Forum » Mobilne tehnologije » Gostovanje - Južna Koreja
Gostovanje - Južna Koreja
srus ::
Brskam po internetnih straneh T-2, pa v seznamih možnih gostovanj v tujini ne najdem Južne Koreje. Je to res, ali mi telefon s T-2 SIM kartico tam ne bo deloval?
Če je tako, kaj svetujete? Ali kakšen slovenski prepaid ponudnik ponuja paket, ki omogoča gostovanje tam za en teden - bolj me zanima data, kot voice? Ne bi sklepal naročnine. Vem, da bi bilo najpametneje kupiti lokalno SIM kartico, ampak nekaj potrebujem vsaj za prvi dan, če lokalne kartice ne bom mogel kupiti na letališču. Telefon ne omogoča eSIM. Morda kakšne izkušnje glede kompatibilnosti omrežij, tam menda uporabljajo CDMA.
Če je tako, kaj svetujete? Ali kakšen slovenski prepaid ponudnik ponuja paket, ki omogoča gostovanje tam za en teden - bolj me zanima data, kot voice? Ne bi sklepal naročnine. Vem, da bi bilo najpametneje kupiti lokalno SIM kartico, ampak nekaj potrebujem vsaj za prvi dan, če lokalne kartice ne bom mogel kupiti na letališču. Telefon ne omogoča eSIM. Morda kakšne izkušnje glede kompatibilnosti omrežij, tam menda uporabljajo CDMA.
brbr21 ::
Telekom deluje, za T2 preveri na njihovem callcentru. Uporaba naših razmerij pri njih cenovno ni hec. Najbolje, da vzameš še en telefon (če imaš seveda) in daš vanj lokalno kartico, našega pa imaš toliko, da če je kaj nujnega.
Na Incheonu imaš public WiFi, je pomoje celo zastonj, ter ponudnike mobilne telefonije, kjer kupiš njihovo kartico.
Na Incheonu imaš public WiFi, je pomoje celo zastonj, ter ponudnike mobilne telefonije, kjer kupiš njihovo kartico.
nejcek74 ::
a si preveril ponudnike eSIM, recimo Airalo. Btw, sam še nisem tega uporabljal, vem pa da obstaja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18877 (6680) | smile- |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17355 (13444) | mojsterleo |
» | Roaming, mobilni operaterji in odprte meje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15743 (11184) | vjreh43WAEFS |
» | Bruselj se trudi za ukinitev mobilnega gostovanja v EU (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 27451 (24193) | AndrejO |