» »

Samsung multi view

Samsung multi view

refosk ::

Zanima me ali je pri televizorjih kupljenih v Sloveniji možen multi view dveh DVB-C programov? Gledam model Samsung 65S95b. Prodajalec v trgovini je rekel, da je ta opcija pri nas zaklenjena, sedaj bi pa rad dobil potrdilo od uporabnikov ali to drži. Moj ponudnik kabelske DVB-C je telekom.

starfotr ::

Kupi in probaj. Mora imeti 2 DVB-C sprejemnika.

andrej69 ::

refosk je izjavil:

Zanima me ali je pri televizorjih kupljenih v Sloveniji možen multi view dveh DVB-C programov? Gledam model Samsung 65S95b. Prodajalec v trgovini je rekel, da je ta opcija pri nas zaklenjena, sedaj bi pa rad dobil potrdilo od uporabnikov ali to drži. Moj ponudnik kabelske DVB-C je telekom.

Pravilno je povedal. Operaterji to ne dovoljujejo. Potem takem bi moral imeti vstavljeni 2 kartici oz. imeti 2 naročnini.

refosk ::

Kje je pa potem prednost twin tuner? Pri nekaterih modelih je podatek 2 x dvb-c, 2 x dvb-t.

andrej69 ::

refosk je izjavil:

Kje je pa potem prednost twin tuner? Pri nekaterih modelih je podatek 2 x dvb-c, 2 x dvb-t.

Ima 2× DVB-C vendar kot sem napisal. Prednost dvojnega sprejemnika pride v poštev za tujino, kjer lahko načeloma uprabljajo to funkcijo.

starfotr ::

Telekom nima kartic in zaklenjenih kanalov na DVB-C preko optike.

mtosev ::

Mi npr imamo en TV in še dodatno DVR v katerega smo vtaknili conax kartico od operaterja in tam snemamo programe. Naš LG tv pa ima debilno narejeno, da lahko samo na njemu gledaš kar si prek njega snemal. DVR mi ne zakodira stuff. Končnica fila je ts in jaz lepo prekopiram na komp ali tablico in gledam posneto prek VLCja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVB-C za kabelsko(optika)

Oddelek: Kaj kupiti
102291 (1617) fosil
»

TV tuner za PC z DVB-C z digitalnem pretvornikom !?

Oddelek: Kaj kupiti
1311389 (6968) laguna1
»

Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12525529 (16217) OK.d
»

koaksilni kabel

Oddelek: Pomoč in nasveti
121894 (1714) sosko1
»

vgrajen DVB-T sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
399555 (6463) Alexius Heristalski

Več podobnih tem