» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Temo vidijo: vsi
««
46 / 48
»»

Gregor P ::

caszafuckoff je izjavil:

… rabimo sposobnega direktorja, ki zna delati, ne pa politične blebetače brez kakršnihkoli izkušenj.

… samo da razumemo pod kaj si Krepelce predstavlja apolitičnega sposobnega direktorja :D

… če bi res Rop zmagal bi to bila takšna huda karma 8-)

P.S.: Ropa ne maram in ga tudi nikoli nisem maral.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

caszafuckoff ::

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

se praskati po hrbtu in steti muhe, ki priletijo mimo.

Pa ti veš kje se muhe največ časa zadržujejo? :))

Hočeš povedati, da me še na vikendu zalezuješ???!!! To pojasni muhe, opozarjam te, da imam na steni morning
star in se niti ne pribljižuj hiši. Je sicer hudo star in ti imaš betonsko glavo ampak garantiram ti, da bo
dobro opravil svoje delo.

Gregor P je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

rabimo sposobnega direktorja, ki zna delati, ne pa politične blebetače brez kakršnihkoli izkušenj.

samo da razumemo pod kaj si Krepelce predstavlja apolitičnega sposobnega direktorja :D

Od kje si potegnol apolitičnega, je jasno samo tebi, daj premakni se v senco no. Sicer lahko skrajni desničarji
podtikate, kolikor hočete, ampak nimate nikogar, ki bi lahko pariral. Znate lagati, znate nagajati, ste hudobni,
delate samo škodo, ampak, ko pa enkrat pride do dela, se vam pa ustavi. In občepite na nuli, za kar so dokaz vse
vaše dosedanje vlade.
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Hvala da si potrdil to, kar že vsi ostali vemo. >:D

Hočeš povedati, da me še na vikendu zalezuješ???!!!

Ne. Bodi brez skrbi, da se kupu dreka izogibam na kilometer. Ti pa uživaj ob preletavanju muh, pa se še dalje čimmanj umivaj. ;)

borut_p ::

Uuuu. 4.78% udelezba, pa se to skoraj

Voluharje bo zj.. lepo vreme

https://www.24ur.com/novice/slovenija/l...

mirator ::

Sem, kot Ljubljančan z urejenim problemom parkiranja z dvema avtomobiloma, glasoval proti odloku. Na mestu je vprašanje, zakaj je do referenduma sploh prišlo. Problem parkiranja v Štepanjskem naselju ni od včeraj. Podobni problemi so v vseh ljubljanskih soseskah. Samo občina je sedaj svoje lovke po dobičku iz kazni za parkiranje, razširila. Stanujem v soseki, ki ima ravno tako problem s parkiranjem, vendar zaenkrat za občino še ni zanimiv. Bi pa verjetno bili naslednji v vrsti. Blok v katerem živim, stanovanje kupljeno v letu 1982, sploh nima funkcionalnega zemljišča. So pa v okolici bifeji, katerih stranke zasedajo zastonjska parkirišča okoli bloka plus, da je v bližini avtobusna postaja, so parkirišča zasedena tudi z naključnimi obiskovali centra Ljubljane.
Je pa tudi moje mnenje. Če tudi so zemljišča okoli blokov v občinski lasti, je občina predvsem v vlogi upravnika, ki ga imenujejo občani. Torej se mi zdi, da je prvobitna skrb občine, da zagotovi normalne pogoje pri vsakokratnih življenskih spremebah. Torej noben upravnik nima pravice razpolagati z nepremičninami v skupni lasti vseh lastnikov, kar pa občani smo.

Ce je blok brez funkcionalnega zemljisca, ni okolica bloka nobena skupna lastnina bloka. Je last obcine in vseh obcanov.
Nehajti si lastit nekaj kar ni vaše in nikoli ni bilo vaše.
Če morajo drugi pri novogradnjah dat 20.000eur za perkirisce, placajte tudi vi.

Ce je blok brez funkcionalnega zemljisca, ni okolica bloka nobena skupna lastnina bloka. Je last obcine in vseh obcanov.
A ti sploh veš, kaj pomeni občina. Torej, občina je združenje prebivalcev v določenem obsegu, ki se mu reče občina. In ker pri vseh odločitvah ne morejo biti vsi občani, je na volitvah izbran župan, ki mu večina verjame, da bo sledil željam in zahtevam občanov. Res smo vsi občani lastniki občinskega zemljišča, ki pa se ga kot aktualni zakonito izvoljeni župan, ne more prilastiti v imenu vseh občanov, da lahko z njim dela, kar je v njegovem interesu.

Obcina defenitivno ni 10 prebivalcev bloka, kjer se bomo ostalih 210.00 strinjali da boste zastojn prisli do necesa kar bi vase.
Tako da ja ...VSEH obcanov enako in ne samo vas. Ze dosti da bi dobili subvencionirane dovolilnice. Zakaj že.

Kot vse kaže ne bo niti kvorum dosežen. Slab tajming za referendum, ko je 3/4 LJ na slovenski obali ali kje drugje za sončen vikend. Kot kaže bo to še ena v vrsti zmag kraljice.

borut-p, kje pa sem trdil da je nekaj prebivalcev bloka kar občina?. Trdil pa sem, da so vsi stanovalci bloka tudi občani, in torej tudi lastniki skupnega občinskega zemljišča. Zapisal pa sem tudi, da imam jaz problem parkiranja rešen in me ta problematika naj ne bi sploh zanimala.
Ne vem, verjetno res ne, kaj je iz mojega zapisa bilo jasno.
Na referendumu sem se izjasnil proti predvsem za to, da se bo problem parkiranja na območju Ljubljane mogoče začel reševati skupno s problemi v raznih četrtnih skupnostih.
Povsod bi se lahko gradile garažne hiše, kjer bi večinski del imeli stanovalci (seveda bi za prarkirno mesto tudi morali nekaj prispevati), ostali pa bi pač orali plačati parkirnino.
Lahko pa dodam, da je iniciativa iz Štepanjskega naselja pozitivno vplivala začetek razmišljanja o pravici do parkiranja in hkrati, da brez latnega vložka, nimaš pravice parkirati na občinskem zemljiščiu.
Na koncu moram dodati, da niso problem samo blokovska naselja. Tudi marsikatera eno- ali več družinska hiša se s tem problemom srečuje. In če smo po zakonu vsi enaki, potem tudi za njih velja pravica parkiranja na občinski zemlji ne glede ali zastonj ali plačljivo.

kamiKaZaA je izjavil:

Kot vse kaže ne bo niti kvorum dosežen. Slab tajming za referendum, ko je 3/4 LJ na slovenski obali ali kje drugje za sončen vikend. Kot kaže bo to še ena v vrsti zmag kraljice.

V bistvu tajming sploh ni relevanten. Ljubljana ima pač toliko prebivastva, nekatere soseka že imajo urejeno parkiranje in jih neka težava glasnih prebivalcev Štepanjskega naselja, niti ne zanima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirator ()

Jaz se čisto strinjam z idejo ki jo je ponudil Jankovic - obcina da parcelo, prebivalci naj si zgradijo prakirno hišo.
Že to pomeni, da obcina financira cca 500.000 pri tem.
Lahko grejo v javno-zasebno partnerstvo. Polovica parkirisc lastniskih, pol od obcine za trzenje. Ali podobno
Zakaj samo 'hočem zastojn'. Ko jih j... Vsak naj placa kaj rabi.
Takoj se zracen spravi Zlatko in podobni, ki ze cel zivljenje dobivajo nekaj zastojn pa bi radi se kaj potegnili.

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Hočeš povedati, da me še na vikendu zalezuješ???!!! To pojasni muhe, opozarjam te, da imam na steni morning
star in se niti ne pribljižuj hiši. Je sicer hudo star in ti imaš betonsko glavo ampak garantiram ti, da bo
dobro opravil svoje delo.

Gregor P je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

rabimo sposobnega direktorja, ki zna delati, ne pa politične blebetače brez kakršnihkoli izkušenj.

samo da razumemo pod kaj si Krepelce predstavlja apolitičnega sposobnega direktorja :D

Od kje si potegnol apolitičnega, je jasno samo tebi, daj premakni se v senco no. Sicer lahko skrajni desničarji
podtikate, kolikor hočete, ampak nimate nikogar, ki bi lahko pariral. Znate lagati, znate nagajati, ste hudobni,
delate samo škodo, ampak, ko pa enkrat pride do dela, se vam pa ustavi. In občepite na nuli, za kar so dokaz vse
vaše dosedanje vlade.
Asta ti je naročila, da glasuj PROTI ;)

https://www.instagram.com/p/DasIiY8McI6...

Zenska brez hrbtenice ... in taka bo tekmovala na volitvah.
All inclusive politika ... mhm, dalec bo lj prisla s tako zupaniji

Gregor P je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

...
Asta ti je naročila, da glasuj PROTI ;)

https://www.instagram.com/p/DasIiY8McI6...

Ali ni takšno dejanje na dan referenduma kršenje volilnega molka?

Ne vem, ona je tvoj stranski idol, prijavi jo >:D

Glej, vseeno mi je. Tukaj pač debatiramo zadeve in mi je vseeno, če kraljica zmaga ali pa občani zmagate. Do sedaj sem bil manj kot 5x v življenju v Ljubljani. Nazadnje ko sem bil (predlani) sem parkiral pod Kongresnim trgom, ker se mi ni bilo za jajčkat z avtobusi. In spet bo minilo vsaj par let, če ne kje desteletje preden bom naslednjič zavil v notranjost ringa LJ. Skozi ring pa se peljem večkrat (v parih letih).

Brez zamere, si vedno dobrodošel v Ljubljani :)

Miki N ::

+1 Kami, vrni se, pogrešamo te!

kamiKaZaA je izjavil:

Glej, vseeno mi je. Tukaj pač debatiramo zadeve in mi je vseeno, če kraljica zmaga ali pa občani zmagate. Do sedaj sem bil manj kot 5x v življenju v Ljubljani. Nazadnje ko sem bil (predlani) sem parkiral pod Kongresnim trgom, ker se mi ni bilo za jajčkat z avtobusi. In spet bo minilo vsaj par let, če ne kje desteletje preden bom naslednjič zavil v notranjost ringa LJ. Skozi ring pa se peljem večkrat (v parih letih).

No saj to je glavno vprašanje, zakaj se nekdo iz vasi pri Mariboru, tako zelo zanima za Ljubljanske občinske
referendume in volitve, in meša drek, do te mere, da ima okrog sebe roje muh.

Verjetno ga nihče v vasi ne prenaša več, pa zdaj svojo "čudovito" osebnost prinaša na slo-tech.

Zgodovina sprememb…

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

No saj to je glavno vprašanje, zakaj se nekdo iz vasi pri Mariboru, tako zelo zanima za Ljubljanske občinske

Verjetno ga nihče v vasi ne prenaša več, pa zdaj svojo "čudovito" osebnost prinaša na slo-tech.

Kdo meša drek? Kaj si včeraj celi dan in pretekle dni z mano debatiral ali nekom iz LJ? Spet si izmišljuješ in pišeš laži. In roji muh latajo ravno okoli tebe. Še sam si to napisal:

caszafuckoff je izjavil:

In tudi vemo zakaj toliko muh leta okoli tebe. In to da se praskaš po hrbtu tudi nakazuje, da te vse srbi, ker kot kaže zelo slabo skrbiš za osebno higieno in zraven, da smrdiš ko pok te še vse srbi.>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kamiKaZaA ()

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Kdo meša drek? Kaj si včeraj celi dan in pretekle dni z mano debatiral ali nekom iz LJ? Spet si izmišljuješ in pišeš laži. In roji muh latajo ravno okoli tebe. Še sam si to napisal:

caszafuckoff je izjavil:

In tudi vemo zakaj toliko muh leta okoli tebe. In to da se praskaš po hrbtu tudi nakazuje, da te vse srbi, ker kot kaže zelo slabo skrbiš za osebno higieno in zraven, da smrdiš ko pok te še vse srbi.>:D

Prišel si mimo in prinesel svoj roj. S tem, da si očitno iztirjen, da ljudi še na vikendu zalezuješ.

Zgodovina sprememb…

caszafuckoff je izjavil:

Prišel si mimo in prinesel svoj roj. S tem, da si očitno iztirjen, da ljudi še na vikendu zalezuješ.

Bodi brez skrbi, da se kupu dreka izogibam na kilometer. Ti pa uživaj ob preletavanju muh, pa se še dalje čimmanj umivaj. ;)

Zdaj je vse jasno. Na vikend se zapelješ s kolesom, preživiš cel dan in potem domov. Seveda se pa stuširaš 1x do 2x na pol leta. Zato pa smrdiš ko pok in te vse srbi, da se moreš praskat po hrbtu.:))

Zgodovina sprememb…

mojsterleo ::

Evo prišel iz volilnega odbora. Oddali smo glasovnice na VK mol.
Mislim da je bila udeležba prenizka in zavrnitveni kvorum ne bo dosežen. Je pa bilo pri nas proti 96% glasovnic.

Zanimivo bo zdaj gledati spin ene in druge strani.

mojsterleo je izjavil:

Mislim da je bila udeležba prenizka in zavrnitveni kvorum ne bo dosežen. Je pa bilo pri nas proti 96% glasovnic.

Itak, nekaj bumbarjev je slo volit, ceprav so bili za, ker niso dojeli, da s tem sami svoje mnenje spodkopavajo.

Proti bi moralo biti 100% glasovnic, ker tistim, ki so bili za sploh ni bilo treba na referendum (in večina tudi ni
šla).

Prej sem interpoliral rezultat, če ne bo dramatičnih preobratov kvorum ne bo dosežen.

Zgodovina sprememb…

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Itak, nekaj bumbarjev je slo volit, ceprav so bili za. Proti bi moralo biti 100% glasovnic, ker tistim, ki so bili
za sploh ni bilo treba na referendum.

Obe strani bosta pomoje razglasili zmagoslavje. Je pa res da rezultat za Jankovića ni obetaven. Tistih 15% ki so prišli in bili proti, Jankovića sigurno ne bodo podprli na LV 2026.

.

Zgodovina sprememb…

.

Zgodovina sprememb…

mojsterleo je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Itak, nekaj bumbarjev je slo volit, ceprav so bili za. Proti bi moralo biti 100% glasovnic, ker tistim, ki so bili
za sploh ni bilo treba na referendum.

Obe strani bosta pomoje razglasili zmagoslavje. Je pa res da rezultat za Jankovića ni obetaven. Tistih 15% ki so prišli in bili proti, Jankovića sigurno ne bodo podprli na LV 2026.

Če bodo pametni, ga bodo, tako kot vsa leta. Iz preprostega razloga, ker nobena opozicija ni sposobna predlagati drugega
župana, ki bi imel tako operativno kilometrino. Privlekli bodo politične blebetače, ki pa se z Zokijimi enoletnimi
dosežki ne morejo primerjati v vsem njihovem življenju.

Sem zadnjič poslušal Urško Klokowhatever, ki mi je sicer simpatična in sposobna ženska, ampak sorry, brez enega samega konkretnega predloga KAKO, nima šans, da premaga Jankoviča. Ker on bo začel recitirati, mesto pozna
organizacijsko v nulo.

Upam, da te, ki so glasovali proti dojamejo, da je 60 eurov na leto drobiž, za to, da se znebijo izkoriščevalcev
zastonj parkirišč, ki se jim ne bo več splačalo parkirati v naseljih. Cel referendum je samo dokaz, kako zelo
se da nekatere zmanipulirati.

Problem je v tem da za 60 eurov janković ne bo ponudil nič več kot že je. Se pravi parkirno mesto ti ne bo zagotovoljeno, kar pa tudi sedaj ni.

mojsterleo je izjavil:

Problem je v tem da za 60 eurov janković ne bo ponudil nič več kot že je. Se pravi parkirno mesto ti ne bo zagotovoljeno, kar pa tudi sedaj ni.

Itak, da bo! Halo, a ne razumeš, da zaradi parkirnine, parkirišča ne bodo več uporabna za celodnevno parkiranje, vsi, ki so jih do sedaj izkoriščali, za prihod v sluzbo (dnevni migranti), parkiranje kombijev cez noc (permaparking barabe), itd., jih tam ne bo več.

Ne more jim tega nuditi zastonj, ker bi ga kdo dal na ustavno sodišče, ampak 60 eurov je nepomemben drobiž. Mislim, to je 16 centov na dan. 5 eurov na mesec.

Če v te soseske, čez noč samo redarje pošlje, bo pobral 10x več denarja od kazni (kar je bullshit, ki ga radi povedo proti-ljudje, da se mu gre samo za to, da jim bo denar pobiral).

Ta referendum je čisti dokaz, da nekateri ljudje ne vidijo 5cm naprej od nosa in zganjajo histerijo, namesto, da bi razmišljali.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

caszafuckoff je izjavil:

Upam, da te, ki so glasovali proti dojamejo, da je 60 eurov na leto drobiž, za to, da se znebijo izkoriščevalcev
zastonj parkirišč, ki se jim ne bo več splačalo parkirati v naseljih. Cel referendum je samo dokaz, kako zelo

Tujci (velika mesta, konkretno: Bruselj) imajo to urejeno takole:
Če imaš avto in imaš privat garažo, te nihče ne dira, ni ti treba nič plačati. Parkiraš v svoji garaži. Avta ne moreš postaviti na pločnik.
Če imaš avto in bi rad parkiral zunaj, na mestnem, potem je mesto razdeljeno na sektorje (3-4 ulice skupaj), plačaš ranga 20€ na leto, parkiraš koliko želiš. Drugi avto je ranga 170€ (ni pomota!), tretji pa ranga 700€. Na leto. Štejejo avti skupnega gospodinjstva. To velja za tvoj sektor. V drugem sektorju si kot tujec.

Vsakdo drug, ki pride v mesto, plača med 6h in nekih 20h zvečer. Načeloma, če prideš ponoči in zjutraj zgineš pred 6h, te nihče ne dira. Drugače pa je 15min enkrat na dan v danem sektorju - zastonj. Vse ostalo se - plača po tarifi.

Večji trgovski centri imajo svoja parkirišča, do 3h zastonj, ostalo se plača. Manjše trgovinice, listek odneseš na blagajno (ko kupiš), potrdijo ti kartico in ne plačaš nič.

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Tistih 15% ki so prišli in bili proti, Jankovića sigurno ne bodo podprli na LV 2026.

Če bodo pametni, ga bodo, tako kot vsa leta.

Moja napoved: tako kot si bil ti najbolj zaslužen s svojimi vpisi na tem forumu, da letos ni zmagal Golob boš spet najbolj zaslužen, da ne bo zmagal Janković... Kdor zna, zna. >:D

bbbbbb2024 je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Tujci (velika mesta, konkretno: Bruselj) imajo to urejeno takole:
Če imaš avto in imaš privat garažo, te nihče ne dira, ni ti treba nič plačati. Parkiraš v svoji garaži. Avta ne moreš postaviti na pločnik.
Če imaš avto in bi rad parkiral zunaj, na mestnem, potem je mesto razdeljeno na sektorje (3-4 ulice skupaj), plačaš ranga 20EUR na leto, parkiraš koliko želiš. Drugi avto je ranga 170EUR (ni pomota!), tretji pa ranga 700EUR. Na leto. Štejejo avti skupnega gospodinjstva. To velja za tvoj sektor. V drugem sektorju si kot tujec.

Vsakdo drug, ki pride v mesto, plača med 6h in nekih 20h zvečer. Načeloma, če prideš ponoči in zjutraj zgineš pred 6h, te nihče ne dira. Drugače pa je 15min enkrat na dan v danem sektorju - zastonj. Vse ostalo se - plača po tarifi.

Večji trgovski centri imajo svoja parkirišča, do 3h zastonj, ostalo se plača. Manjše trgovinice, listek odneseš na blagajno (ko kupiš), potrdijo ti kartico in ne plačaš nič.

Ja, saj točno to uvaja Zoki, samo ljudje preprosto ne razumejo. S tem, da ne vem zakaj niso naredil ceno progresivno, glede na število avtomobilov v gospodinstvu in so usekali 60 eurov pavšala.

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Tistih 15% ki so prišli in bili proti, Jankovića sigurno ne bodo podprli na LV 2026.

Moja napoved: tako kot si bil ti najbolj zaslužen s svojimi vpisi na tem forumu, da letos ni zmagal Golob boš spet najbolj zaslužen, da ne bo zmagal Janković... Kdor zna, zna. >:D

Golob je zmagal na volitvah.

nejclp je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Bolj pirova zmaga, če ni uspel sestaviti koalicije. ;)

Še več takšnih zmag mu želim na vseh naslednjih volitvah. :))

kamiKaZaA je izjavil:

nejclp je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Nima veze, zmagal je. Plus, jebiga, Stevanoviću pač ni mogel ponuditi funkcije predsednika parlamenta, toliko politične higiene pa na levem polu vendarle premorejo.

nejclp je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

nejclp je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Nima veze, zmagal je. Plus, jebiga, Stevanoviću pač ni mogel ponuditi funkcije predsednika parlamenta, toliko politične higiene pa na levem polu vendarle premorejo.

Saj pravim, njemu in vsem iz levega pola želim točno takšne zmage do konca tega stoletja. Takoj podpišem, da se znebimo vseh izvedenk levih strank vsaj do konca stoletja. Naj točno tako zmagujejo kot je zmagal Golob. >:D

Izgleda, da bo ta nori referendum padel: https://referendum.mol2026.si/

Upam, da se tisti bumbarji, ki so šli volit proti, do volitev zavedo, kaksno napako so naredili.

Tole jim pojasni vse, upam samo, da ne bodo preveč butthurt (kar bo skrajna desnica poizkušala doseči - deli in vladaj), so pač naredili napako, jebat ga, se zgodi:

caszafuckoff je izjavil:

mojsterleo je izjavil:

Itak, da bo! Halo, a ne razumeš, da zaradi parkirnine, parkirišča ne bodo več uporabna za celodnevno parkiranje, vsi, ki so jih do sedaj izkoriščali, za prihod v sluzbo (dnevni migranti), parkiranje kombijev cez noc (permaparking barabe), itd., jih tam ne bo več.

Ne more jim tega nuditi zastonj, ker bi ga kdo dal na ustavno sodišče, ampak 60 eurov je nepomemben drobiž. Mislim, to je 16 centov na dan. 5 eurov na mesec.

Če v te soseske, čez noč samo redarje pošlje, bo pobral 10x več denarja od kazni (kar je bullshit, ki ga radi povedo proti-ljudje, da se mu gre samo za to, da jim bo denar pobiral).

Ta referendum je čisti dokaz, da nekateri ljudje ne vidijo 5cm naprej od nosa in zganjajo histerijo, namesto, da bi razmišljali.

Zgodovina sprememb…

Cr00k ::

"super", lokalne volitve so 99% odločene... upam, da protikandidati ne bodo preveč EUR za kampanije porabili... :)

Kvorum ni bil dosežen. Za las. Volilna udeležba je bila okoli 19-odstotna.

Kraljica je znova zmagala.

kamiKaZaA je izjavil:

Za las? 80% Ljubljane je ocenilo, da je zadeva idiotska, in tebi se to zdi za las? Spet neki skrajno desničarski koncepti iz gnojne jame v bližini Maribora.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Super za Navijaće, da kvorum ni bil dosežen - sedaj si lahko vzame ostanek nedelje frej, nočno poastanje ne bo potrebno. :))

Miki N je izjavil:

Super za Navijaće, da kvorum ni bil dosežen - sedaj si lahko vzame ostanek nedelje frej, nočno poastanje ne bo potrebno. :))

Oh, jaz uzivam na vikendu, ni mi hudega. Še kamikazine muhe so izginile.

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Za las? 80% Ljubljane je ocenilo, da je zadeva idiotska, in tebi se to zdi za las? Spet neki skrajno desničarski
koncepti.

Manj kot 1% (manj kot 2500 volivcev) bi še slo na volišča in bi kvorum bil dosežen. In ja za las je šlo mimo, ko je govora o manj kot 1%.

driftwood ::

udeležba nikakva, referendum propadel.
zdej žabarji vsaj veste, zakaj vam vladajo taki kot zoki. ker se vam =be za vse.

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Za las? 80% Ljubljane je ocenilo, da je zadeva idiotska, in tebi se to zdi za las? Spet neki skrajno desničarski
koncepti.

Manj kot 1% (manj kot 2500 volivcev) bi še slo na volišča in bi kvorum bil dosežen. In ja za las je šlo mimo, ko je govora o manj kot 1%.

Ja, saj na tak nacin ste dobili vlado, pa ne, da ti kaj ni vsec?

driftwood je izjavil:

udeležba nikakva, referendum propadel.
zdej žabarji vsaj veste, zakaj vam vladajo taki kot zoki. ker se vam =be za vse.

Ne, vemo, kdaj je vredno iti na referendum in kdaj je bolje početi kaj drugega.

Zgodovina sprememb…

caszafuckoff je izjavil:

Miki N je izjavil:

Končno si prišel k pameti in sprejel dobronameren nasvet in si se šel stuširat. Bravo! >:D

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Miki N je izjavil:

Končno si prišel k pameti in sprejel dobronameren nasvet in si se šel stuširat. Bravo! >:D

Oh, pa ne samo to, konkretno sem se kopal, saj veš, vroč dan pa to. Ampak muhe so izginile s tabo.

Vsaj tiste škornje za gnoj sezuj, ko racaš po Sloveniji, bo precej boljše.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Saj pravim, njemu in vsem iz levega pola želim točno takšne zmage do konca tega stoletja. Takoj podpišem, da se znebimo vseh izvedenk levih strank vsaj do konca stoletja. Naj točno tako zmagujejo kot je zmagal Golob. >:D

Če bo Janković zmagal, kot je zmagal golob, potem bo župan.

caszafuckoff je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

caszafuckoff je izjavil:

Miki N je izjavil:

Oh, pa ne samo to, konkretno sem se kopal, saj veš, vroč dan pa to. Ampak muhe so izginile s tabo.

Ne, muhe so izginile, ker si začel skrbeti za lastno higieno. Prej si smrdel kot pok in so zato muhe letale okoli tebe in še vse te je srbelo, zato pa si se praskal po hrbtu. Vidiš, voda dela čudeže, le uporabit jo morešin se vsaj 1x dnevno stuširat in potem tudi muhe več ne letajo okoli tebe, ker več ne smrdiš kot pok. ;)

Še dobro, da si vse to napisal, ker drugače bi še vedno muhe letale okoli tebe, ko ti ne bi predlagali na forumu, da se greš stuširat >:D

caszafuckoff je izjavil:

««
46 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ljubljančani ali boste podpisali za referendum glede parkirišč? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60021269 (6806) pujsekpepe
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25268682 (62202) SimplyMiha

Več podobnih tem