» »

Porsche Leasing in zavarovanje

Porsche Leasing in zavarovanje

1
2
»

endelin ::

18% popusta ne da nobena znamka od mpc (oz malo dvomim). Razen če je avto na lotu že mesece, je prišel/se bliža facelift, se model poslavlja.

Bmw na petico da 13-14 posto. Vw golf ene 10% in podobno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

PROTEINSKI ::

Vprašaj na Dacia, oni ti ziher dajo 18%. :))

feryz ::

Jaz sem dobil 21 posto.
Glede na konfigurator.
Je pa res, da je bil nemški konfigurator. Ampak drugega še niso imeli. Je bil nov model in našega še niso razvili.

mihec87 ::

20% pa ne vem kaki popusti, potem ko se pa gre o konretni zadevi pa vedno prileti nek "but"..

Ti sam povej, da naj ti da 20% al pa kupiš kitajca za pol cene.

bambam20 ::

Pri BMW-jih gre čez 20% , ker tako ne morejo nič prodat. Če pa se kdo ne zna spogajat je pa njegov problem.

18% popusta. na tole se dobi še dodaten popust. Slabo se prodaja.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Znancu so ponujali točno toliko % popusta pred časom kot je na avto net. Ne za 5 touring ampak limo.
Touringom je promet prevzel suv ;)

Kakšna pa je pogajalska taktika pri tem? Omeniš da so kitajci cenejši? :)) se obleceš v valentino coutoure obleko?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin je izjavil:

Znancu so ponujali točno toliko % popusta pred časom kot je na avto net. Ne za 5 touring ampak limo.
Touringom je promet prevzel suv ;)

Kakšna pa je pogajalska taktika pri tem? Omeniš da so kitajci cenejši? :)) se obleceš v valentino coutoure obleko?

Nič ne morjeo realno prodat. Ko prodajaš avte za 80.000-100.000€, kjer so bmw jih z opremo so v igri visoki popusti. Kdor tega ne ve, nima pojma. Samo, zakaj bi nekdo sploh želel leta 2026 vozit BMW-ja.. Nihče.

Utk ::

Če osnovnega bmwja 5 z osnovnim dizlom prodajaš za 60 jurjev, ne moreš temu rečt "popust". Tu se bi cena morala začet, in od tu dalje it popusti.

Jaz bi dal v zakon da moraš najprej prodat nekaj po polni ceni, da potem lahko oglašuješ popust. 72 jurjev za takega bmwja pa v Sloveniji ni dal nikoli nihče. Razen morda kakšno javno naročilo...

KAVINSKY ::

Govorite od financiranju ali kešu? Ker ko omeniš skeširan avto kmalu rečejo, da taka ne morejo dati takega popusta...

pero50 ::

največji nateg teh popustov so cene zavarovanja, katere ti računajo polno ceno za zavarovalno osnovo, torej plačuješ dražje zavarovanje za vse kar ni ao in ao+.

Lepo videti da forumaši kupujejo nove bmw 5 seveda dobro opremljene za 50k eur8-)

delavec44 ::

Kaj še radi gorijo?

pero50 je izjavil:

največji nateg teh popustov so cene zavarovanja, katere ti računajo polno ceno za zavarovalno osnovo, torej plačuješ dražje zavarovanje za vse kar ni ao in ao+.

Ha. ne vem kaj ti delaš. jaz vedno dobim 50% popusta na polni kasko.

Gambino ::

Je kdo kupoval pri Toyoti. Zanima me ta nov RAV4 PHEV model, ki pride letos in bo cena od 48kE pa navzgor. Kako ste zdilati pri Toyoti, če kdo kaj pozna?

bambam20 je izjavil:

50% je pa hudo malo popusta.
Verjetno narobe gledaš.

Uporabniki tega foruma zaslužijo veliko, zato tudi ni presenetljivo, da povečini kupujejo avte zgornjega srednjega razreda za 50-70 tisočakov.

feryz je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Verjetno narobe gledaš.

Mhm. 50% popusta na kasko je malo. Bravo mojster. Ti ga verjento dobiš 70%. Še bolj verjento, da ti kasko podarijo .

pero50 ::

bambam20 je izjavil:

pero50 je izjavil:

Ne govorim o popustu na kasko. Govorim o tem, kako se določi vrednost vozila, ki je potem osnova za izračun kaska.

Cena brez popusta: 70.000 €
Dejanska nabavna cena s popustom: 50.000 €

Katero vrednost misliš, da vzame zavarovalnica?
V večini primerov 70.000 €.

Od te cene ti potem računajo tudi osnovo za kasko, ki je v tem primeru približno 30 % dražji, kot če bi ti ta avto prodali za 50.000 € in brez popusta.

Če pa avto razbiješ prvi dan in gre za totalno škodo, pa gredo po Eurotaxu in ti izplačajo verjetno nekje okoli 40.000 €.

bambam20 je izjavil:

feryz je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Verjetno narobe gledaš.

Mhm. 50% popusta na kasko je malo. Bravo mojster. Ti ga verjento dobiš 70%. Še bolj verjento, da ti kasko podarijo .
No, ne vem kako izgledajo vaše police, vem pa kako izgleda moja.
Obvezno je 1.227 €.
Kasko je 6.736 €.
Skupaj 7.963 €.
Verjetno bi moral prišteti še davek.

Plačam pa 2.481 €.

Meni se zdi da je popusta vseeno malenkost več kot 50 procentov.
Nisem pa dober matematik, mogoče sem se zmotil.

Če voziš S klaso ti je 2500€ pi**** dim. :))
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se lahko v avtohišah "handla"? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10732880 (751) bambam20
»

Legalnost pogojevanja zavarovanja Kasko pri specifičnem ponudniku

152241 (2062) feryz
»

Bi trenutno upali vzeti leasing za avto z variabilno obrestno mero (5 let)? (strani: 1 2 )

8620341 (17920) kriptobog
»

Avto leasing

Oddelek: Loža
174035 (3333) LitralSM
»

Najugodnejši avto kredit

4613552 (11968) fosil

Več podobnih tem