» »

sesuvanje

sesuvanje

mobisuxguru01 ::

Zadeva je takale, proc je c700@875 (83 Mhz FSB). In vse dela nekaj dni OK, potem pa zacne zmrzovat, recimo je zmrznu še preden mi je desktop naložu, al pa sred gejma (enostavno se je ustavu, muzka je pa še igrala, crtl+alt+del ne dela, ko ga resetiram se noče prikzat slika na monitorju, diski zalavfajo, lučke se prižigajo, slike pa ni) in tko naprej in nazaj.

Voltažo sem povišu na 1.8 pa ni pomagal.

Ali je za to kriv proc ali pa kaj druzga.

LP, DolgiNos:'(

OZZY ::

Tjulenj. Ja sem opazu napako. Se vid, da sem pred faksom hitel še mal brskat po internetu (slaba navada) in nisem dobr prebral.No popravljen odgovor.
Zdej če maš na 83 fsb ti verjetn nagaja hitrost pci vodila, ki je v tem primeru 41,5 mhz. Kar pa nekatere komponente ne prebavijo. Doskrat je pri navijanju na 83 fsb in delitelju 1/2fsb napaka v prehitrem pci vodilu. dej povej a maš te probleme tud, ko daš ferkvenco na defoult.

Tjulenj ::

uf.. ni duron ampak celeron (en mali c je naredu pred 700 :D)

pomojem ni proc kriv, ce muska se kr laufa, pa k rebootas se grafika noce przgat. gotov ma graficna probleme. mas ksn vent. gor? kera graficna je? kolk navita?

v3 3000 nič navit, ma pa standardna reberca, so pa zlo vroča, sam kokr razumem ce so problemi na grafiki se ti pojavljajo neke pikce pa druge nepravilnosti, pri men je pa slika cist kul, sam vse zmrzne

RookY ::

Povej od katere firme je ta V3-3000.
Da ni slučajno EvilKing od PowerColorja?8-O
Juhu juhu spet bom bruhu

oriđinal 3dfx v original škatulji;((

bbobst ::

Jaz imam tudi C700@874 na 1.8V in Voodoo3 2000@3000 na 180MHz,pa mi vse lepo dela.Ko dam FSB na 100MHz pa se PC niti ne zbudi,tako da moram Bios resetirat - Kaj je za narest? Mogoče višja voltaža? Do koliko je sploh priporočljivo povišati voltažo?

Freak ::

tud jst mam celerona. Men se tud to dogaja, ampak mi ni treba resetirat BIOS-a. Ko sem ga ene trikrat resetiru se mi je spet zbudu monitor, tako da sm lahko spet šou v Bios, tm pa sm vidu da mi je s 500 vrgl procesor na 233. Ko sm to popravu nazaj na 500 je blo vse OK. Ne vem kaj je narobe s teme prkletimi celeroni, da se jih ne da oveclockat normalno? :|:|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Celeron2 700Mhz

Oddelek: Navijanje
281646 (1283) TribesMan
»

FSB ne gre cez 83

Oddelek: Navijanje
201439 (1178) migič
»