Forum » Zvok in slika » Tezava Z Voodoojem
Tezava Z Voodoojem
none ::
Zdravo!
Imam Celeron 700, maticno Advance 6T (PCI vodila), 256 SDRAM, Win2k.
problem: Winsi so mi zmrznili, zato sem resetiral, a se racunalnik ni pravilno vklopil (na monitorju utripa oranzna lucka, ki pomeni, daje nekaj narobe z grafiko). Se parkrat sem ponovil 'postopek' vendar vse kot prej. Nato sem odstranil graficno Voodoo3 3000 in preklopil na integrirano. Racunalnik se je normalno zagnal. Zdelo se mi je, da je bil Vudu nekoliko prevroc za nekajminutno uporabo. Zanima me, ali je Voodoo se uporaben, saj se je, ko sem ga ponovno vstavil v vodila slika za nekaj s prikazala, potem pa spet tema na monitorju in utripajoca oranzna luucka. POMAAAGAJTE!!
Pa se nakaj. Ce Voodoo ni vec uporaben, kaj naj kupim, da bo cim boljsa grafika in cena sprejemljiva (do 10 000 SIT)?
Imam Celeron 700, maticno Advance 6T (PCI vodila), 256 SDRAM, Win2k.
problem: Winsi so mi zmrznili, zato sem resetiral, a se racunalnik ni pravilno vklopil (na monitorju utripa oranzna lucka, ki pomeni, daje nekaj narobe z grafiko). Se parkrat sem ponovil 'postopek' vendar vse kot prej. Nato sem odstranil graficno Voodoo3 3000 in preklopil na integrirano. Racunalnik se je normalno zagnal. Zdelo se mi je, da je bil Vudu nekoliko prevroc za nekajminutno uporabo. Zanima me, ali je Voodoo se uporaben, saj se je, ko sem ga ponovno vstavil v vodila slika za nekaj s prikazala, potem pa spet tema na monitorju in utripajoca oranzna luucka. POMAAAGAJTE!!
Pa se nakaj. Ce Voodoo ni vec uporaben, kaj naj kupim, da bo cim boljsa grafika in cena sprejemljiva (do 10 000 SIT)?
Sydk ::
none: voodoo ze dolgo casa ni vec uporaben razen za praskanje po internetu, in dobre grafike na PCI vodilu ne bos vec dobil, in je skoda vsakega tisočaka ki ga vložiš v ta sistem, resno razmisli o nakupu novega, tega se pa znebi za kakih 30k 40k ali pa povprasaj v lokalnem muzeju če rabijo žal
CaqKa ::
sydk ne žali tega sistema... sam imam c566 in še vedno zadostuje.. tudi za špilanje kakega ne preveč novega špila
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Star računalnik MS-DOS igre v Windows 98 SEOddelek: Igre | 5954 (4442) | opeter |
» | Vaše računalniške komponente skozi zgodovino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8427 (5229) | floyd1 |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5591 (4661) | mtosev |
» | sesuvanjeOddelek: Navijanje | 1037 (852) | Freak |
» | Geforce 3 me je ZELO razocaral!Oddelek: Zvok in slika | 1797 (1195) | OChack |