» »

poln wifi signal a povezava pade

poln wifi signal a povezava pade

Terminathor ::

Če grem v drugo sobo stran od routerja archer c6 mi telefon kaže poln signal in polno hitrost 100Mb/s. po kakšni min ali 2, pa internet ne dela več. wifi pa je še vedno poln.
izklop in vklop wifi na telefonu pomaga. a ne za dolgo...

v sobi zraven routerja ni te težave...
telefon je samsung s20 fe

DamijanD ::

A imaš 2,4g ali 5g? Mogoče ti v sobi dela ok na 5g, v drugi sobi pa preklopi na 2,4g, kjer pa nekaj ni ok ?

Terminathor ::

Oba signala sta nastavljena. oz v nastavitvah piše, da se poveže na tistega, na katerem je boljši signal

polde66 ::

Terminathor je izjavil:

Oba signala sta nastavljena. oz v nastavitvah piše, da se poveže na tistega, na katerem je boljši signal

S tem imam osebno slabe izkušnje in imam raje ločen wifi. Tako sem stalno prijavljen na wifi 5 in nimam težav. Je pa ta izkušnja samo moja.
polde

DeeJay ::

v večini primerov je vedno bolje ločit 5 in 2.4 na dva SSID in z dodatnimi AP poskrbet za pokritost, ker 5ghz nese max čez eno zidano steno, pa še to bolj slabo.
Don't f with me.

GupeM ::

Prvič: loči 2,4 in 5 GHz.
Drugič: preveri, če ti v sobi, kjer imaš težave, kakšen sosed oddaja na istem kanalu kot tvoj router. Malo mi sliči na to, da se kanali tepejo, pa sosedov signal ne pride do sobe z routerjem, pride pa do sobe kjer imaš težave.

Han ::

Posodobi firmware na routerju, telefon pa se naj povezuje le na 2,4 GHz.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razlika WiFi med 2,6 GHz in 5 GHz

Oddelek: Strojna oprema
266005 (654) Daniel
»

WiFi v bloku

Oddelek: Omrežja in internet
344818 (1512) starfotr
»

Kako pravilno urediti domače omrežje

495799 (4148) tiborrr
»

Kako se povezati na javni WiFi

213375 (2256) Racunalnik
»

Wifi - na daleč - problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6010191 (9107) lebang1

Več podobnih tem