Forum » Omrežja in internet » Netatmo
Netatmo
KLEMEN28 ::
Lp
Imam netatmo termostat. V kurilnic na peci imam rele vendar imam zlo sibek wifi. Vkljucil sem wifi extender in wifi je odlicen. Problem je ko zelim rele regiatrirat na nov wifi mi napise napacn password. Na telefonu mi pa wifi extenderja normalno zazene s tem passom. Bi lepo prosil za pomoc?
Imam netatmo termostat. V kurilnic na peci imam rele vendar imam zlo sibek wifi. Vkljucil sem wifi extender in wifi je odlicen. Problem je ko zelim rele regiatrirat na nov wifi mi napise napacn password. Na telefonu mi pa wifi extenderja normalno zazene s tem passom. Bi lepo prosil za pomoc?
Likalnik ::
jaz imam tudi Netatmo...moraš držati na releju spodnjo tipko...da se poveže na wi fi...in tam potem vpišeš novo geslo.(na mobitelu)..nekaj na ta način....sem to že dolgo nazaj delal...in od takrat ni težav
KLEMEN28 ::
Kaj novo geslo za rele da spozna telefon? Al od wifija?
Ker od wifi extenderja mi na mobitelu deluje in laptopu
Ker od wifi extenderja mi na mobitelu deluje in laptopu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 35146 (4985) | 135063 |
» | AP in dve mobilni dostopni točki?Oddelek: Omrežja in internet | 1123 (940) | johnnyyy |
» | Neverjetno počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1036) | ToniT |
» | Naprave ne delajo z usmerjevalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1090 (935) | Boomerang |
» | A1 modem (bridge) + Linksys routerOddelek: Omrežja in internet | 7514 (6850) | Bizkit45 |