Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G
Fadil ::
Danes so nam prišli v službi nastavit pošto na nove telefon Samsung Galaxy A53 5G.
Na PC uporabljamo Outlook in tudi na telefonih je bilo do sedaj enako. Tip iz podjetja, ki nam ureja zadeve glede računalnikov, mi je pošto nastavil tako, da mi sedaj deluje preko Gmail-a. Pravi da se ne da drugače in da mu Exchange sploh ne ponudi. Outlooka sem osebno bolj vajen in mi je tudi bolj všeč. Baje da na novih telefonih ne deluje. V to močno dvomim, zato me zanima kako imate to ostali urejeno?
Lp
Na PC uporabljamo Outlook in tudi na telefonih je bilo do sedaj enako. Tip iz podjetja, ki nam ureja zadeve glede računalnikov, mi je pošto nastavil tako, da mi sedaj deluje preko Gmail-a. Pravi da se ne da drugače in da mu Exchange sploh ne ponudi. Outlooka sem osebno bolj vajen in mi je tudi bolj všeč. Baje da na novih telefonih ne deluje. V to močno dvomim, zato me zanima kako imate to ostali urejeno?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone nasveti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32480 (891) | PINki |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7571 (6276) | tony1 |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3296 (2647) | ncc2000 |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1526) | Bence |
» | Kopiranje imenika SE --> NokiaOddelek: Mobilne tehnologije | 3568 (3501) | -ziga- |