» »

DHL Service Point prevzem

DHL Service Point prevzem

BadgerSkin ::

No moj problem je sledeči.
Iz Nemčije bi si naročil določena semena in spletna trgovina ponuja le pošiljanje v Avstrijo in Nemčijo.
MailBox.de sicer poznam, ampak ne glede na to kako velik paket naročam mi zadnje čase vedno računajo 12 eurov za posredovanje paketa kar mi je malo preveč.
No spletna trgovina, ki sem si jo izbral pošilja izdelke le z DHLgoGreen dostavo, tako da poštno ležeče v Avstriji ne pride v poštev, bi pa si paket direktno naročil, na DHL Service Point v Avstriji in prevzem zadeve združil z manjšim izletom v Avstrijo z vlakom.
Sedaj pa me zanima ali obstaja kakšen način oziroma format zapisa naslova DHL Service Pointa, da bi jaz lahko zadevo naročil neposredno na Service Point, brez da bi rabil pošiljko preusmerjati, saj se lahko na tak način hitro kaj zalomi.
Najlepša hvala.

starfotr ::

Najbolj enostavno je, da si sam organiziraš dostavo. Npr. naroči si pick up z izbrano dostavno službo.

BadgerSkin ::

starfotr je izjavil:

Najbolj enostavno je, da si sam organiziraš dostavo. Npr. naroči si pick up z izbrano dostavno službo.

Sem marsikaj poskušal včeraj na koncu se je izkazalo, da ne omogočajo pickup point dostav v Avstriji, tako, da se bom moral očitno znajti drugače, mailbox.de je vedno ena izmed alternativ.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32684215 (1274) buttcrack
»

DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9547280 (18121) uporabnik50
»

Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8436332 (19452) AgiZ

Več podobnih tem