Forum » Elektrotehnika in elektronika » zemljevid Razdelilne transformatorske postaje
zemljevid Razdelilne transformatorske postaje
klemenSLO ::
Oj,
morda kdo ve za kak link, kjer bi lahko na zemljevidu našel Razdelilne transformatorske postaje?
Recimo na portaulu AKOS https://gis.akos-rs.si/ se med OSTALO GJI INFRASTRUKTURO\električna energija: da videti električne drogove in napeljavo, trafo postaj pa ne.
lp klemen
morda kdo ve za kak link, kjer bi lahko na zemljevidu našel Razdelilne transformatorske postaje?
Recimo na portaulu AKOS https://gis.akos-rs.si/ se med OSTALO GJI INFRASTRUKTURO\električna energija: da videti električne drogove in napeljavo, trafo postaj pa ne.
lp klemen
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
- spremenil: klemenSLO ()
starfotr ::
V bistvu bi rad videl katere TP so v bližini hiše
janezvalva ::
sprehodi se okrog hiše
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Idealno pa da bi vidu katera hiša se napaja iz katerega TPja :)
mirator ::
Torej gre za TP in ne za RTP. Je bistvena razlika.
Najlaže in točno boš izvedel, če daš vlogo za povečanje priključne moči. To te nič ne stane, dobil pa boš soglasje za priključitev, kjer bo točno pisalo iz katere TP se napaja omrežje, na katerega si priključen. Povečanja potem pač ne narediš.
A ni lažje poklicat lokalno izpostavo elektra ali pa njihov klicni center. Dobiš odgovor v minuti. Kot pa pisat vlogo in jo na koncu ne realizirat ...
mertseger ::
Za TP boš bolj težko dobil kaj drugega kot iobčina ali pa piso, ker jih je na tisoče. Na podeželju sicer precej enostavno ugotoviš od kje se napaja v mestu pa ne, to ima samo distribucija.
mirator ::
Zgodba je taka.
Zanimam se priklop SE. Ker je priklop med drugim odvisen tudi od tega koliko SE je že priključenih na TP na katero sem priključen, je zanimiva informacija, da bi po zemljevidu videl pozicije TP v bližini in potem koliko je že SE in malo sklepal ali bom dobil odobreno (prošnjo za priklop bom tako ali tako podal)
Ker imamo že možnost videti polno takih in drugačnih podatkov kot layer na GIS portalu, bi tudi ta podatek bil dobrodošel.
Zanimam se priklop SE. Ker je priklop med drugim odvisen tudi od tega koliko SE je že priključenih na TP na katero sem priključen, je zanimiva informacija, da bi po zemljevidu videl pozicije TP v bližini in potem koliko je že SE in malo sklepal ali bom dobil odobreno (prošnjo za priklop bom tako ali tako podal)
Ker imamo že možnost videti polno takih in drugačnih podatkov kot layer na GIS portalu, bi tudi ta podatek bil dobrodošel.
mertseger ::
Zgodba je taka.
A ni na koncu vseeno če boš že dal vlogo. Nimaš nobenega vpliva na to kakšna bo odločitev, edino če nimaš € za investicijo pa si misliš s kreditom sposojat.
Jaz imam enako situacijo, sicer vem kam sem priklopljen, ne vem pa ali bo šlo čez ali ne, pač treba počakat kaj bodo na elektro povedali ker na istri afo že ima en sončno priklopljeno.
Zgodba je taka.
A ni na koncu vseeno če boš že dal vlogo. Nimaš nobenega vpliva na to kakšna bo odločitev, edino če nimaš € za investicijo pa si misliš s kreditom sposojat.
Jaz imam enako situacijo, sicer vem kam sem priklopljen, ne vem pa ali bo šlo čez ali ne, pač treba počakat kaj bodo na elektro povedali ker na istri afo že ima en sončno priklopljeno.
REs je, nimaš vpliva.
To je bolj informativne narave.
A ni lažje poklicat lokalno izpostavo elektra ali pa njihov klicni center. Dobiš odgovor v minuti. Kot pa pisat vlogo in jo na koncu ne realizirat ...
Seveda bi bilo lažje. Problem je, da ti tega podatka ne bodo dali, razen če koga tam osebno poznaš.
Ah, ne komplicirajo. Sicer je pa to informacija, ki jo kot uporabnik rabiš. Ne samo TP ampak tudi izvod iz TP. Ker so obvestila po radiu o izklopih in tam povedo TP, izvode in hišne številke. Tako, da to ni nekaj tajnost.
Recimo:
https://prnt.sc/aahPaAYbXxhd
https://www.elektro-ljubljana.si/stanje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obstaja kakšen javen načrt za postavitev optike?Oddelek: Omrežja in internet | 6628 (2539) | majdana |
» | Katera vgradna svetila v armirano betonski strop?Oddelek: Loža | 4401 (3898) | gumby |
» | Udar strele -PC, diski...Oddelek: Strojna oprema | 1920 (1577) | Perkowich |
» | wifi v drugo nadstropjeOddelek: Kaj kupiti | 2436 (1959) | potepuhec |
» | Pogosto crkajoče žarniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1714 (1507) | jest10 |