Forum » Loža » Poletje, resort, v lastni režiji - kako?
Poletje, resort, v lastni režiji - kako?
Klemenn ::
Torej,
časovno nisem vezan več kot termin šolskih poletnih počitnic.
Lani smo šli iz Benetk, z Ryanair-om, na Rodos.
Januarja/februarja sem poslal X povpraševanj resortom na Rodosu v smislu, če imajo kakšne early minute cene. Več ali manj sem gledal nekaj z bazeni in tobogani - otrokom je všeč.
V primerjavi z istim paketom turističnih agencij smo prišli 50% ceneje, razen potovali smo do Benetk.
Za letos iščem nekaj podobnega. Ima kdo kak predlog destnacije?
Se vnaprej zahvaljujem vsem za vse izpuščene offtopic komentarje.
časovno nisem vezan več kot termin šolskih poletnih počitnic.
Lani smo šli iz Benetk, z Ryanair-om, na Rodos.
Januarja/februarja sem poslal X povpraševanj resortom na Rodosu v smislu, če imajo kakšne early minute cene. Več ali manj sem gledal nekaj z bazeni in tobogani - otrokom je všeč.
V primerjavi z istim paketom turističnih agencij smo prišli 50% ceneje, razen potovali smo do Benetk.
Za letos iščem nekaj podobnega. Ima kdo kak predlog destnacije?
Se vnaprej zahvaljujem vsem za vse izpuščene offtopic komentarje.
MIHAc27 ::
Mi imamo itak radi bolj mobilne počitnice (Avtodom) ampak zadnja leta vključujejo tudi kak zabaviščni park.
V Italiji imaš Mirabilandijo, Gardaland. V Nemčiji Legoland. Avstrija ima pri Salzburgu Fantasy land.
Karte za 2 dni niso dosti dražje kot za 1 dan, pa veliko bolj umirjeno lahko park obdelaš. Je pa fino iti čim prej. Avgusta bo gneča.
Potem pa kak dan 2 na easy, greš do obale, ogled mesta...
V Italiji imaš Mirabilandijo, Gardaland. V Nemčiji Legoland. Avstrija ima pri Salzburgu Fantasy land.
Karte za 2 dni niso dosti dražje kot za 1 dan, pa veliko bolj umirjeno lahko park obdelaš. Je pa fino iti čim prej. Avgusta bo gneča.
Potem pa kak dan 2 na easy, greš do obale, ogled mesta...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na počitnice z budgetomOddelek: Sedem umetnosti | 6355 (5531) | stara mama |
» | Na morje v GrčijoOddelek: Loža | 8227 (6812) | Pithlit |
» | Adria Airways postaja nizkocenovnik z napako (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25449 (22694) | alexa-lol |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23739 (18738) | Karaya 52 |
» | Potovanje --> kam konec septembra?Oddelek: Loža | 7738 (6452) | nobodyelse |