Forum » Kaj kupiti » Katere kanalne zvočnik?
Katere kanalne zvočnik?
doma ::
Nekje sem že sestavil temo pod podobnim naslovom, samo zdej me zanima samo še ali so Genius Home Theatre 5.1 zvočniki res tako odlični kot za gledanje DVD filmov, kot za poslušanje muske, igranje igric.
Katere zvočnike mi priporočate:
Genius Home Theatre 5.1
Creative Inspire 5300
Creative Inspire 5100
Kakšno pa zvočno kartico, bi mi svetoval za vsake zvočnike posebej, da bo kvalitetea karseda najboljša. Cena zvočne kartice naj ne presega 15k SIT.
Hvala za odgovore!
P.S.: A mogoče kdo ve u kateri trgovini so zvočniki najcenejši, ker sem gledov po internetu pa so povsod enaki, trgovine naj bojo v Sloveniji.
Katere zvočnike mi priporočate:
Genius Home Theatre 5.1
Creative Inspire 5300
Creative Inspire 5100
Kakšno pa zvočno kartico, bi mi svetoval za vsake zvočnike posebej, da bo kvalitetea karseda najboljša. Cena zvočne kartice naj ne presega 15k SIT.
Hvala za odgovore!
P.S.: A mogoče kdo ve u kateri trgovini so zvočniki najcenejši, ker sem gledov po internetu pa so povsod enaki, trgovine naj bojo v Sloveniji.
boštjan ::
jaz ma te genius 5.1 in sem full zadovoljen.mam pa jih priključene na nVidiin soundstorm,to je zvočna ,ki je integrirana na plati nf7-s in je trenutno najboljša integrirana zvočna,brez problema se lahko postavi ob bok audigy2.
Te geniuse pa prodajajo v bigbangu(LJ,kot sem slišal),BOF-u,pc sistemi-maribor ali pa v spletni trgovini kadarkoli.com.cene pa so povsod podobne,okol 33k.
glede zvočne za 15k.mislim da dobiš SB!live 5.1 za okol 11k.audigy2 pa je okol 22k
Te geniuse pa prodajajo v bigbangu(LJ,kot sem slišal),BOF-u,pc sistemi-maribor ali pa v spletni trgovini kadarkoli.com.cene pa so povsod podobne,okol 33k.
glede zvočne za 15k.mislim da dobiš SB!live 5.1 za okol 11k.audigy2 pa je okol 22k
doma ::
Boštjan, a to drgač drži, k je kle na temu forumu napisan, da so za en drek, da nimajo dobrih basov, pa da srednji toni neki fušajo. Nisem še nobenga dobrga posta zasledil, da bi me prepričal v nakup. A mogoče veš, kje bi se dal na netu kakšno statistiko in oceno dobit, al pa jih kje preizkust, mogoče v kakšni trgovini? Po možnosti v LJ? Hvala!!
Lep pozdrav
Matija
Lep pozdrav
Matija
boštjan ::
v LJ probaj v BOF-u. sem bral,da lahko vse zvočnike ki jih majo tudi poslušaš in se odločiš. za te lesene pa ti lahko povem,da so zelo v redu,vsaj v mojem primeru.res da nisem neki audifil,a mene so navdušili,obratno pa bodo sosede 1X
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup 5.1 zvočnikov, če imam zvočno Creative sound blaster 5.1 live!Oddelek: Kaj kupiti | 2544 (1806) | Tic |
» | 5.1 ZvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 2780 (2501) | Zheegec |
» | Katere zvočnike za PC kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1608 (1348) | Urajmal |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8986 (7646) | Clone |
» | Genius zvočniki Surround SubWoofer 5.1 Home Theater??Oddelek: Kaj kupiti | 1287 (1151) | boštjan |