» »

Volani???

Volani???

megane ::

Namenil sem se kupiti volan z FF. Zanima pa me kolikšno življensko dobo imajo ti volani npr.(Thrustmaster Ferrari FF ali Logitech Formula F GP). Namreč slišal sem, da ponavadi FF crkne že po enem letu. In ali lahko če FF crkne uporabljam ta volan kot volan brez FF? Glede na ceno volanov če FF crkne že po enem letu se mi potem bolj splača kupiti volan brez FF. Ali se mi splača ali ne kupiti volan z FF in katerega.?

msmiha ::

Volan sigurno ne crkne po enem leto kvečemu po kakšnih 5. letih. Pa tudi če FF crkne lahko oporabljaš volan naprej. Na Microsoftove volane se mi zdi da je 2leti garancije. Jaz ti priporočam Logitech ali pa Microsoft
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

whatson ::

Mojemu sosedu je thrustmaster crknil po enem tednu... po 2 urnem igranju je iz nepojasnjenih razlogov zgorel motorček.. ali nekaj takega...

R@C@ ::

Hmmm, tkole ti bom povedal! FF je en zelo neuporaben element pri vozlikanju avtomobilov, že res da si boš z njim streniral roke za morebitno .......... na WC-ju, vendar poslušaj preizkušen recept. Vožnja brez FF je veliko bolj natančna, njegova življenska doba daljša, kot tudi mnogo cenejša. Sam furam THM Ferarri 360 Modena in je izvrsten! stane pa 17.990 sit.

J-A-G ::

Nabavi raj pravega Ferrarija ne sam volana:D

Lucio ::

Deejay_duck: ne bluzi. Je že res da si bolj natančen, vendar užitek je veliko boljši s FF.

Sam imam doma Logitechov zadnji model, za katereka sem dal i Italiji (TRONI) samo 150 KLIR, kar je manj kot si dal ti, s tem da ima še FF zraven. Če pa želiš igrat brez FF, pa enostavno izključiš napajanje iz njega pa je normalen volan. Deluje tudi med samim igranjem.

Vendar ti povwem ,da enkrat ko boš GP3 in Colly2 poizkusu z FF, ga ne boš nikoli več igral brez.:D

Mlchk ::

megane: jst prodam logitechov volan za 23.000!
prodam pa ga zato, ker si bom gorsko kolo! te zanima?

lp,
Mlchk

teac ::

Ej, jaz mam Thrustmaster Ferrari FF leto in pol, pa ti lahko povem, da nimam nobeni tezav. Res pa je, da je brez FF voznja bolj natancan. Drugace pa je ta volan eden izmed boljsih, kar se je izkazalo tudi na testih.:D8-)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri volan (plus pledala in menjalnik)?

Oddelek: Kaj kupiti
152350 (1337) borutz
»

Volani

Oddelek: Kaj kupiti
142063 (1541) ABX
»

Volan

Oddelek: Kaj kupiti
121848 (1691) majk2000
»

Volan

Oddelek: Kaj kupiti
422432 (1965) borchi
»

Microsoftov Volan

Oddelek: Pomoč in nasveti
161667 (1442) Polde

Več podobnih tem