Forum » Pomoč in nasveti » NEED HELP: Chuwi noteznik
NEED HELP: Chuwi noteznik
dzigidzojle ::
Sem užaloščen lastnik Chuwi Herobook PRO, kupljen v trgovini ki ne obstaja več in ni (več) garancije - debata na to temo ni potrebna.
Notesnik je nerabljen, nima nič naloženo gor in ni bil pritaknjen na net, kot neka rezerva (bil na čakanju za uporabo). Vsega skupaj ima mogoče za seboj 20 zagonov in posodobitev OEM win.
Problem:
Nikakor se noče zagnat če pritisnem vklop.
Prikaže se logo in pade dol, proces se samodejno ponavlja v nedogled dokler ne zaprem pokrova..
Baterija in napajanje OK (po lučkah) in po indikatorju baterije, zadeva spodaj je ista z napajanjem ali brez.
če ga zaženem in držim F(unc tipko), zna celo WIN zagnat, padejo pa takoj dol ko/če F tipko spustim, oz. s tem pride shutdown opomnik poziv, ki ne čaka da ga potrdim, ampak gre takoj v shutdown akcijo (sliši se celo rahel pok, ne vem al iz zvočnika al iz plate, zadeva res ugasne takrat.
Če se / ko sem v WIN, deluje vse kar ne rabi dela s tiopkovnico (oz. podreditvi zadržani tipki F).
V Conrol Panelu sem kliknil WIN recovery, proces je izvedel, ni rezlike, ni efekta.
Če predhodno blokiram (držim, fiksiram) F in ga zaženem s F7 po neki sreči pridem v BIOS, pade pa dol takoj, ko F sprostim.
če s pridržanim F ostanem v BIOS in poskusim obe možnosti zagona, isto pade dol takoj ko F spustim,
z zadržanim F se da brkljarit po BIOSu, ampak ne najdem load default settings (???)
še to: pomik po BIOSu deluje le z kurzorji levo desno dol, če grem gor, ga takoj vrže ven (tema).
Od tu dalje nimam več ideje kaj bi. Ja, fizično sem ločil baterijo in jo izpraznil, ponovno napolnil, ni efekta - ni razlike.
Ostal mi je sum na samo matiplato ali tipkovnico (?!).
Po hitrem brskanju ne najdem podobnega primera in kako se je reševal.
Če ima kdo idejo - na plan z njo.
Če ve kdo za doktorja, naj mi ga priporoči (lahko na 041647400).
Notesnik je nerabljen, nima nič naloženo gor in ni bil pritaknjen na net, kot neka rezerva (bil na čakanju za uporabo). Vsega skupaj ima mogoče za seboj 20 zagonov in posodobitev OEM win.
Problem:
Nikakor se noče zagnat če pritisnem vklop.
Prikaže se logo in pade dol, proces se samodejno ponavlja v nedogled dokler ne zaprem pokrova..
Baterija in napajanje OK (po lučkah) in po indikatorju baterije, zadeva spodaj je ista z napajanjem ali brez.
če ga zaženem in držim F(unc tipko), zna celo WIN zagnat, padejo pa takoj dol ko/če F tipko spustim, oz. s tem pride shutdown opomnik poziv, ki ne čaka da ga potrdim, ampak gre takoj v shutdown akcijo (sliši se celo rahel pok, ne vem al iz zvočnika al iz plate, zadeva res ugasne takrat.
Če se / ko sem v WIN, deluje vse kar ne rabi dela s tiopkovnico (oz. podreditvi zadržani tipki F).
V Conrol Panelu sem kliknil WIN recovery, proces je izvedel, ni rezlike, ni efekta.
Če predhodno blokiram (držim, fiksiram) F in ga zaženem s F7 po neki sreči pridem v BIOS, pade pa dol takoj, ko F sprostim.
če s pridržanim F ostanem v BIOS in poskusim obe možnosti zagona, isto pade dol takoj ko F spustim,
z zadržanim F se da brkljarit po BIOSu, ampak ne najdem load default settings (???)
še to: pomik po BIOSu deluje le z kurzorji levo desno dol, če grem gor, ga takoj vrže ven (tema).
Od tu dalje nimam več ideje kaj bi. Ja, fizično sem ločil baterijo in jo izpraznil, ponovno napolnil, ni efekta - ni razlike.
Ostal mi je sum na samo matiplato ali tipkovnico (?!).
Po hitrem brskanju ne najdem podobnega primera in kako se je reševal.
Če ima kdo idejo - na plan z njo.
Če ve kdo za doktorja, naj mi ga priporoči (lahko na 041647400).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439585 (5266) | jedateruk |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2541 (2175) | sočan |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10843 (9434) | inbox |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5723 (4659) | svetetko |
» | Problem pri zaustavitvi sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1524) | energetik |