Forum » Pomoč in nasveti » problem z resetiranjem med bootom
problem z resetiranjem med bootom
nicjasno ::
Ok, zadeva je sledeca:
Tu v firmi mamo en komp, ki je se do nedavnega delal cisto ok. Sedaj pa nastopi problem, da se vsakic med nalaganjem operacijskega sistema resetira. V win2k pride do boot screena in se takrat, ko bi naj prisel v os restarta.
Ko sem pa poskusil instalirat gor red hat 7.3 se pa zacne sicer bootat s cd-ja ampak se restarta, ko bi se naj zagnal instalacijski program.
Moje mnenje je, da je maticna plosca hin,ker sem razen maticne in procesorja zamenjal vsako komponento in so bile posledice enake.
Sedaj pa prosim se za drugo mnenje.
Konfiguracija kompa:
celeron 333 slot 1
128mb sdr rama
maticna plosca chaintech z viinim naborom
ati rage II 4mb graficna
mrezna kartica
200w napaalnik
5gb disk
cd rom
Tu v firmi mamo en komp, ki je se do nedavnega delal cisto ok. Sedaj pa nastopi problem, da se vsakic med nalaganjem operacijskega sistema resetira. V win2k pride do boot screena in se takrat, ko bi naj prisel v os restarta.
Ko sem pa poskusil instalirat gor red hat 7.3 se pa zacne sicer bootat s cd-ja ampak se restarta, ko bi se naj zagnal instalacijski program.
Moje mnenje je, da je maticna plosca hin,ker sem razen maticne in procesorja zamenjal vsako komponento in so bile posledice enake.
Sedaj pa prosim se za drugo mnenje.
Konfiguracija kompa:
celeron 333 slot 1
128mb sdr rama
maticna plosca chaintech z viinim naborom
ati rage II 4mb graficna
mrezna kartica
200w napaalnik
5gb disk
cd rom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Serviserji ne znajo telefona popravitiOddelek: Mobilne tehnologije | 5305 (3081) | OmegaBlue |
» | Občasna "A disk read error occurred" napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2356 (2191) | B_Weeed |
» | Na gigabyte GA-965P-DS3 ne morem namestit Viste/Windows7/2008 ServerOddelek: Operacijski sistemi | 1062 (920) | dukedl |
» | restart računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (770) | Meizu |
» | Problem pri navijanju! HELP PLEASE!!Oddelek: Navijanje | 1148 (847) | sirotka |