Forum » Pomoč in nasveti » comp se zafrkava z mano
comp se zafrkava z mano
zlabo ::
Dejte mi pomagat prosm. Ne vem a svojmu compu nism nudu dost ljubezni pa ma zdej travme in me zafrkava, al kaj
In sicer je problem v tem, da ko kliknem kakšen program (ne vsak) ga pokaže za dve sekundi potem pa izgine. Tko je naprimer z upraviteljem opravil, kr zgine, sam spodi desno (tm k so une ikone) pa je še vedno prikazan, pol se pa z miško tja gor hočm postavt pa zgine. Podobno je z urejevalnikom registra, ko ga zaženem se takoj spet ugasne. Kaj mu je? Zgleda da noče da bi mu kej šaru pa ureju. A je to lohk kšn bug?
Aja drgač mam pa windowse XP PRO.
LP, žlabo
In sicer je problem v tem, da ko kliknem kakšen program (ne vsak) ga pokaže za dve sekundi potem pa izgine. Tko je naprimer z upraviteljem opravil, kr zgine, sam spodi desno (tm k so une ikone) pa je še vedno prikazan, pol se pa z miško tja gor hočm postavt pa zgine. Podobno je z urejevalnikom registra, ko ga zaženem se takoj spet ugasne. Kaj mu je? Zgleda da noče da bi mu kej šaru pa ureju. A je to lohk kšn bug?
Aja drgač mam pa windowse XP PRO.
LP, žlabo
Stayerc ::
Oprosti, da ti ne bom pomagal, ampak morm to rect. Mogoce ima tvoj racunalnik lastno inteligenco in zdaj dela kar se njemu zljubi in ne vec kar se tebi zljubi. Zdaj bos plesal tako, kot bo on zvizgal.
Lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Stayerc ()
Ja zgleda da res. Sam upam da me ne bo začel navijat pa da ne bo noč in dan foldal na men
Drgač pa je tudi zlo počasn, kot da bi imel ves ram zaseden (512MB). Zaprem vse nepotrebne programe in poskušam zagnati katerega drugega, naprimer word zlo dolg odpira, pa prekljaplja med programi tud počas. Kot da bi imel premal pomnilnika. Ne vem a hoče od mene izsilt še 512 rama al kaj.
Drgač pa je tudi zlo počasn, kot da bi imel ves ram zaseden (512MB). Zaprem vse nepotrebne programe in poskušam zagnati katerega drugega, naprimer word zlo dolg odpira, pa prekljaplja med programi tud počas. Kot da bi imel premal pomnilnika. Ne vem a hoče od mene izsilt še 512 rama al kaj.
roCkY ::
Verjeten maš kakšne "nezaželene" obiske. Ktere pa po temle opisu nebi vedu, ker k sreči zaenkrat vse uspešno odganjam. Probaj resetirat računalnik in pognat ad-aware ter z njim popucat. Če pa nimaš požarnega zidu in antivirusa si ju tudi čimprej preskrbi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
defrag dela, sam nč ne pomaga
Mene najbolj to mot ker ne morm v upravitelja opravil, da bi pogledu kaj mi odžera pomnilnik. Aja pa tud internet počasnej dela in ker sem na dial up se to res pozna. Tko mi naprimer tist ad-ware do vleče s celih 600 B / sekundo
Mene najbolj to mot ker ne morm v upravitelja opravil, da bi pogledu kaj mi odžera pomnilnik. Aja pa tud internet počasnej dela in ker sem na dial up se to res pozna. Tko mi naprimer tist ad-ware do vleče s celih 600 B / sekundo
roCkY ::
Še ena od mene na to temo ampak ne kot pomoč. Le kot nerešena zanimivost. Letos enkrat poleti mi je kišta začela ful počas mlet. In kar nekaj dni nisem niti posvečov pozornosti, ker nisem skor nič rabu pa en kup je bilo dela. A čez čas je bil na F@H-u porazen rezultat. In vzrok. FSB je bil postavlen na 100!! Kako se je to zgodilo mi niti slučajno še danes ni jasno. Računalnik uporabljam izključno sam. Možno je edino, da se je zgodilo zaradi nihanja napetosti. Ampak kolker se spomnim so ostale nastavitve v BIOS-u osale na nastavljenih vrednostih! Računalnik me nikoli ni pričakal ugasnjen ampak vedno uspešno zagnan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba rama konstantno 40-50%Oddelek: Pomoč in nasveti | 4039 (2379) | hojnikb |
» | Pohitritev računalnikOddelek: Programska oprema | 3210 (2539) | Gray_Warden |
» | Cursor me zafrkava!Oddelek: Strojna oprema | 935 (673) | Shegevara |
» | Samodejno predvajaj (trdi diskiOddelek: Operacijski sistemi | 1166 (1024) | Pyr0Beast |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4724 (4078) | Boky |