. Včasih, vsaj pri basketu, igrajo 3 ekipe. Medtem ko dve igrata, tretja počne nekaj tretjega, potem se pa zamenjajo. Takrat je fajn imet tri barve.
Imaš tako enostranske, kot dvostranske. Sicer ne vem, zakaj bi rabil dvostranske. Po moje je bolje imet enojne v dveh ali celo treh različnih barvah. Včasih, vsaj pri basketu, igrajo 3 ekipe. Medtem ko dve igrata, tretja počne nekaj tretjega, potem se pa zamenjajo. Takrat je fajn imet tri barve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup pohodnih čevljev (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Šport | 239896 (16373) | theStranger |
» | Srebro in bron za Slovenijo na evropski naravoslovni olimpijadiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6701 (5774) | LJ4L |
» | Slovenija s srebrom in bronom rekordno na EUSO 2012Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6544 (5612) | Icematxyz |
» | HattrickOddelek: Igre | 1343 (1089) | eddy22 |
» | Slovenščina: kako je prav?Oddelek: Šola | 2099 (1363) | flipflop |