Forum » Pomoč in nasveti » CD-DVD NAPRAVE MRKNILE
CD-DVD NAPRAVE MRKNILE
ERGY ::
JA,.. Do vceraj je vse delalo danes mi pa, ob dejanju, da bi presnel cd vidim, da ni prepoznalo nobene CD-DVD naprave. Pravzaprav mi jih prepozna le nekaj takega napise ob pregledu v device managerju :
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
In to mene zanima kaj bi lahko bilo. Chipset driverji so reinstalirani, in naprave so omogocene. Pred tempa sem imel trojanca, ki sem ga uspesno izbrisal.
Ce kaj pomaga ATHLON1700Xp, 256DDRja, GB 7vax ver.F10, GF4ti4200 , 60Gb maxtorja, Audigy, plextor241040A, toshiba DVVD SD-1712.
Nasveti toplo dobrodosli!!!
LP ERGY
Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)
In to mene zanima kaj bi lahko bilo. Chipset driverji so reinstalirani, in naprave so omogocene. Pred tempa sem imel trojanca, ki sem ga uspesno izbrisal.
Ce kaj pomaga ATHLON1700Xp, 256DDRja, GB 7vax ver.F10, GF4ti4200 , 60Gb maxtorja, Audigy, plextor241040A, toshiba DVVD SD-1712.
Nasveti toplo dobrodosli!!!
LP ERGY
Scorpia ::
Pojdi device manager pa pejt Cd/dvd in use tam kar piše pod cd/dvd rom, dej uninstal in pol scan hardware for changes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in BSOD @ loading screen!Oddelek: Operacijski sistemi | 1210 (1084) | s1m0n |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5781 (2604) | Leoon |
» | Cd in dvd se ne odzivataOddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (1116) | Sharkb1te |
» | Nujno! Pomoc pri zaznavi CD-roma!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1419) | pale |
» | CD/DVD drajvi so me zapustili.Oddelek: Strojna oprema | 1133 (1068) | G3GANT1C |