Forum » Pomoč in nasveti » Facebook Messenger zgodovina
Facebook Messenger zgodovina
PoberiMilo ::
Facebook Messenger sortira ljudi od vrha navzdol glede na čas zadnje interakcije. Ja?
Težavo imam s tem, ker tudi če izbrišem zadnje sporočilo mi čez nekaj časa to osebo spet prikazuje na vrhu (rangirano glede na čas zadnje, izbrisane interakcije), kljub temu, da je preostala prikazana komunikacija s to osebo starejšega datuma, kot z ostalimi osebami, ki so sortirane nižje dol.
Začasno mi to osebo res sortira na ustrezno mesto glede na čas zadnje prikazane interakcije (po izbrisu sporočil/a), po nekaj časa pa mi jo spet vrže na vrh (bodisi ko se na novo vpišem, pobrišem cache, se aplikacija posodobi).
Ali ima še kdo podobno težavo s tem oz. pozna kakšen bypass?
Hvala!
Težavo imam s tem, ker tudi če izbrišem zadnje sporočilo mi čez nekaj časa to osebo spet prikazuje na vrhu (rangirano glede na čas zadnje, izbrisane interakcije), kljub temu, da je preostala prikazana komunikacija s to osebo starejšega datuma, kot z ostalimi osebami, ki so sortirane nižje dol.
Začasno mi to osebo res sortira na ustrezno mesto glede na čas zadnje prikazane interakcije (po izbrisu sporočil/a), po nekaj časa pa mi jo spet vrže na vrh (bodisi ko se na novo vpišem, pobrišem cache, se aplikacija posodobi).
Ali ima še kdo podobno težavo s tem oz. pozna kakšen bypass?
Hvala!
Horas ::
kaj pa ko osebo in pgoovore izbrišeš pa ti to osebo še vedno kaže tam pod online? pa v imeniku? kako to izbrisat?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srd uporabnikov zaradi Facebookovih e-naslovovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9583 (6807) | Lonsarg |
» | Koliko nesrečnih dni na obdobje imate?Oddelek: Loža | 3486 (2807) | erkgheoruugh |
» | Pa kaj je s tem forumom?Oddelek: Slo-Tech | 2434 (914) | Sale_One0 |