» »

Ne morem se logirati na arnes, voljo...

Ne morem se logirati na arnes, voljo...

DJG ::

Zdravo!

Imam modem Netodragon 56k in WinXP. Vedno ko hočem pregledati pošto na Arnesu ali Volji mi Outlook napiše, da ne more dostopati do strežnika, itd. Če pa grem preko explorerja, pa mi vsakič, ko vpišem ime in geslo vrže ven, češ da ni mogel najti strežnika. Isti problem ima Download accelerator 5, v IE6 mi stvar zlahko DL, ko pa dam DL preko programa pa mi napiše, da ne najde datoteke. Kje je problem?

Hvala,
DJG

Vikking ::

naredi si nov account na volji.net, pa boš vidu!

če ne gre, vsaj napiši točno kakšne erorje ti javla

meacho ::

Probaj nove gonilnike za modem nalozit Klik!
Ta tvoj modem je zelo problematičen.;((

MRtwister ::

tist modem je imho najslabsi modem :D

pirx ::

Ta modem in WinXP se sploh ne razumeta dobro. Najboljša rešitev so ti *ustrezni* gonilniki (en čas se teh modemov sploh ni dalo uporabljati pod XPji) in googlanje po rešitvi.

Nekaj napotkov boš našel tukaj.

Sem si downloadal nove driverje za WinXP, pa mi isto deluje. Problem je v tem, da je ta modem že deloval pod WinXP, potem pa se je vse skupaj nehalo, ko sem namestil Norton Internet Security. NIS je potem enkrat zaštekal in ni se dalo nič več nastavljati, zato sem danes popoldne čez naložil nove WinXP, pa vseeno ne dela. Naj še omenim, da mi ne delajo p2p programi. Nisem strokovnjak, vendar bi rekel, da ima to nekaj opraviti z nastavitvami glede pretoka nekatirih podatkov(firewall, cookies, itd.).

Prosim za kakršnekoli predloge!

lp,
DJG

Update: Sem pravkar še enkrat namestil NIS in izklopil vse zaščite - čudežno vse deluje! Očitno so neke nastavitve ostale v WinXP, še potem, ko sem jih presnel.

Hvala za trud,
DJG

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siemens I-surf USB ISDN modem problem...

Oddelek: Strojna oprema
141569 (1355) amigo_no1
»

3Com USR ISDN Pro Ta

Oddelek: Strojna oprema
281815 (1474) Wad@
»

Modem motorola

Oddelek: Pomoč in nasveti
422834 (2214) joco
»

Teac 40x12x48x mi vsak CD zazna kot praznega