Forum » Loža » NLB kartica Visa plačevanje preko interneta opozorilo
NLB kartica Visa plačevanje preko interneta opozorilo
bauci ::
Pozdravljeni,
imam Visa kartico NLB na katero imam vezano kar nekaj mesečnih internetnih naročnin. Kartica je veljavna do konca januarja 2023. Začel sem dobivat SMS od NLB da so spletni nakupi zavrnjeni. Sem poklical na njihovo podporo in pisal maile in sem samo dobil odgovor, da zadnji mesec veljavnosti kartice ni omogočeno spletno nakupovanje. To mi niso povedali, ko sem naročil kartico. Jih sploh ne gane, da imam na kartico vezane mesečne naročnine in če ne plačam v predvidem roku, da se mi vsi popusti ukinejo. Jih ne gane, da plačam naročnino za kartico do njenega izteka, ne pa do enega meseca pred iztekom.
Tole vam pišem samo kot opozorilo, da se bo tudi vam zgodilo enako, če imate kartico NLB.
imam Visa kartico NLB na katero imam vezano kar nekaj mesečnih internetnih naročnin. Kartica je veljavna do konca januarja 2023. Začel sem dobivat SMS od NLB da so spletni nakupi zavrnjeni. Sem poklical na njihovo podporo in pisal maile in sem samo dobil odgovor, da zadnji mesec veljavnosti kartice ni omogočeno spletno nakupovanje. To mi niso povedali, ko sem naročil kartico. Jih sploh ne gane, da imam na kartico vezane mesečne naročnine in če ne plačam v predvidem roku, da se mi vsi popusti ukinejo. Jih ne gane, da plačam naročnino za kartico do njenega izteka, ne pa do enega meseca pred iztekom.
Tole vam pišem samo kot opozorilo, da se bo tudi vam zgodilo enako, če imate kartico NLB.
PersonaRuda ::
Sam imam Mastercard (na drugi banki), pa mi je potekla v istem času kot tvoja (01/2023) in so mi pred kakšnim tednom nazaj že poslali novo kartico, katero je bilo potrebno aktivirat, da je začela delovati.
bauci ::
So mi na NLB odgovorili da naj bi jo dobil naslednji teden ampak narocnine so mi pa potekle med 10. in 15..
PersonaRuda ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 149778 (5825) | Buggy |
» | Revolut tudi za Slovence postal bankaOddelek: Novice / Ostale najave | 14100 (9287) | Barko |
» | NLB paketi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48387 (23997) | harvey |
» | Kako dobiti Mastercard ali VisoOddelek: Pomoč in nasveti | 12987 (8530) | _Denny_ |