» »

Prosti čas

Prosti čas

nickname29 ::

Zanima me, kako si popestrite prosti čas tisti, ki nimate nekih družin in otrok. Sam sem opazil, da ob delu od doma potrebujem nek "odhod nekam" in pri meni je to živilska trgovina. To je preraslo v nezdrav hobi in bi zadevo seveda rad prekinil.
Sam recimo hodim plavat, vendar več kot 2x tedensko se mi ne da, ker je eno in isto. Imam še 1 dodaten šport za 1x na mesec. Včasih grem tudi teč ali peš na bližnji hrib, vendar se mi v tem mrazu malo ne da. Poleg tega pa se tudi dodatno izobražujem, vendar to ni nekaj, po čemer bi po 8 urah dela kar planil. Takrat pač potrebuješ neko razvedrilo. Razmišljal sem o letni fitnes karti - 240 € za 12 mesecev, kar pride 20€/mesec in je ok. Po drugi strani pa je fitnes neko prekladanje uteži, kjer si sam, pa še zelo velika nevarnost poškodbe obstaja (sem v srednjih 30ih).
Zanima me, kaj ostali kaj takega počnete, pa da je to recimo v ogrevanem prostoru? Poleti bom jaz že lahko zraven kolesaril, igral tenis, tekel itd. sedaj pa do nekje junija res ne vem.

Seveda ni nujno, da se gre za šport. Vendar to kar preferiram.

nickname29 ::

Jao, nobenega odgovora. Recimo za tole plavanje sem izvedel povsem po naključju in če bi že par let prej, bi bilo pa sploh fino.

Predvidevam, da obstaja še kaj podobnega.

Scaramouche3 ::

Dobiti družbo po 30 je težko, je pa dobro nekam iti, kjer si postavljen med ljudi, tako lahko srečaš ženske in potencialne prijatelje...

tony1 ::

Sam sem proti hobijem, ki terjajo denar vnaprej, ker pogosto človek vloži denar, in misli, da je kaj naredil, v fitnes gre pa točno 1x...

Moj predlog bi bil, da greš nekam, kjer naj bi bila večina ljudi kar se da "normalnih". Po Slo tradiciji bi bila to hoja v hribe (je pa treba vložiti nekaj napora) ali pa recimo športno plezanje, kjer imaš luštnih punc kolikor hočeš.

Mraz je pa samo psihološka ovira, fajn se obleči (tudi tople čevlje in rokavice, dolge gate, če te rado zebe v noge) in pejt ven. Če greš laufat pa rabiš samo dolge rokave in trak za na glavo, pa te ne bo zeblo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

Scaramouche3 ::

Moški rabimo man cave, kjer se par kolegov dobi in imajo možnost da se sprostijo, igrajo biljard in pokajo vice, samo večina se po faksu in srednji razbeži...

Zgodovina sprememb…

MIHAc27 ::

Včasih res ne veš, kaj imaš mogoče samo čez cesto. Ko se je žena intenzivno ukvarjala z zumbo, je hodila po celi Ljubljani na vadbe.
Pol pa gre enkrat mal počekirat bližnji fitnes Šus, pa vidi da imajo tam poleg fitnesa tudi vodene vadbe, savno, bazen,...

Aja v plesnih šolah je veliko zanimanje za plesalce. Veliko deklet nima partnerja. Tudi za kake začetne tečaje. Če bi te zanimalo pokličeš par šol, pustiš tvoj kontakt če kaka išče.

Alien123 ::

Dva psa mi vzameta skoraj ves prosti čas

IL_DIAVOLO ::

OP od kod ti toliko casa? Si v bloku in si ne kuhaš?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Gagatronix ::

Nauci se bit sam s sabo, konec koncev si ti edina oseba s katero bos cel lajf. Jaz programiram, gledam kaj na YT ali kak film, odigram kak spil. Ob vikendih se ponavadi s kolegom iz casa solanja dobiva za kak pir.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako bi človek šel med ljudi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
505438 (2982) Avenger
»

Odklop in čas zase - kako se sprostite? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9712482 (7698) Kebab11
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12222466 (20439) egonk

Več podobnih tem