Forum » Omrežja in internet » Facebook/meta shop
Facebook/meta shop
bomber111 ::
Potreboval bi nekoliko pomoči pri vzpostavitvi shopa na Facebooku. Iz osebnega profila sem naredil stran. Na tej strani kofiguuriral shop preko business manager in commerce mabager. Naredil katalog. Ne pusti mi objaviti trgovine in napiše, da nimam dovoljenja.
Nasplosno mi je to prepletanje FB business suite, business manager, ads manager, comerce manager precej zmešano.
Nasplosno mi je to prepletanje FB business suite, business manager, ads manager, comerce manager precej zmešano.
- spremenil: bomber111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ZDA bodo proizvajalcem polprevodnikov ponudile desetine milijard dolarjev za lokalnoOddelek: Novice / Procesorji | 7508 (4558) | Mr.B |
» | LastPass odslej omogoča brezplačno sinhronizacijo med napravamiOddelek: Novice / Varnost | 9273 (6469) | PARTyZAN |
» | Iščem dober online organizer - po možnosti brezplačenOddelek: Programska oprema | 1473 (1100) | uroszo |
» | Zagon računalnika-nalaganje viste&driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 2086 (1697) | rytmonorm |
» | Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 9014 (6409) | Mr.B |