Forum » Mobilne tehnologije » Alternativa izimobil predplačniški paket?
Alternativa izimobil predplačniški paket?
kgtjera ::
Pozdravljeni,
do sedaj sem uporabljal Izi-mobil predplačniški paket in dodatno zakupljene količine v paketu DATA XXL 365. Veljavnost zakupljenih količin je bila 365 dni, 12GB in 500 SMS-ov. Ta paket so sedaj ukinili in iščem alternativo. Porabo sem imel cca 50 eurov letno (35eurov za zakup paketa in parkrat 5 eurov predplačniške kartice letno za klice). Nisem velik porabnik, iščem podobno budget predplačniško varianto. Oz. kaj se splača pri ostalih operaterjih?
do sedaj sem uporabljal Izi-mobil predplačniški paket in dodatno zakupljene količine v paketu DATA XXL 365. Veljavnost zakupljenih količin je bila 365 dni, 12GB in 500 SMS-ov. Ta paket so sedaj ukinili in iščem alternativo. Porabo sem imel cca 50 eurov letno (35eurov za zakup paketa in parkrat 5 eurov predplačniške kartice letno za klice). Nisem velik porabnik, iščem podobno budget predplačniško varianto. Oz. kaj se splača pri ostalih operaterjih?
hojnikb ::
telemach revolucija, 8€ razpoloviš na 4€ z karticami 50% off, dobiš pa 15000 enot.
Najbolša strategija je da si kupiš kartice, k so v akciji, in jih potem čez leto filaš, da mas skos veljaven račun.
Opcija je še revolucija mini, če porabiš manj k 1000 enot/mesec, tisto te pride potem 2,5€ z 50% off karticami.
Najbolša strategija je da si kupiš kartice, k so v akciji, in jih potem čez leto filaš, da mas skos veljaven račun.
Opcija je še revolucija mini, če porabiš manj k 1000 enot/mesec, tisto te pride potem 2,5€ z 50% off karticami.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
kgtjera ::
Hvala za info, si bom pogledal! Številke ne bi menjal, pravzaprav bi najraje vzel kak paket kjer lahko količine (rabim samo prenos podatkov, porabim manj kot 1000 enot mesečno - cca 4000-5000 letno) zakupiš za celo leto in imaš pol mir s podatki (kličem ne veliko, ne rabim drugega kot podatkov).
hojnikb ::
telemach ma tudi 2€ kartice, tako da lahko izkoristis te, da dofilavanje med letom..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 91272 (10740) | Jerry000 |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 53957 (16285) | V-i-p |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43817 (20163) | VrtniPalcek |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42440 (25487) | MrStein |