Forum » Loža » Čiščenje indukcijske kuhalne plošče
Čiščenje indukcijske kuhalne plošče
Robert ::
Ob poplavi sredstev za čiščenje indukcijske kuhalne plošče me zanimajo vaše izkušnje s katerim sredstvom imate pozitivne izkušnje. Na tem področju nimam izkušenj. Imam Boschevo indukcijsko kuhalno ploščo.
Ganon ::
Nič kompliciranja. Mastne madeže obrišem z gobico, na kateri je nanešenega malo detergenta, do čistega jo zbrišem z mokro krpo iz mikrovlaken. Je kot nova.
Magic1 ::
Še to ne. Čistilo za posodo in obrišeš. Če se pa ti kaj res trdovratnega zapeče, uporabiš želetko za odstranjevat vinjete.
Magic
IL_DIAVOLO ::
Dr beckman
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
janezvalva ::
stopim sladkor v karamelo in zmešam z destilirano vodo v razmerju 1:3.14, da dobim pripravek za odstranjevanje madežev s krožnim nanašanjem.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
darkolord ::
Standardna čistila za steklokeramične plošče se obnesejo odlično, npr. tole (imajo v standardnih štacunah).
Gre za blag abraziv, ki ne poškoduje stekla.
Gre za blag abraziv, ki ne poškoduje stekla.
kaj pa če spraskaš steklo? se da spolirat praske?
nejc_nejc ::
janezvalva je izjavil:
kaj pa če spraskaš steklo? se da spolirat praske?
potem ga moraš speskati
ok...
za čiščenje zadošča tole dvoje, brez neke znanosti:
1 in 2
DePalmo ::
S čim boš pa spraskal steklo? Jaz sem jo drgnil z žičnatko krtačko, pa je nisem spraskal.
Drugače jo pa čistim čisto preprosto: vileda, seveda z zeleno stranjo, milo za posodo, voda. Nato pa še taveliko krpo da obrišem vso milo in ko ostane samo še voda, suho kuhinjsko krpo. In je indukcija kot nova.
Drugače jo pa čistim čisto preprosto: vileda, seveda z zeleno stranjo, milo za posodo, voda. Nato pa še taveliko krpo da obrišem vso milo in ko ostane samo še voda, suho kuhinjsko krpo. In je indukcija kot nova.
kozarec se mi je gor razbil pa sem črepinje dol obrisal, je pustilo praske za sabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Nov" energetsko učinkovit način kuhanja riža (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8618 (2477) | c3p0 |
» | S čim čistiti zaslon monitorja?Oddelek: Zvok in slika | 1897 (1440) | Raptor F16 |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 25575 (11373) | Smartydug |
» | Očala - čiščenje lečOddelek: Loža | 5637 (5162) | sisemen |
» | Čiščenje očalOddelek: Loža | 6393 (5086) | peaks |