Forum » Loža » Tesla - začetek konca?
Tesla - začetek konca?
Temo vidijo: vsi

Gregor P ::
Zato pa smo vsi takrat leta 2019 hvalili nove Toyotine hibride, ker si že pri osnovnih modelih za 18k dobil ogromno te varnostne tehnologije poleg.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gambino ::
Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale. Kdo je Tesle spustil v EU. Saj se ve, da je vse skupaj podkupljeno, certifikat ze EU pa delajo samo eni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gambino ()

dronyx ::

pegasus ::
Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale.Mene tudi Subaru nalima na šipo, ko samo dvignem nogo z gasa, še preden jo uspem prestavit na zavoro ... in jasno takrat zavorne luči ne gorijo, avto pa dela čudovit "one pedal driving". Se boš pritožil še nad Subaruji? :D

Zimonem ::
Saj imajo Tesle pri rekuperaciji prevelik pojemek, pa vzadaj ne gorijo zavorne luči, pa bi morale.Mene tudi Subaru nalima na šipo, ko samo dvignem nogo z gasa, še preden jo uspem prestavit na zavoro ... in jasno takrat zavorne luči ne gorijo, avto pa dela čudovit "one pedal driving". Se boš pritožil še nad Subaruji? :D
Ja butast je. Z normalnim avtom se mi to zgodi ravno na deset let enkrat, ko je res treba žlajfat. Brez ali z elektronko.

kow ::
Preberi temo. Ze dvakrat je bila debata o "zacetku konca Tesle". Koncalo se je z visoko rastjo cene delnice. Povsem mozno je, da se bo spet ponovilo.

no comment ::
Mogoče pa TSLA postane prva meme delnica.
In, ja, tolam. Na delnice se spoznam toliko kot na psihijatrijo. Torej, bolj malo. Se mi pa dostikrat zazdi, da bi pri obojem lahko imel opravka s težkimi pacienti...
In, ja, tolam. Na delnice se spoznam toliko kot na psihijatrijo. Torej, bolj malo. Se mi pa dostikrat zazdi, da bi pri obojem lahko imel opravka s težkimi pacienti...

Zimonem ::
Nižajo obrestne mere pa se pretaka denar iz obveznic v delnice. Ampak to ne odraža poslovanja družbe.

dronyx ::
Preberi temo. Ze dvakrat je bila debata o "zacetku konca Tesle". Koncalo se je z visoko rastjo cene delnice. Povsem mozno je, da se bo spet ponovilo.
Musk je mojster za marketing in komunikacijo. Vrednost delnice Tesle ne odraža kvalitete avtomobila. No, tokrat je šel očitno z marketingom korak predaleč. Nikdar ni pametno mešati politike in posla, ker politikov ljudje večinoma ne marajo, ker so hinavci.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla vpoklicala pol milijona vozil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15586 (11090) | Mr.B |
» | Tesla rekordno zaradi bitcoina in okoljskih kuponovOddelek: Novice / Rezultati | 16670 (10203) | nekikr |
» | Tesla lani dobavila pol milijona električnih vozil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Rezultati | 38966 (34188) | kow |
» | Tesla lani z dvema milijardama minusa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 37768 (32478) | nevone |