Forum » Loža » FPL (Fantasy Premier League). Igra kdo?
FPL (Fantasy Premier League). Igra kdo?
GregiB ::
Torej... pred dnevi je FPL, online Fantasy Premier League presegla 10 mio registriranih, sodelujočih managerjev. Iz rankingov je razvidno, da je tudi v rodni grüdi veliko managerjev, ki igra... Me zanima, imate kakšne izkušnje, taktike... vaš najvišji rank...?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
lisaac ::
Jaz ga igram zdaj drugo leto..prvič 20/21, lani sem ga prešprical celega, letos sem pa spet notr :)
Letos sem dost slabo začel..trenutni overall rank: 4,618,247 ..bo treba uporabil wildcard med reprezentančno akcijo
Letos sem dost slabo začel..trenutni overall rank: 4,618,247 ..bo treba uporabil wildcard med reprezentančno akcijo
GregiB ::
Jest ga igram ćže 5. sezono... Najvišji rank do zdaj 153.871 overall... Trenutno sem v rodni grüdi med top 300
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
lisaac ::
Predvidevam da si začel s Halaandom kot kapetanom letos in nisi naredu napake kot jaz, ko sm dal Kaneu prednost pred njim :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Državna pomoč - dodatek do minimalne plače podjetjem ki poslujejo z dobičkom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10944 (8147) | GregiB |
» | OstaniZdrav v zadnjih tednih beleži porast rabe ... (VII)Oddelek: Novice / NWO | 4630 (2513) | 49106 |
» | Marantz v SLO?Oddelek: Zvok in slika | 1498 (1074) | refosk |
» | App store gift card v Sloveniji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2273 (2154) | GregiB |
» | SSD v Notebook...?!Oddelek: Strojna oprema | 1368 (1071) | Zheegec |