Forum » Pomoč in nasveti » poln wifi signal a povezava pade
poln wifi signal a povezava pade
Terminathor ::
Če grem v drugo sobo stran od routerja archer c6 mi telefon kaže poln signal in polno hitrost 100Mb/s. po kakšni min ali 2, pa internet ne dela več. wifi pa je še vedno poln.
izklop in vklop wifi na telefonu pomaga. a ne za dolgo...
v sobi zraven routerja ni te težave...
telefon je samsung s20 fe
izklop in vklop wifi na telefonu pomaga. a ne za dolgo...
v sobi zraven routerja ni te težave...
telefon je samsung s20 fe
- spremenilo: Terminathor ()
DamijanD ::
A imaš 2,4g ali 5g? Mogoče ti v sobi dela ok na 5g, v drugi sobi pa preklopi na 2,4g, kjer pa nekaj ni ok ?
Terminathor ::
Oba signala sta nastavljena. oz v nastavitvah piše, da se poveže na tistega, na katerem je boljši signal
polde66 ::
Terminathor je izjavil:
Oba signala sta nastavljena. oz v nastavitvah piše, da se poveže na tistega, na katerem je boljši signal
S tem imam osebno slabe izkušnje in imam raje ločen wifi. Tako sem stalno prijavljen na wifi 5 in nimam težav. Je pa ta izkušnja samo moja.
polde
DeeJay ::
v večini primerov je vedno bolje ločit 5 in 2.4 na dva SSID in z dodatnimi AP poskrbet za pokritost, ker 5ghz nese max čez eno zidano steno, pa še to bolj slabo.
Don't f with me.
GupeM ::
Prvič: loči 2,4 in 5 GHz.
Drugič: preveri, če ti v sobi, kjer imaš težave, kakšen sosed oddaja na istem kanalu kot tvoj router. Malo mi sliči na to, da se kanali tepejo, pa sosedov signal ne pride do sobe z routerjem, pride pa do sobe kjer imaš težave.
Drugič: preveri, če ti v sobi, kjer imaš težave, kakšen sosed oddaja na istem kanalu kot tvoj router. Malo mi sliči na to, da se kanali tepejo, pa sosedov signal ne pride do sobe z routerjem, pride pa do sobe kjer imaš težave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika WiFi med 2,6 GHz in 5 GHzOddelek: Strojna oprema | 6006 (655) | Daniel |
» | WiFi v blokuOddelek: Omrežja in internet | 4830 (1524) | starfotr |
» | Kako pravilno urediti domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 5801 (4150) | tiborrr |
» | Kako se povezati na javni WiFiOddelek: Omrežja in internet | 3375 (2256) | Racunalnik |
» | Wifi - na daleč - problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10191 (9107) | lebang1 |