Forum » Mobilne tehnologije » Android Avto Wireless brezžični adapter
Android Avto Wireless brezžični adapter
Kodi ::
Enostavna in veliko cenejša zadeva je nosilec z ustreznim, v večini novejših telefonih z ucb-c priključkom, v katerega, ko prideš v avto vstaviš, položiš telefon in zadeva rešena in deluje 100%.
Vse ostalo so polovičarske rešitve, ki v večini primerov ne delujejo.
Lahko podaš kakšen link kje in kaj si kupil.
Bolt ::
Enostavna in veliko cenejša zadeva je nosilec z ustreznim, v večini novejših telefonih z ucb-c priključkom, v katerega, ko prideš v avto vstaviš, položiš telefon in zadeva rešena in deluje 100%.
Vse ostalo so polovičarske rešitve, ki v večini primerov ne delujejo.
Lahko podaš kakšen link kje in kaj si kupil.
Sam sem ga naredil. Z magnetom, ki drži telefon fiksno na "nosilcu" oziroma "podlogi".
Takega ne moreš kupiti.
Glede na to, da je tisti AAW adapter 90€, ti prodam patent za 50€
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.
dunda ::
Je kaj novega glede uporabnosti?
Stvar je neuporabna. Mogoče v povezavi z točno določeno znamko telefona in točno določeno znamko avtomobila še deluje. V večini primerov pa neuporabno. Vsi tisti, ki tako hvalijo zadevo so nezahtevni uporabniki, ki jim je vsaka stvar takoj ok.
Če si tak uporabnik, potem ti bo mogoče ok.
Stvar je super, če mene vprašaš. Ko prideš v avto, se s telefonom ne ukvarjaš nič. Zažene se AA, če si poslušal podkast/glasbo (in imaš tako nastavljeno), se zažene. Če imaš navigacijo v igri, se zažene ... Če imaš kaj za radarje, se zažene ...
"Stvar je super"
Pa ne se hecat no! Sem te imel za malo bolj resnega, toda sedaj si pa izgubil vse pike. Če tebi in še dvem-trem tu gor deluje, tako, tako, potem še ne pomeni, da to deluje super vsem ostalim.
"Ko prideš v avto, se s telefonom ne ukvarjaš nič." To seveda ni res!
"Zažene se AA, če si poslušal podkast/glasbo (in imaš tako nastavljeno), se zažene." Ja in še hitreje se izklopi oziroma igubi povezavo in lahko začneš na novo.
"Če imaš navigacijo v igri, se zažene ..." Ja in še hitreje se izklopi oziroma izgubi povezavo in lahko začneš na novo.
"Če imaš kaj za radarje, se zažene ..." Ja in še hitreje se izklopi oziroma izgubi povezavo in lahko začneš na novo...
Ne zavajaj, ker zadeva je cca 100EUR in ni to burek za seljake.
Sunce mu žarko. Jaz sem pisal, kako se meni obnese. Ali ni logično? In pri meni deluje (Samsung + Mazda) tako, kot sem napisal. Brez najmanjše težave in brez vsakih intervencij.
Kolegu na Toyoti prav tako. Kar malo nesramno pišeš, da zavajam. Pač povem, kako je pri meni. In brez zadržkov lahko to vsakemu pokažem.
Če bi bila zadeva tako nezanesljiva, ne bi bilo že več mesecev toliko povpraševanja (govorim za te adapterje za AA wireless). Kot sem napisal v reviewju na blogu, sem sam imel namen kupiti Motorolin MA1, pa potem AA Wireless, žal (ali na srečo?) nič od tega ni bilo dobavljivega več mesecev. Pa sem se odločil za Carsifi.
Verjamem, da imajo ljudje težave. Pri tisočih spremenljivkah, ki vplivajo na delovanje, je to povsem možno. Že Android Auto pri mnogih ne deluje. Desetine razlogov je lahko zadaj. Vem, da si poskusil že marsikaj, ampak če imaš smolo in si med tistimi, ki jim ne deluje, težko obtožuješ druge, da zavajamo s tem, da povemo svoje izkušnje. Tega je v družbi preveč, politika le odseva te odnose.
Kljub tvojemu obtoževanju o zavajanju sem ti pripravljen pokazati, poskusiti na tvojem avtu ...
https://www.kacnje.eu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dunda ()
No, no umiri se. Pisal si in pišeš na splošno. "Vse je super!" Nikjer prej nisi podal v kateri kombinaciji TEBI deluje.
Drugič pa, če se že greš nekega strokovnjaka-Blogerja piši konkretno, natančno kot je treba, ne pa nekaj na pamet.
Kaj boš ti meni pokazal in poskušal na mojem avtu! Kaj pa misliš, da ti več veš in znaš od mene. LOL.
Še posebej, če kot praviš ti in še ene par, da vse deluje brez problema. Samo priklopiš in deluje VSE. Daj nehi te no. To kar sem jaz preizkušal je malokdo preizkusil, tako da ne verjamem, da mi kdo lahko kakorkoli kaj pokaže.
Jaz da obtožujem! Kot ti zavajaš! Jaz sem povedal samo svojo izkušnjo in glede na težave, ki jih najdeš po spletu je prej tvoje zavajanje(vsaj po načinu, kot si napisal zadnji komentar) da vse deluje super duper.
Če bi vse delovalo, tako kot treba verjetno ne bi prodajal in iskal Motorole oziroma menjal za Carsifi.
Drugič pa, če se že greš nekega strokovnjaka-Blogerja piši konkretno, natančno kot je treba, ne pa nekaj na pamet.
Kaj boš ti meni pokazal in poskušal na mojem avtu! Kaj pa misliš, da ti več veš in znaš od mene. LOL.
Še posebej, če kot praviš ti in še ene par, da vse deluje brez problema. Samo priklopiš in deluje VSE. Daj nehi te no. To kar sem jaz preizkušal je malokdo preizkusil, tako da ne verjamem, da mi kdo lahko kakorkoli kaj pokaže.
Jaz da obtožujem! Kot ti zavajaš! Jaz sem povedal samo svojo izkušnjo in glede na težave, ki jih najdeš po spletu je prej tvoje zavajanje(vsaj po načinu, kot si napisal zadnji komentar) da vse deluje super duper.
Če bi vse delovalo, tako kot treba verjetno ne bi prodajal in iskal Motorole oziroma menjal za Carsifi.
b3D_950 ::
Ja js mam primer; avto isti proizvajalec, sicer različen model vozila in enak head unit v obeh, pa v enem mi deluje AA brez težav, v drugem pa ni nič od nič kar se AA tiče, čeprav je od začetka delovalo nekaj mesecev, ko je bil avto nov. Na random pa lahko začne kar delat za kakšen dan, potem pa spet null. Za slednjega imam na sumu, da je USB port "zanič", čeprav za polnjenje še vedno deluje. Ker je imel nekdo na forumu podobno izkušnjo so potem na servisu menjal USB port in posodobil software in mu sedaj deluje. Ne vem pa kako lahko crkne usb port, razn če se obrabijo 'kontakti'...
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
Če je usb port pokvarjen, zanič, nima kontakta potem verjetno ne bi delovali na tem portu usb ključek in tudi verjetno ne povezava preko kabla.
Nodi, se mi zdi, da prav umirjen človek pa nisi? Če se motim, mi ne zameri, vtis je pač takšen.
Še tokrat odgovorim, potem pa tebi res ne bom več odgovarjal. Zameril mi pa itak ne boš, ker me imaš vrh glave.
Mislim, da sem napisal, če ne drugje pa na blogu, ki mi ga omenjaš. Torej - Mazda CX-5 in Samsung Galaxy S21 FE in Carsifi. Tako, da si informacijo dobil, ne vem, kaj še hočeš izvedeti?
Nočem se prikazovati kot strokovnjak in tega nikjer ne pišem in ne pričakujem. Bloger sem in pišem, kar pač želim. Če se kdo ne strinja, nič hudega, smo različni. Ne pišem na pamet, povem to, kar sem spoznal.
Tukaj si bil spet preveč občutljiv. Povsem iskreno in dobronamerno sem se ti ponudil, da ti zadevo pokažem. Pripravljen sem ti bil nameniti svoj čas in opremo, da bi lahko poskusila, če bi te zanimalo. Če se ti zdi, da je takšna ponudba vredna žaljenja, je to tvoj odziv na prijazno gesto. Ni ravno običajno, da ljudje takole zavrnejo pogovor, preizkus ... ampak smo različni. Sprejemam.
Veš, da po svetu tisoči uporabljajo wireless adapterje za AA. Če misliš, da gre za nateg, je to spet tvoja predpostavka. Kot sem napisal, nikakor ne izključujem, da ima marsikdo težave (v različnih kombinacijah). Zagotovo drži. Ampak velika večina pa uporablja brez težav, sicer zadeve ne bi bile tako iskane. Vem, da si marsikaj preizkusil, vseeno pa to ne pomeni, da drugim ne deluje.
Nisem nič menjal. Kot sem napisal, sem imel najprej namen kupiti Motorolin sistem, ker bi mu na podlagi prebranega/znamke/izkušenj/občutka najbolj zaupal. Ker ga več mesecev nisem uspel kupiti, sem iskal AA Wireless. Ker tudi tega ni bilo, sem se enkrat odločil, da bom vzel nekaj manj znanega, ampak dobavljivega. Odločil sem se za Carsifi in z zadevo nimam težav.
Za vsak slučaj poskusi še enim ali dvema različnima (kakovostnima!) kabloma. Res pogosta težava so kabli. Lahko nekje deluje, drugje pač ne.
Še tokrat odgovorim, potem pa tebi res ne bom več odgovarjal. Zameril mi pa itak ne boš, ker me imaš vrh glave.
Pisal si in pišeš na splošno. "Vse je super!" Nikjer prej nisi podal v kateri kombinaciji TEBI deluje.
Mislim, da sem napisal, če ne drugje pa na blogu, ki mi ga omenjaš. Torej - Mazda CX-5 in Samsung Galaxy S21 FE in Carsifi. Tako, da si informacijo dobil, ne vem, kaj še hočeš izvedeti?
Nočem se prikazovati kot strokovnjak in tega nikjer ne pišem in ne pričakujem. Bloger sem in pišem, kar pač želim. Če se kdo ne strinja, nič hudega, smo različni. Ne pišem na pamet, povem to, kar sem spoznal.
Kaj boš ti meni pokazal in poskušal na mojem avtu! Kaj pa misliš, da ti več veš in znaš od mene.
Tukaj si bil spet preveč občutljiv. Povsem iskreno in dobronamerno sem se ti ponudil, da ti zadevo pokažem. Pripravljen sem ti bil nameniti svoj čas in opremo, da bi lahko poskusila, če bi te zanimalo. Če se ti zdi, da je takšna ponudba vredna žaljenja, je to tvoj odziv na prijazno gesto. Ni ravno običajno, da ljudje takole zavrnejo pogovor, preizkus ... ampak smo različni. Sprejemam.
Veš, da po svetu tisoči uporabljajo wireless adapterje za AA. Če misliš, da gre za nateg, je to spet tvoja predpostavka. Kot sem napisal, nikakor ne izključujem, da ima marsikdo težave (v različnih kombinacijah). Zagotovo drži. Ampak velika večina pa uporablja brez težav, sicer zadeve ne bi bile tako iskane. Vem, da si marsikaj preizkusil, vseeno pa to ne pomeni, da drugim ne deluje.
Nisem nič menjal. Kot sem napisal, sem imel najprej namen kupiti Motorolin sistem, ker bi mu na podlagi prebranega/znamke/izkušenj/občutka najbolj zaupal. Ker ga več mesecev nisem uspel kupiti, sem iskal AA Wireless. Ker tudi tega ni bilo, sem se enkrat odločil, da bom vzel nekaj manj znanega, ampak dobavljivega. Odločil sem se za Carsifi in z zadevo nimam težav.
Ja js mam primer; avto isti proizvajalec, sicer različen model vozila in enak head unit v obeh, pa v enem mi deluje AA brez težav, v drugem pa ni nič od nič kar se AA tiče, čeprav je od začetka delovalo nekaj mesecev, ko je bil avto nov. Na random pa lahko začne kar delat za kakšen dan, potem pa spet null. Za slednjega imam na sumu, da je USB port "zanič", čeprav za polnjenje še vedno deluje. Ker je imel nekdo na forumu podobno izkušnjo so potem na servisu menjal USB port in posodobil software in mu sedaj deluje. Ne vem pa kako lahko crkne usb port, razn če se obrabijo 'kontakti'...
Za vsak slučaj poskusi še enim ali dvema različnima (kakovostnima!) kabloma. Res pogosta težava so kabli. Lahko nekje deluje, drugje pač ne.
Zgodovina sprememb…
Nodi, se mi zdi, da prav umirjen človek pa nisi? Če se motim, mi ne zameri, vtis je pač takšen.
Pisal si in pišeš na splošno. "Vse je super!" Nikjer prej nisi podal v kateri kombinaciji TEBI deluje.
Kaj boš ti meni pokazal in poskušal na mojem avtu! Kaj pa misliš, da ti več veš in znaš od mene.
Kot prvo nisem Nodi!
Že tukaj kažeš, da ne bereš ravno najbolj kaj ti kdo napiše. To si dokazal že večkrat v tej temi.
Kot drugo zakaj nisi citiral še tega:
Konec koncev pa sploh ne vem zakaj se oglašaš, če ga sploh nisi imel!?
Tema je Android Avto Wireless brezžični adapter in ta je samo eden, kot je bilo poudarjeno že večkrat v temi.
In NE Carsifi ali Motorola!
Ja na živce mi greste taki, ki sebe smatrate za ne vem kakšne strokovnjake podajate neke kvazi svoje izkušnje in s tem zavajate nas uporabnike, ki na podlagi vaših komenarjev potem kupimo te zadeve.
Kaj mi boš vrnil tistih 90€, ker sem ti zaupal in na podlagi tvojih reviewev na blogu in po drugih forumih kjer objavljaš svoje izkušnje.
Potem, ko pa zmanjka argumentov se pa umikajo. Ne vem kaj se potem sploh pribašete zraven, če omenjene zadeve sploh še od blizu nisi videl!
PARTyZAN ::
Mogoče predlagam ostalim, da se ne ukvarjate preveč s Kodijem, ker je normalna komunikacija z njim nemogoča.
al1976 ::
Kodi se enkrat.
Vec nas je povedalo da z AAwireless nima tezav in da smo zadovoljni z nakupom. Moj dela bp in PIKA. Pa je bil v kobinaciji s tremi telefoni.
Veckrat si bi napoten na njihov support. Si jih kontaktiral?
Sem preprican da dobis dostojen odgovor in pomoc kot se sika.
V primerih totalnega razocaranja bi rekel da je tudi v njihovem interesu da ti zrihtajo da deluje, mogoce celo da ga vrnes.
In ja kabel ki zgublja stik sem tudi ze sam imel primer. In ja usb konektor z leti zgublja stik. Ja, mogoce si pa res dobil defektnega.
Vec nas je povedalo da z AAwireless nima tezav in da smo zadovoljni z nakupom. Moj dela bp in PIKA. Pa je bil v kobinaciji s tremi telefoni.
Veckrat si bi napoten na njihov support. Si jih kontaktiral?
Sem preprican da dobis dostojen odgovor in pomoc kot se sika.
V primerih totalnega razocaranja bi rekel da je tudi v njihovem interesu da ti zrihtajo da deluje, mogoce celo da ga vrnes.
In ja kabel ki zgublja stik sem tudi ze sam imel primer. In ja usb konektor z leti zgublja stik. Ja, mogoce si pa res dobil defektnega.
Kaj vam ni jasno! al in razni partizani! Potem se pa čudite, da se razburjam. Halo!
A ste res nepismeni ali ste toliko leni, da ne znate prebrat za nazaj en ali dva komentarja, kaj sem napisal.
S tem AAW sem jaz itak že zdavnaj zaključil. Ne bom pa tiho, če bodo nekateri, ki ga sploh niso imeli, zavajali potencialne kupce, da zadeva deluje super, brezhibno brez kakršnih koli problemov.
Meni ni treba ponavljat kaj in kako, če sploh ne znate prebrat kaj sem napisal.
Vse je bilo z moje strani napisano obrazloženo in to ne enkrat, pa nekateri "partizani" še vedno sprašujejo eno in isto. Tako da jaz nimam nobenemu več kaj razlagat.
A ste res nepismeni ali ste toliko leni, da ne znate prebrat za nazaj en ali dva komentarja, kaj sem napisal.
S tem AAW sem jaz itak že zdavnaj zaključil. Ne bom pa tiho, če bodo nekateri, ki ga sploh niso imeli, zavajali potencialne kupce, da zadeva deluje super, brezhibno brez kakršnih koli problemov.
Meni ni treba ponavljat kaj in kako, če sploh ne znate prebrat kaj sem napisal.
Vse je bilo z moje strani napisano obrazloženo in to ne enkrat, pa nekateri "partizani" še vedno sprašujejo eno in isto. Tako da jaz nimam nobenemu več kaj razlagat.
Ker se z Nodijem (nalašč pišem tako) ne pogovarjam več, pa drugim povem, sem mu bil pripravljen dati 90 evrov in jajca na mizo, da poskusi. Tudi svojega sem mu ponujal. Če ne bi delalo in ima človek pač smolo, se pač to zlahka proda. V življenju se nam vsak dan dogajajo razne smole in SMOLE, pa vseeno preživimo. Jajca, morala, moška beseda in poštenje pa ostanejo.
Sicer bi zagotovo pomagala tudi podpora, kot praviš "al1976". Če nič drugega, bi tudi oni vrnili denar.
Je pa prišlo do nekaj nerazumevanja tudi zaradi tega, ker je "AA Wireless" lahko širši izraz za vse tovrstne adapterje, ne samo za tistega s takšnim konkretnim imenom.
Sicer bi zagotovo pomagala tudi podpora, kot praviš "al1976". Če nič drugega, bi tudi oni vrnili denar.
Je pa prišlo do nekaj nerazumevanja tudi zaradi tega, ker je "AA Wireless" lahko širši izraz za vse tovrstne adapterje, ne samo za tistega s takšnim konkretnim imenom.
Zgodovina sprememb…
Ker se z Nodijem (nalašč pišem tako) ne pogovarjam več, pa drugim povem, sem mu bil pripravljen dati 90 evrov in jajca na mizo, da poskusi. Tudi svojega sem mu ponujal. Če ne bi delalo in ima človek pač smolo, se pač to zlahka proda. V življenju se nam vsak dan dogajajo razne smole in SMOLE, pa vseeno preživimo. Jajca, morala, moška beseda in poštenje pa ostanejo.
Potem pa v žaljenje! To ti je vse kar znaš dunda. Kolk si ti star! 5let! Po izpadih in cepetanju očitno res nimaš več.
Na tem strokovnem forumu sem pričakoval malo več strokovnjakov, ne pa, da se oglašajo samo taki, ki so večinoma nepismeni. Od vsega začetka, od prvega komentarja dunda dokazuješ, da nimaš pojma, da si nepismen ali pa pač tako površen, da ne znaš prebrat par komentarjev za nazaj. Potem pa vletiš v debato z nekim pametovanjem, kot ena kura brez glave. Pa sem te res imel za nekega "strokovnjaka" na tem in še nekaterih področjih, pa vidim, da si en navaden mazač zraven pa še lažnivec. Kje si ti meni ponujal 90€? LAŽNIVEC!
Še enkrat za tiste malo bolj počasne. Lepo sem napisal, da verjamem, da določenim uporabnikom z določenim setupom zadeva deluje. Meni pač ni zato je šla zadeva dalje. Sedaj mi pa neki dunda pametuje kaj naj naredim ali naj njemu prodam ali pošljem nazaj. Halo! človek koliko si ti star!
Vse sem razložil napisal, da sem kontaktiral suport, kakšen "setup" imam... pa še vedno sprašujejo eno in isto. Zakaj nisi kontaktiral suport, zakaj nisi odprl ticket... kaj so ti tam rekli. In potem se čudite takim izpadom. Nikoli nisem nesramen do ljudi, ki niso nesramni do mene. Če pa te začnejo več kot očitno zajebavat namerno ali nenamerno potem pa dobijo enak odgovor nazaj. Zato pa nimam kaj razlagat destkrat in resno jemat določene uporabnike, če so nepismeni.
Kako mi bo en tak potem pomagal, če še brat ne zna.
In še enkrat za tiste nepismene, ker očitno ne znajo prebrat en komentar za nazaj. Jaz sem s tem točno določenim adapterjem zaključil. Sploh se ne bi več oglašal, če ne bi uletel v temo dunda z zavajanjem uporabnika, ki ga zanima ta zadeva in jo po vsej verjetnosti hoče kupi in to za 90€ in on njega zavaja, da zadeva deluje super duper brez težav. Zraven sploh ne ve kakšen setup ima. Kar pa je še najbolj hecno, pa je to, da dunda tega adapterja sploh še nikoli ni imel! HALO!
Mogoče predlagam ostalim, da se ne ukvarjate preveč s Kodijem, ker je normalna komunikacija z njim nemogoča.
Sem opazil :-)
No čist tko, ko že ravno debatiramo o podobnih težavah v sosednji temi, da povem, da sem tisto sranje od AAWireles, ki je opisan v prvih postih zamenjal za Carsifi.
To pa je popolnoma drug nivo, ki pa res lahko rečem, da v povezavi z mojim avtom in telefonom deluje kot se za gre.
To pa je popolnoma drug nivo, ki pa res lahko rečem, da v povezavi z mojim avtom in telefonom deluje kot se za gre.
Kodi, hvala za povratno informacijo. Tudi s kolegi res nimamo posebnih pripomb.
AvtoR ::
Imam Carlinkit 4. Nekih posebnih težav nimam, opažam pa da se na določenih lokacijah (blokovsko naselje) včasih dlje povezuje. Verjetno gre za nasičenost wifi kanalov? Tudi Split screen lepo deluje. Gre pa za Toyoto Corollo hybrid, letnik 22 in Xiaomi 9t pro. Opažam še da se telefon med daljšo uporabo kar precej segreje.
Meni je zanimivo to, da ko se peljem v službo po AC mi vedno točno na isti lokaciji izgubi povezavo za par sekund, par sto metrov in potem se spet samodejno poveže. No samodejno na Peugeotu moraš itak vedno sam preklopit na AA ne gre takoj samodejno v AA.
To se mi je do sedaj zgodilo-dogaja samo na eni lokaciji, pa se vozim kar dosti po slo, pa do sedaj še nikjer drugje.
Kaj je tam, ne vem. Mogoče kakšen Bermudski trikotnik
To se mi je do sedaj zgodilo-dogaja samo na eni lokaciji, pa se vozim kar dosti po slo, pa do sedaj še nikjer drugje.
Kaj je tam, ne vem. Mogoče kakšen Bermudski trikotnik
To je kar značilnost vseh teh brezžičnih povezav. Tudi sam imam nekaj lokacij, kjer pogosto izgubi povezavo. Če govoriš o gorenjski AC, je to verjetno tam od Lesc proti Jesenicam?
Sicer pa recimo tudi v Šmarci pri železniški postaji. Ni vedno, pogosto samo malo pošteka, pogosto pa tudi dejansko izgubi povezavo. Slutim, da so tam neke motnje na teh frekvencah. Sam nimam volje, da bi testiral različne frekvence. Je pa tudi kolega omenil točno isto lokacijo. Sigurno se na kakšnih frekvencah tam dogaja nekaj.
Sicer pa recimo tudi v Šmarci pri železniški postaji. Ni vedno, pogosto samo malo pošteka, pogosto pa tudi dejansko izgubi povezavo. Slutim, da so tam neke motnje na teh frekvencah. Sam nimam volje, da bi testiral različne frekvence. Je pa tudi kolega omenil točno isto lokacijo. Sigurno se na kakšnih frekvencah tam dogaja nekaj.
d4vid ::
Proda kdo kak wireless adapter? Kupim, da ne čakam dostave iz bogvekje...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
ZiedRieke ::
Kako nastaviti, da ti na telefonu prikaže klic, medtem ko si povezan z AAWireless? Problem nastane, ko sem v bližini izklopljenega avta, se mi telefon avtomatsko poveže z AAwireless in potem na telefonu sploh ne zvoni/niti ne prikaže klicatelja, ko me nekdo kliče... Moglo bi hkrati prikazati klicatelja na telefonu in tudi na AAwireles Android auto sistemu, da bi imel izbiro na katerem sistemu se bom javil. Sedaj začasna rešitev je, da ko dobim prejmem klic, na telefonu izklopim wifi, da lahko sprejmem klic.
Lonsarg ::
Hm, najbrž v tvojem avtu tudi ko je ugasnjen, USB port še vedno dobiva elektriko? Probaj najti nastavitev v avtu da to izklopiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
To sicer je rešitev, da usb port fizično prevežen na ignition, ampak me bolj jezi to, da se nemorem javit na telefonu. Namreč android auto uporabljam samo za navigacijo in youtube. Zanima me rešitev v smislu, kako kompletno onemogočiti klice preko AAWireless, medtem ko klasični klici preko bluetootha pa naj ostanejo?
skyline ::
Kako nastaviti, da ti na telefonu prikaže klic, medtem ko si povezan z AAWireless? Problem nastane, ko sem v bližini izklopljenega avta, se mi telefon avtomatsko poveže z AAwireless in potem na telefonu sploh ne zvoni/niti ne prikaže klicatelja, ko me nekdo kliče... Moglo bi hkrati prikazati klicatelja na telefonu in tudi na AAwireles Android auto sistemu, da bi imel izbiro na katerem sistemu se bom javil. Sedaj začasna rešitev je, da ko dobim prejmem klic, na telefonu izklopim wifi, da lahko sprejmem klic.
Si sprobal start/stop nastavitev v AAWireless appu?
Ali, da v nastavitvah BT izklopiš klice določeni napravi-avtu ali adapterju.
Sem izklopil dovoljenja za klice tako BT kot tudi Android Auto. Razlika je samo v tem, da potem klicev tudi v avtu nekaže več.
Si sprobal start/stop nastavitev v AAWireless appu?
Hvala, odlično to sem rabil.
Jodlarcek ::
Dejansko gre za enega najbolje ocenjenih adapterjev, sem ravno en teden prej naročil novega predno sem videl da prodajaš :)
Veliko firm nalašč da brezžični android avto zgolj v najdražje opreme, v nižjih opremah pa zgolj zična verzija. No ta adapter to na zelo poceni način reši.
Veliko firm nalašč da brezžični android avto zgolj v najdražje opreme, v nižjih opremah pa zgolj zična verzija. No ta adapter to na zelo poceni način reši.
Zgodovina sprememb…
link_up ::
mib2 ima v eni config datoteki za sconfat. Se pa res ne spomnim vec v kateri oz. je bil patch narejen avtomatsko. Ce ima kdo oz. koga zanima...
In and Out
Še komu prekinja precej pogosto preko aawireless? Se da kaj popravit?
Prodajam svoj AAWireless, ker sem menjal avto in ga ne potrebujem več.
Cena 65€.
Zdravo
Kaj nihče več ne potrebuje? Danes reduced price . Več info PM
Se ne čudim. Kdo bi potreboval tak polizdelek.
We get it, tebi ne dela. Ostali smo pa super zadovoljni.
Obstajajo pa črne luknje ja, kjer ga za pol minute vrže ven. Naprimer vsaka istrska cestninska postaja (zaradi ENCja verjetno).
We get it, tebi ne dela. Ostali smo pa super zadovoljni.
We get it Samo, da si zadovoljen
Samo nekaj zadnjih:
Prodam svoj AAWireless. Kupljen 2 meseca nazaj, nikakor se mi ne uspe povezati. Cena 65€
Še komu prekinja precej pogosto preko aawireless? Se da kaj popravit?
Da ne naštevam naprej
Včasih smo bili tudi zadovoljni z fičoti in 101kami
Kaka vecina neki, imas na stotine adapterjev, AAWireless pa je po vseh reviewih sodec med top 5, oziroma je ponavadi omenjen na mestih 1-3 ko gledas kandidate. Torej gre za enega izmed dobrih v gori povprecnih in slabih. Njegova posebnost glede na konkurenco pa je customizacija preko aplikacije, recimo resolucijo lahko customatiziras, kar vecina ne podpira.Dejansko gre za enega najbolje ocenjenih adapterjev, sem ravno en teden prej naročil novega predno sem videl da prodajaš :)
Točno to, za ENEGA. Večina jih je bolje ocenjena in iz dneva v dan se ta številka spreminja v prid drugim
No saj, če ne sprobaš ne moreš vedet.
Zgodovina sprememb…
Pezdicek ::
Ima kdo ta adapter?
Motorola MA1 Wireless Android Car Adapter
https://www.amazon.de/-/en/Motorola-MA1...
Ali dela ok?
Nujno potrebujem kaj podobnega, ker preko kabla mi prekinja in dobim neko roza sliko. Slab konektor na telefonu.
Motorola MA1 Wireless Android Car Adapter
https://www.amazon.de/-/en/Motorola-MA1...
Ali dela ok?
Nujno potrebujem kaj podobnega, ker preko kabla mi prekinja in dobim neko roza sliko. Slab konektor na telefonu.
AAWireless je cenejši, pa kabel lahko odklopiš in zamenjaš s svojim (priročno, če je priložen predolg/prekratek).
Ampak Kodi ti bo povedal, da je šrot :)
Ampak Kodi ti bo povedal, da je šrot :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()
Mi lahko kdo razlozi, kaj je fora.
Ce povezem samsung galaxy, mislim, da A23, lahko klicem direktno iz AA, če imam povezan moj poco X3 pro, pa mi ob klicu vrze AA ven in odpre "phone" meni na radiu (VW MIB2).
Ce povezem samsung galaxy, mislim, da A23, lahko klicem direktno iz AA, če imam povezan moj poco X3 pro, pa mi ob klicu vrze AA ven in odpre "phone" meni na radiu (VW MIB2).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Groot ::
akulp ::
Živjo.
Kak lastnik AAWireless adapterja, ki ga ne potrebuje več in je pripravljen prodati?
ZS prosim.
Kak lastnik AAWireless adapterja, ki ga ne potrebuje več in je pripravljen prodati?
ZS prosim.
Lukcc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: akulp ()
AvtoR ::
Ravno par dni nazaj sem prodal Carlinkit 4.0...
Sem prešel na Carlinkit 5.0.
Če uporabljaš Android, ti priporočam da nabaviš Carlinkit 5.0.
Se precej hitreje poveže in mi deluje bolj stabilno.
akulp ::
Ravno par dni nazaj sem prodal Carlinkit 4.0...
V primerjavi s 4.0 ali AAW?
Ker vsi možni review-ji, ki sem jih prebral, pripročajo AAW.
Sam sicer že imam wireless AA out of the box, je pa izjemno motoče (ker je ekran samo 7"), da ne morem spremeniti DPI-jev. Z AAW pa to gre...
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel usb c za polnjenjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1339 (734) | WaterBoy |
» | GSM - Polnjenje na 85% 2x dnevno ali 1x 100% (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10081 (7420) | matobeli |
» | Android auto težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 9305 (5807) | J.McLane |
» | Avtomobili in povezava s telefonomOddelek: Na cesti | 4078 (3187) | todjo |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64447 (31423) | Opkow |