Forum » Navijanje » Kako do opcije Taktne Frekvence v nVidia nastavitvah
Kako do opcije Taktne Frekvence v nVidia nastavitvah
GUFY ::
Zadeva mi je všeč in mi je delovala pri detonatorjih 44.03 in 51.75 sedaj sem pa naložil novo verzijo detonatorjev 52.16 in te opcije v nVidienem meniju sploh ni.
Ali kdo ve kako se ta stvar vključi, ali pa detonatorji 52.16 te opcije sploh nimajo.
Ali kdo ve kako se ta stvar vključi, ali pa detonatorji 52.16 te opcije sploh nimajo.
morphling1 ::
Dodaj register Coolbits ter restarti comp.
ps. a maš že novo grafo ?
ps. jaz na ebayu lovim eno noro ugodno 5900 ultro za okoli 220$ sem mislil it na Radeona, sam ni nobene normalne (beri non-SE) verzije za okoli 200$, potem sem pa naletel kar na 5900 ultra in za foro bidal in trenutno je moja, do konca aukcije je pa še 5ur :)
ps. a maš že novo grafo ?
ps. jaz na ebayu lovim eno noro ugodno 5900 ultro za okoli 220$ sem mislil it na Radeona, sam ni nobene normalne (beri non-SE) verzije za okoli 200$, potem sem pa naletel kar na 5900 ultra in za foro bidal in trenutno je moja, do konca aukcije je pa še 5ur :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
jurre ::
klikni start, zazeni
vpisi regedit
poisci kljuc: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak
naredi novo vrednost DWORD z imenom CoolBits in nastavi na vrednost 3
zapri regedit in ponovno odpri lastnosti kartice
vpisi regedit
poisci kljuc: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak
naredi novo vrednost DWORD z imenom CoolBits in nastavi na vrednost 3
zapri regedit in ponovno odpri lastnosti kartice
GUFY ::
Hvala za odgovore zadeva že dela.
Morf: zgleda da ni blo nič narobe z njo saj zdej dela k šus, pa uspešen nakup grafe ti želim.
Morf: zgleda da ni blo nič narobe z njo saj zdej dela k šus, pa uspešen nakup grafe ti želim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AquaMark 3 results (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Navijanje | 16946 (11873) | DjTonic |
» | Futuremark - goljufajmo skupaj!Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2446 (2446) | JustVi |
» | nVidia še enkrat na DDR-IIOddelek: Novice / Grafične kartice | 2549 (2549) | _Mortal_ |
» | Geforce FX5200 vs. FX5600?Oddelek: Kaj kupiti | 1412 (1117) | Cranchi |