Forum » Pomoč in nasveti » Google plac
Google plac
krop ::
Že en cajt mi primanjkuje placa na googlu. 1 leto je 20€
Se, da na kakšen način priti ceneje skozi,ala prek 3-je države,ima kdo kakšno izkušnjo?
Se, da na kakšen način priti ceneje skozi,ala prek 3-je države,ima kdo kakšno izkušnjo?
V-i-p ::
Jaz škrtuh čakam tole: https://racunalniske-novice.com/google-...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
vres.ales ::
Jaz sem obupal nad vsemi, ker so imeli nemogoče cene za oblačno shranjevanje in paketi so bili dol za drek in čisto nič prilagodljivi.
Zdaj sem naročnik office family za 6 uporabnikov. 100€ na leto, 1TB na uporabnika, vsak uporabnik posebej je lahko prijavljen na več platformah. Jaz sem prijavljen na PC-ju, prenosniku in na android telefonu. Otroci tudi na telefonih in PC-jih, žena na prenosniku in telefonu. Enega imam na PC-ju za SP in enega sem dal očetu.
Pa še z office več nimam problemov.
Tudi če si samo enega uporabnika nabaviš, še je vedno bolj poceni kot sta drive in dropbox na letnem nivoju.
S prijatelji ne vem glih, če bi delil. Moraš ustvariti microsoft family in uporabnike povabit v družino z njihovimi microsoft računi.
Zdaj sem naročnik office family za 6 uporabnikov. 100€ na leto, 1TB na uporabnika, vsak uporabnik posebej je lahko prijavljen na več platformah. Jaz sem prijavljen na PC-ju, prenosniku in na android telefonu. Otroci tudi na telefonih in PC-jih, žena na prenosniku in telefonu. Enega imam na PC-ju za SP in enega sem dal očetu.
Pa še z office več nimam problemov.
Tudi če si samo enega uporabnika nabaviš, še je vedno bolj poceni kot sta drive in dropbox na letnem nivoju.
S prijatelji ne vem glih, če bi delil. Moraš ustvariti microsoft family in uporabnike povabit v družino z njihovimi microsoft računi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Photos dobiva omejitve (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20143 (13195) | recmajkemi |
» | Centralizirana shrambaOddelek: Pomoč in nasveti | 4833 (3368) | Hangman |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15006 (8581) | crniangeo |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22369 (19724) | Tilen |