Forum » Kaj kupiti » Kitarski procesor
Kitarski procesor
`DoC ::
lep pozdrav...
Sam kopujem kitarski procesor Lexicon model MPX 200 ali MPX 550, glede na to da je dobavljivost v Sloveniji skrajno nemogoča, se odločam za nakup v tujini. zdej najbolje bi bilko avstrija, me pa zanima če pozna kdo od vas kakšno tehnično trgovino oz trgovino kjer bi prodajali stvari za kitaro. Brskal sem po Googlo pa mi ne najde nič pametnega, prosim za kakšen nasvet ali pa link..
hvala
Sam kopujem kitarski procesor Lexicon model MPX 200 ali MPX 550, glede na to da je dobavljivost v Sloveniji skrajno nemogoča, se odločam za nakup v tujini. zdej najbolje bi bilko avstrija, me pa zanima če pozna kdo od vas kakšno tehnično trgovino oz trgovino kjer bi prodajali stvari za kitaro. Brskal sem po Googlo pa mi ne najde nič pametnega, prosim za kakšen nasvet ali pa link..
hvala
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone 5 se umika iz RusijeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12529 (9565) | Jackass |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18111 (16508) | denabiker |
» | Kje dobiti poceni senzor tlaka?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1877 (1734) | Kaboom |
» | Digitalni fotoaparatiOddelek: Kaj kupiti | 2081 (1602) | francek1 |
» | Dvo-procerska plataOddelek: Kaj kupiti | 1343 (1131) | nodes |