Forum » Loža » Darovanje elektro opreme Ukrajini
Darovanje elektro opreme Ukrajini
starfotr ::
Malo me je presenetilo, da podarjamo transformatorje in ostalo elektro opremo Ukrajini.
Poznam kar veliko lokacij pri nas (niso vse v hribih), ki bi krvavo rabili nov transformator, saj obstoječi ni dovolj zmogljiv ali pa je predaleč im bi morali distibucijsko omrežje razdeliti na več TP postaj - torej potreba po TP doma je. In teh primerov je ogromno.
Na nekaterih lokacijah traja že 20 ali več let, ko se že prosi, da se uredijo napetostne razmere in da se končno začne upoštevat predpisane tolerance in standardi glede kakovosti el. energije.
Malo mi gre vse skupaj na jetra, ker se dela tako. Ukrajina nam ni pomagala, ko smo imeli kake naravne nesreče. Zakaj bi sedaj njim dali vse, kar se nekomu zazdi? Meni se zdi, da je tole kar katastrofa in nepotrebno trošenje.
Poznam kar veliko lokacij pri nas (niso vse v hribih), ki bi krvavo rabili nov transformator, saj obstoječi ni dovolj zmogljiv ali pa je predaleč im bi morali distibucijsko omrežje razdeliti na več TP postaj - torej potreba po TP doma je. In teh primerov je ogromno.
Na nekaterih lokacijah traja že 20 ali več let, ko se že prosi, da se uredijo napetostne razmere in da se končno začne upoštevat predpisane tolerance in standardi glede kakovosti el. energije.
Malo mi gre vse skupaj na jetra, ker se dela tako. Ukrajina nam ni pomagala, ko smo imeli kake naravne nesreče. Zakaj bi sedaj njim dali vse, kar se nekomu zazdi? Meni se zdi, da je tole kar katastrofa in nepotrebno trošenje.
- zaklenil: bluefish ()
Scaramouche3 ::
Isto, ko smo Kitajcem poslali veliko pošiljko mask, pa so oni v laboratoriju to ven vrgli..
Zgodovinsko nam Ukrajinci nikoli niso bili naklonjeni, razen Janševim pajdašem!
Zgodovinsko nam Ukrajinci nikoli niso bili naklonjeni, razen Janševim pajdašem!
Matevz96 ::
Ali pa ko na vojno območje pošiljamo nova reševalna vozila namesto da bi z njimi zamejali že malo izrabljena v Sloveniji in darovali tista... Če je res tako hudo itak ne bodo preživeli več kot par mesecov uporabe.
#hooldthedoor
StevicaM ::
Se najvec bi Ukrajini pomagali ce bi odpovedali bilokaksno pomoc in zahtevali da se klavec Volodimir Zelenski obesi na sred Kijeva. Na oblast je prisel z retoriko, da bo spravil oba naroda na koncu je postal grobar enih, drugih in tretjih. Un k pricakuje, da bo Rus odnehal z raketno kalibracijo Zacasne nacisticne drzave Ukrajine dokler je ne unici je debil. Merklova je priznala pred parimi dnevi da so bili Minski sporazumi samo kupovanje casa, da se nacisti vkopajo, opremijo in usposobijo. Rus tretje sanse za kej tazga vec ne bo dal prostora, tko da noben transformator in dvanajstkolesnik nacistom ne bo vec pomagal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: StevicaM ()
gozdar1 ::
Misliš če bi se na sredi rdečega trga obesil vladimir, klavec ukrajinskega in ruskega naroda. Nacistična država je trenuto rusija, podpirajo jo pa samo debili.
Misliš če bi se na sredi rdečega trga obesil vladimir, klavec ukrajinskega in ruskega naroda. Nacistična država je trenuto rusija, podpirajo jo pa samo debili.
Tudi tako si lahko tolmacis, dejstvo je da noben iskrin agregat ne bo Vladarja v Moskvi preprical da ne unici zavekomaj nacizma pred svojimi vrati. Lp
l0g1t3ch ::
Se najvec bi Ukrajini pomagali ce bi odpovedali bilokaksno pomoc in zahtevali da se klavec Volodimir Zelenski obesi na sred Kijeva. Na oblast je prisel z retoriko, da bo spravil oba naroda na koncu je postal grobar enih, drugih in tretjih. Un k pricakuje, da bo Rus odnehal z raketno kalibracijo Zacasne nacisticne drzave Ukrajine dokler je ne unici je debil. Merklova je priznala pred parimi dnevi da so bili Minski sporazumi samo kupovanje casa, da se nacisti vkopajo, opremijo in usposobijo. Rus tretje sanse za kej tazga vec ne bo dal prostora, tko da noben transformator in dvanajstkolesnik nacistom ne bo vec pomagal.
Ja ker je Zelenski leta 2014 napadel Krim.
In leta 2022 celotno Ukrajino.
Pač si zarukan kmet.
Tudi tako si lahko tolmacis, dejstvo je da noben iskrin agregat ne bo Vladarja v Moskvi preprical da ne unici zavekomaj nacizma pred svojimi vrati. Lp
Zato ker bi moral začeti z nacizmom pred svojim pragom. Če bi bilo tako enostavno, bi ne piskal vsake par dni s premerjem.
Vladar v Moskvi bo crknil.
Potem pa kot pravijo bomo plesali na njegovem grobu.
Juhej naprej!
Jaz predlagam Golobu da zapleni vse agregate, cinšpule in štarterje po naših tehničnih štacunah in pošlje na kalibracijo v Ukrajino.
Jaz predlagam Golobu da zapleni vse agregate, cinšpule in štarterje po naših tehničnih štacunah in pošlje na kalibracijo v Ukrajino.
Kaj ti še vedno delaš v Sloveniji?
V Rusiji se cedita med in mleko. Pojdi vendar na boljše, vsi te pri tem podpiramo.
Ćefur zarukan.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()
V Rusiji se cedita med in mleko. Pojdi vendar na boljše, vsi te pri tem podpiramo.
Pravkar pijem meniski ruski kvas kupljen v trgovini Hlebosol v Ljubljani =D
dfgdfg ::
Kako poveš, da si Srbjančk, brez da poveš, da si Srbjančk.
Pravkar pijem meniski ruski kvas kupljen v trgovini Hlebosol v Ljubljani =D
A ti si oni revež ki beži s Krima v pajerotu.
Haha reva pickicka
Wagner bi te imel za fukat v rit.
Zato pa si v Sloveniji.
Zgodovina sprememb…
Samo konec decembra sem potalal svojim znancem, nekaj cez 50 ruskih energy drinkov kupljenih v ruskih trgovinah v Sloveniji :D
Bom pa z to prakso nadaljeval, ker tko sirim ruski vpliv =D
Zgodovina sprememb…
Se en artikel, ki ga rad podarjam sorodnikom in znancem poleg kvasa, ruskega piva in rualih energijskih pijac je tale cokolada. V rdecem okvircku na cokoladi je napisana nasa/ruska vsoda.
POBEDA = ZMAGA
Zgodovina sprememb…
VolodZelen ::
Se en artikel, ki ga rad podarjam sorodnikom in znancem poleg kvasa, ruskega piva in rualih energijskih pijac je tale cokolada. V rdecem okvircku na cokoladi je napisana nasa/ruska vsoda.
POBEDA = ZMAGA
Tudi Srbi ste zgubili na Kosovem polju, pa to prodajate kot zmago
Rusi bodo pa spustili v Ukrajini, kot so že prej v Afganistanu.
Meni je prav :D
P.S.
A nam je plina že zmanjkal brez Rusov?
To gre sam v kanto.
A nam je plina že zmanjkal brez Rusov?
Koliko sem artiklov potalal lahko bi limal do jutri =D
To gre sam v kanto.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ukronaciji bombandirajo nukelarko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15816 (13666) | coffeetime12 |
⊘ | Ukrajina part IX (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6313 (5523) | Pac-Man |
⊘ | Ukrajina part VII (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28201 (25553) | gozdar1 |
⊘ | Prihodnost Rusije, Eu in Ukrajine (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 34071 (28658) | bbbbbb2015 |
⊘ | Ukrajina Part IV (strani: 1 2 3 4 … 120 121 122 123 )Oddelek: Loža | 465131 (332865) | l0g1t3ch |