Forum » Loža » Dropshipping in Kitajske IOSS
Dropshipping in Kitajske IOSS
Katika88 ::
Ima tukaj kdo izkusnje s prodajo izdelkov direktno oz Kitajske v Slovenijo z IOSS postpokom?
Namrec sem nasla en under served trg tukaj in bi rada najprej zacela z dropshipping modelom (dobavitelja s hitro dostavo in ostalimi pogoji ze imam), vendar nikoli nisem imela svojega podjetja in nevem tocno kaj in kako.
Namrec sem nasla en under served trg tukaj in bi rada najprej zacela z dropshipping modelom (dobavitelja s hitro dostavo in ostalimi pogoji ze imam), vendar nikoli nisem imela svojega podjetja in nevem tocno kaj in kako.
Katika88 ::
drops123 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCB kje mi lahko izdelajo kopijoOddelek: Strojna oprema | 1091 (590) | Voluharr |
» | Strojni algoritmi odkrivajo novo matematikoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7347 (4682) | mr_chai |
» | Kako vam plačujejo stranke iz tujine? (PayPal ogromni fee-ji)Oddelek: Programiranje | 2624 (1948) | Ales |
» | Bivši in sedanji vegovci, kako je na vegovi?Oddelek: Šola | 7469 (6064) | Meizu |
» | Ali je prodaja piratskih iger legalna?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6117 (5255) | solatko |