Forum » Programska oprema » Unzip več .zip v enega?
Unzip več .zip v enega?
AnotherMe ::
Imam 12 .zip datotek, ki morajo na koncu sestaviti eno veliko nezipano datoteko - KAKO se že to naredi???
Uporabljam 7 Zip in pod opcijami za prepisovanje mi ne ponudi možnosti, da bi sestavil eno datoteko...
Uporabljam 7 Zip in pod opcijami za prepisovanje mi ne ponudi možnosti, da bi sestavil eno datoteko...
- spremenil: AnotherMe ()
odpri prvo in daj ekstrahirat...bo sam program ostalo naredil.
To mi razširi samo vsebino prvega zip :(
Če pa poiskusim z windows explorer, odprem in potem pod folder options dam extract all, pa zajoka za neznano napako (datoteka je zaščitena z geslom) - windows ne zna vprašat za geslo?
Runner71 ::
Izberi vse arhive in desni klik..izberes da razširi vse v isto mapo in ne vsak arhiv v svojo..ko te bo vprašal , če dovoliš da prepiše datoteke klikni da...that's it
Imam 12 .zip datotek, ki morajo na koncu sestaviti eno veliko nezipano datoteko - KAKO se že to naredi???
Evo - našel težavo:
Znotraj vsakega arhiva je datoteka poimenovana zdodatno št na koncu 001, 002, 003, 004...
Zato, ne morem dobiti ene datoteke...
Kako jih naj združim?
Znotraj vsakega arhiva je datoteka poimenovana zdodatno št na koncu 001, 002, 003, 004...
Zato, ne morem dobiti ene datoteke...
Kako jih naj združim?
misek ::
Baja ::
zgleda da mas zazipane datoteke (00x) zazipane :)
odpakiraj vse te v eno mapo, pa potem probaj odzipati prvo. če moja teorija drzi, bi moglo nadaljevati.
kaj pa je v prvem zip fajlu?
probaj spremeniti končnico .001 v .zip in probaj odpakirati. če je res zip arhiv bi moglo zgornje delovati
verjetno kaksen mail client ni hotel poslati .00x fajlov pa so se enkrat zazipali :)
odpakiraj vse te v eno mapo, pa potem probaj odzipati prvo. če moja teorija drzi, bi moglo nadaljevati.
probaj spremeniti končnico .001 v .zip in probaj odpakirati. če je res zip arhiv bi moglo zgornje delovati
verjetno kaksen mail client ni hotel poslati .00x fajlov pa so se enkrat zazipali :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
zgleda da mas zazipane datoteke (00x) zazipane :)
Končnica je vedno .zip Imena datotek se spreminjajo. imedetoteke001.zip, imedatoteke002.zip...
v isto mapo vrzi
filename.zip
filename001.zip
filename002.zip
.
.
ko boš odzipal prvo bi moralo delovati
filename.zip
filename001.zip
filename002.zip
.
.
ko boš odzipal prvo bi moralo delovati
v isti mapi moraš imeti fn.zip, fn001.zip, fn002.zip, .... klikneš SAMO na fn.zip, das odzipati in bi moralo nadaljevati iz fn001.zip, itd
možno pa de je .pst fajl bil razdeljen že s čim drugim na manje kose. nisem pristaš outlooka ;)
možno pa de je .pst fajl bil razdeljen že s čim drugim na manje kose. nisem pristaš outlooka ;)
v isti mapi moraš imeti fn.zip, fn001.zip, fn002.zip, .... klikneš SAMO na fn.zip, das odzipati in bi moralo nadaljevati iz fn001.zip, itd
Tudi jaz sem tako mislil...
To se mi zdi smiselno - gre za datoteke exportane iz backup programa.
Jaz sovražim outlook :)
https://yourstory.com/mystory/how-to-sp...
očitno se da v outlooku razparcelirati fajl. tako da verjetno moras samo importati nazaj pa je to to.
očitno se da v outlooku razparcelirati fajl. tako da verjetno moras samo importati nazaj pa je to to.
sbawe64 ::
Torrenti se prenašajo v malih delčkih, tako da je dodatno drobljenje v smislu zip/7zip/rar/ace/arj/gzip... popolnoma nepotrebno.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
donvito ::
Uporabi Total Commander, označiš zipe, rare in odpakiraš v poljubno mapo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Avtomatizacija pogostega opravilaOddelek: Programiranje | 4913 (3690) | AnotherMe |
| » | Kompresija velikih fajlovOddelek: Programska oprema | 5731 (3722) | MrStein |
| » | Pomoč pri bash skriptiOddelek: Programiranje | 1343 (1262) | Netrunner |
| » | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13785 (7995) | Oberyn |
| » | USB disk problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1322) | adisitko69 |