Forum » Omrežja in internet » Nadzor omrezja
Nadzor omrezja
Matica93 ::
Iscem neko po moznosti free orodje, ki zna preko SNMP pridobiti podatke stikal in usmerjevalnikov v omrezju.
Rad bi, da mi narise diagram omrezja, kako in preko katerih portov so povezana stikala med seboj. Kot pri sh cdp neighbours, samo da narise diagram, hkrati pa tudi nadzira omrezje ce kaj pade dol.
Gre za nadzor cca. 50 stikal
Probal sem checkmk ampak nisem nasel opcije, da bi live risal diagram in hkrati nadziral omrezje.
Iscem booj preprosto orodje, ki kaze samo graficni diagram stikal in aktivnih linkov z nadzorom ce kaj pade dol.
Rad bi, da mi narise diagram omrezja, kako in preko katerih portov so povezana stikala med seboj. Kot pri sh cdp neighbours, samo da narise diagram, hkrati pa tudi nadzira omrezje ce kaj pade dol.
Gre za nadzor cca. 50 stikal
Probal sem checkmk ampak nisem nasel opcije, da bi live risal diagram in hkrati nadziral omrezje.
Iscem booj preprosto orodje, ki kaze samo graficni diagram stikal in aktivnih linkov z nadzorom ce kaj pade dol.
kriptobog ::
Ce rabis samo nadzirati ce kaj pade dol, potem to skockas skupaj sam v parih urah. Ce nisi lev za graficen vmesnik pa se prej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NUJNO!Algoritmi C++Oddelek: Pomoč in nasveti | 1956 (1218) | DOOM_er |
» | Algoritmi - diagrami potekaOddelek: Šola | 2184 (1885) | lebdim |
» | Risanje algoritmovOddelek: Šola | 2107 (1760) | Gladi |
» | [C++] Dve malo težji nalogiOddelek: Programiranje | 2226 (1842) | roli |
» | Programerska naloga! Pomoč!!!Oddelek: Programiranje | 1066 (920) | Paramedic |