Forum » Elektrotehnika in elektronika » Težave z wireless polnjenjem mobilnega telefona
Težave z wireless polnjenjem mobilnega telefona
vprasam ::
Imam tole napravo: https://www.promotionalgifts.eu/5w-wire... in želim napolniti telefon. Lučka (indicator light) gori, ampak se mobilnik ne polni. Kaj bi bilo lahko narobe?
vprasam ::
Gagatronix je izjavil:
In mi naj vohamo kater telefon imas ?
Tale: https://www.gsmarena.com/prestigio_mult...
Gagatronix ::
Ti za skoraj 10 let stara jajca, laufajoca Android 4.4 pricakujes, da bodo imela brezzicno polnjenje ? Si na glavo padel ?
permit ::
Kakor gledam tudi Redmi Note 9, android 10 nima sprejemnika za wireless charging. Kateri telefoni pa ga sploh imajo?
Assass1n ::
Samsung s21+ ima brezžično polnjenje. Če ti to kaj pomaga :)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
mihagr ::
No, no, tudi 10 let stara Nokia Lumia 735 ima wireless charging in deluje bolje kot na novejših Samsung-ih, po potrebi ugasne in zopet prižge QI polnilec, kar novejši ne znajo -filajo do daske. Ima tudi OLED display, NFC, QR in BarCode čitalec, kamera dela panoramske posnetke kot za šalo in še marsikaj -dela pa 4x počasneje -kot polž v primerjavi z modernimi Androidi. Jo imam še popolnoma delujočo.
Gagatronix ::
> Prestigio MultiPhone 5504 Duo
Kot prvo je Prestigio jajc od firme, kot drugo je iz leta 2004 in NIMA brezzicnega polnjenja.
@mihagr, fino zate, lahko si jo v anus vtaknes.
Kot prvo je Prestigio jajc od firme, kot drugo je iz leta 2004 in NIMA brezzicnega polnjenja.
@mihagr, fino zate, lahko si jo v anus vtaknes.
mihagr ::
gagatronix
hvala za vzpodbudne besede, morda boš tudi ti imel enkrat tak telefon, da boš lahko z njim naredil to, kar si svetoval meni. Ni kaj, si prava osebnost, tudi
tvoje besede kažejo na to.
hvala za vzpodbudne besede, morda boš tudi ti imel enkrat tak telefon, da boš lahko z njim naredil to, kar si svetoval meni. Ni kaj, si prava osebnost, tudi
tvoje besede kažejo na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdaj pa res enotni polnilniki v EU (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24082 (16514) | Zimonem |
» | Snapdragon 835 v letu 2020 - konkurenčen ali stara kripa?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1472 (863) | WizzardOfOZ |
» | Prizadeven kitajec OnePlus 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 30040 (24102) | bojany |
» | Brezicni polnilec za telefonOddelek: Kaj kupiti | 1958 (1207) | AvtoR |
» | Nokia Lumia 820Oddelek: Mobilne tehnologije | 2470 (1671) | manniac |