Forum » Loža » Kje DANES kupiti prazne cd-je?
Kje DANES kupiti prazne cd-je?

Tero ::
Vem imam problem:
- je nedelja
- je leto 2022
Z enim starim avtom gremo na daljso voznjo in bi rad imel se kak drugace muziko ko iz telefona ali gluple radijske postaje. Torej kaksna ideja kje to danes kupiti?
- je nedelja
- je leto 2022
Z enim starim avtom gremo na daljso voznjo in bi rad imel se kak drugace muziko ko iz telefona ali gluple radijske postaje. Torej kaksna ideja kje to danes kupiti?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

DamijanD ::
DVDje sem še videl kje, CDji so pa res redkost - včasih je Petrol kaj imel...
Drugače pa a ni boljša zadeva BT-FM oddajnik pa imaš lahko karkoli imaš na telefonu. Ali druga opcija, kar BT zvočnik
Drugače pa a ni boljša zadeva BT-FM oddajnik pa imaš lahko karkoli imaš na telefonu. Ali druga opcija, kar BT zvočnik

Je.
A imam isti problem da bi moral danes to kupit. CD-ji bi bli cist ok. Na en bliznji petrol sem ze sel pogledat pa jih ni.

Je kdo iz Maribora pa bi mi bil pripravljen kaj odstopit ali prodat in se mu ljubi danes z tem ukvarjat?

Anney ::
Na telefon si dej novo glasbo namesto na cd, če si rekel, da lahko predvajaš iz njega, ali pa si naloži tunein aplikacijo, pa imaš radijskih postaj malo morje.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Na telefon sem mislil kot zvočnik iz telefona. Kar je težko za poslušat 5 ur :(

Miki N ::
Nič ne bo s CDji danes, OP - kake vice naštudiraj ali zanimivo zgodbo, to ti je edina šansa.

Juplter ::
Sam sem imel isti problem ko sem za vikend "popravljal" en star PC ki se uporablja v industriji in ni bil možen boot iz USB-ja. Moral reinsatlirat windows xp. Glup problem ki mi je vzel veliko ur in zivcev.
http://cifxcj4qdn5ognlgc6bjnd6jgjibbjmysbhc4sifdhqiyur4fnctfuqd.onion/fck45.rar

hbgqzR ::
Ne spremeni situacije - audio kabel iz telefona lahko vtakneš v avtovo aux vtičnico, če ne podpira(ta) BT. Lahko tudi kupiš (pravočasno ali na zalogo) music player za v avto z BT, SD/USB podporo.
Drugace pa CDR je načeloma slabo, CDRW pa je verjetno way togo drive listen, zagotovo nekaj dražje, ampak preverjeno in preverljivo vzdrži pa 10+ let.
Drugace pa CDR je načeloma slabo, CDRW pa je verjetno way to
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hbgqzR ()

49106 ::
CDRW pa je verjetno way to go drive listen, zagotovo nekaj dražje, ampak preverjeno in preverljivo vzdrži pa 10+ let.
Ne glede na to kolikokrat si disk prepisal?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

KuntaKinte ::
na petrolu,je frend za foro kupil alfi nipič greatest hits pa rolal 24/7,dokler ga nisem zalučal skozi okno,cd mislim

49106 ::
Eh, pravzaprav sem mislil "če (parkrat) prepišeš" in ne "kolikokrat prepišeš". (Nekaj) 10x je več kot sem pričakoval.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

10x zagotovo, za več kot 20x se ne spomnim, bi moral poeksperimentirati ampak mi to ne predstavlja vrednosti. v glavnem, če že res cd, potem cdrw, mislim, da je bil verbatim in set 5, mogoče 10. to je bilo res daaavno nazaj.

Koraaz ::
Preveri Leclerc, marsikaj se tam najde.
100% še imajo DVDje, mogoče imajo v ponudbi tudi še CDje.
Da ne boš za brezveze hodil, jih magari prej pokliči pa vprašaj, če imajo. Edina težava je, da so danes zaprti.
100% še imajo DVDje, mogoče imajo v ponudbi tudi še CDje.
Da ne boš za brezveze hodil, jih magari prej pokliči pa vprašaj, če imajo. Edina težava je, da so danes zaprti.

Kvinta ::
Se še dobijo jaz jih kupujem na dvdmediji.com ,če si iz MB lahko greš tud tja iskat al pa ti jih dostavijo tud v nedeljo.
A.C.A.B

mailer ::
Mislim, da imam še nekaj zapakiranih cd(rw)jev.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

V-i-p ::
Tole najcenejše sranje bi vzel na enem petrolu pa zadegal not usb ključek ali sd kartico pa je.
https://www.petrol.si/eshop/avto-oprema...
https://www.petrol.si/eshop/avto-oprema...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

ghost13xc ::
Upam da se ne delas norcev..., vsak spar in intersapr ima cd tortice (verbatim) po 25, 50 cd in dvd. cena od 15 eura dalje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach ukinja vse analogne radijske kanaleOddelek: Pomoč in nasveti | 10559 (8160) | mat xxl |
» | kaj poslušate v avtu?Oddelek: Loža | 3602 (1693) | hammock |
» | dodatek USB k avtoradiu CD30 MP3Oddelek: Na cesti | 5691 (5413) | guardy |
» | Radio na delovnem mestu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10100 (8308) | GabrieLeo |
» | Rock in metal na slovenskih radijskih postajah...kje?Oddelek: Loža | 10363 (9356) | šernk |