» »

Tesla - začetek konca?

Tesla - začetek konca?

Temo vidijo: vsi
««
29 / 29
»
»»

bambam20 ::

Tesla propada? V konfiguratorju ni vrc mozno narocit ne novega S in ne X modela?

Gregor P ::

Zato pa smo vsi takrat leta 2019 hvalili nove Toyotine hibride, ker si že pri osnovnih modelih za 18k dobil ogromno te varnostne tehnologije poleg.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

kow ::

Naj ze en odpre temo o lidarju, da nam razlozi kaj tocno resis z lidarjem.

Gambino ::

Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale. Kdo je Tesle spustil v EU. Saj se ve, da je vse skupaj podkupljeno, certifikat ze EU pa delajo samo eni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gambino ()

dronyx ::

delavec44 je izjavil:

Po moje so razlogi za višje cene avtov drugje. Je pa to lep izgovor, ki ga uporavlja avto industrija.

To ni neka znanost. Dejansko 30% inflacija v zadnjih par letih se pač pozna tudi pri avtomobilih. Pa avti so se manj podražili kot recimo hrana, stanovanja in podobno.

pegasus ::

Gambino je izjavil:

Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale.
Mene tudi Subaru nalima na šipo, ko samo dvignem nogo z gasa, še preden jo uspem prestavit na zavoro ... in jasno takrat zavorne luči ne gorijo, avto pa dela čudovit "one pedal driving". Se boš pritožil še nad Subaruji? :D

gregor ::

roCkY ::

Zimonem ::

pegasus je izjavil:

Gambino je izjavil:

Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale.
Mene tudi Subaru nalima na šipo, ko samo dvignem nogo z gasa, še preden jo uspem prestavit na zavoro ... in jasno takrat zavorne luči ne gorijo, avto pa dela čudovit "one pedal driving". Se boš pritožil še nad Subaruji? :D

Ja butast je. Z normalnim avtom se mi to zgodi ravno na deset let enkrat, ko je res treba žlajfat. Brez ali z elektronko.

Zdaj je samo se vprasanje, ali bo sel osel se tretjic na led :)

Mladenič , kaj se vam meša?

Preberi temo. Ze dvakrat je bila debata o "zacetku konca Tesle". Koncalo se je z visoko rastjo cene delnice. Povsem mozno je, da se bo spet ponovilo.

Ah Tesla je mrtva, saj je nihče ne kupuje. Pa ne mislim delnice.

no comment ::

Mogoče pa TSLA postane prva meme delnica.

In, ja, tolam. Na delnice se spoznam toliko kot na psihijatrijo. Torej, bolj malo. Se mi pa dostikrat zazdi, da bi pri obojem lahko imel opravka s težkimi pacienti...

Nižajo obrestne mere pa se pretaka denar iz obveznic v delnice. Ampak to ne odraža poslovanja družbe.

dronyx ::

kow je izjavil:

Preberi temo. Ze dvakrat je bila debata o "zacetku konca Tesle". Koncalo se je z visoko rastjo cene delnice. Povsem mozno je, da se bo spet ponovilo.

Musk je mojster za marketing in komunikacijo. Vrednost delnice Tesle ne odraža kvalitete avtomobila. No, tokrat je šel očitno z marketingom korak predaleč. Nikdar ni pametno mešati politike in posla, ker politikov ljudje večinoma ne marajo, ker so hinavci.

««
29 / 29
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tesla vpoklicala pol milijona vozil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
7415586 (11090) Mr.B
»

Tesla rekordno zaradi bitcoina in okoljskih kuponov

Oddelek: Novice / Rezultati
4416670 (10203) nekikr
»

Tesla lani dobavila pol milijona električnih vozil (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Rezultati
20838966 (34188) kow
»

Tesla lani z dvema milijardama minusa (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
14737768 (32478) nevone

Več podobnih tem