» »

Messener čudno sporočilo!

Messener čudno sporočilo!

mlakar ::

Ta sporočilo se mi skos pojavlja, kako se ga znebim?

lp
  • zavaroval slike: Predator ()

Sydk ::

start
control panel
administrative tools
services
na levem sliderju furaj dol do messengerja in ga 2 x klikni
klikni stop
in pa startup type prestavi na disabled
daj apply in pa ok
to je to:))

swar ::

Haha sam je huda spam reklama :D
To se prov norca delajo...

freejack ::

Hehe, za kaj vse se folk odloča uporabljat net ukaz. :D

ToniT ::

Nekdo je pogruntal, da ljudje nimajo firewallov inštaliranih in uporabljajo net send za spamanje. Še bolj enostavno je, kot da iščeš e-maile naokoli.

@mlakar: Vklopi si firewall, ki ga imaš v Xp-jih že vgrajenega.

DMouse ::

Tudi Microsoft je končno ugotovil, da po privzetem vklopljen Messenger ni najboljša ideja. V naslednjem popravku ga bo izklopil

Predator ::

z naslednjim popravkom naj pa naredijo še korak naprej in poskrbijo, da je firewall po defaultu vklopljen in da ga bo težko izklopit in bo rešil več problemov kot je samo ta spam

Paramedic ::

Piše da se Messenger uporablja za prenos sporočil od Alerterja. A potem je sigurno ta servis neuporaben? A potem lahko še Alerter servis izklopim? Pri čem pa se drugače uporabljata?
End transmission.

Matri[X] ::

V windowsih lahko načeloma izklopiš vse servise, če PC uporabljaš samo za tipkanje v wordu :D . Drugače pa malo poglej po googlu, ker obstaja dost strani z razlago servisov in ti lepo pove katere lahko izklopiš in katere ne.

Paramedic ::

Matrix - te strani sem si že ogledal dolgo nazaj, npr. blackviper, je menda najbolj znana, vendar sprašujem, ker sem si po tej strani disablal ene servise, pa mi ne dela vse kot bi moralo, npr. 'server' servis priporoča disable, čeprav to pomeni onemogočanje mreže. OK, vem da ti za vse pomaga malo zdrave pameti, tako da nimam preveč problemov zarad tega. Zanima me, če je Alerter tudi potem nepomemben, če je Messenger že ravno tako brezvezen.
Zaenkrat mislim, da mi Alerter ne koristi čisto nič, ker nimam take mreže, ki bi morala obveščat administratorja o dogodkih...
End transmission.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Proxy trojanski konj

Oddelek: Pomoč in nasveti
142540 (2259) jan01
»

Resen problem oz. luknja v mojem znanju. Help.!!

Oddelek: Programska oprema
101337 (1183) mainman
»

Problemčk z XPji

Oddelek: Pomoč in nasveti
6884 (783) K0K0
»

Ponovna poplava popravkov

Oddelek: Novice / Varnost
202720 (2720) andrej
»

Kako izklopit Windows MESSENGER ?!