» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Temo vidijo: vsi
««
29 / 29
»
»»

dronyx ::

Miki N je izjavil:

Arhitektonsko nova Ilirija na trdo fura distopične "liminarne" prostore, kjer samo čakaš da so pojavi kak "glitch" v Matriki

če prav vidim na tej sliki so tuši, zraven pa neka vrata. Kaj so to stranišča? Namreč tega jaz ne razumem, če se tu tuširam in voda šprica, potem pa nekdo pride ven iz teh vrat...To je spet neka surrealistična scena.

tony1 ::

Na levi so verjetno garderobe. Zdijo se najmanj preblizu tušem, vrata garderob bodo ves čas mokra.

Da ni ploščic vsaj do višine pip od tušev je katastrofa glede na ceno projekta.

Če pa na ceno pozabimo (je bilo treba na ploščicah šparat, da se je lahko več potalalo zaslužnim) je pa le nerodno, ker bi moralo biti jasno, da je treba prostor, skozi katerega gre dnevno 100+ ljudi, očistiti in razkužiti, kar je pa s ploščicami na vseh površinah, ki bodo potencialno vlažen, bistveno lažje.

Oz. drugače: sten nad ploščicami (pa pomalanih še s tako vododbojnmi barvami - če so) se očitno pač ne bo čistilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

tony1 je izjavil:

Na levi so verjetno garderobe. Zdijo se najmanj preblizu tušem, vrata garderob bodo ves čas mokra.

Kako garderobe? Če se ljudje tuširajo verjetno ne greš mimo njih skozi ta vrata? Tega si ne predstavljam.

nejc_nejc ::

Miki N je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Ali je kdo od vas seznanjen, kakšna barva je nad ploščicami, ali vsi nabijate...:P

Nejc, vidim da ti je Zokijevo kupatilo všeč ... :|

Meni se zdi naravnost strašljivo - še Jajo bo imel prijaznejšo kopalnico, ko bo šel spet v keho.

nič nimam z zokijem samo:
takole šankarsko ni glih OK
lahko je pralna barva in je zadeva trivialna za čiščenje

kaj in zakaj so aneksi pa vidim, da pojma nimate.

tisto vodiko s strehe bodo že rešili
mene bolj zanima kako bodo streho na stari iliriji pucali od kakcev golobov8-)

dronyx je izjavil:

tony1 je izjavil:

Kako garderobe? Če se ljudje tuširajo verjetno ne greš mimo njih skozi ta vrata? Tega si ne predstavljam.

JBG garderoba ima lahko 2 vrat
a ste res ene izza Krpatov

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Tudi N1 piše o slapu na Iliriji. Bo potreben še kakšen milijon za popravilo strehe.

dronyx je izjavil:

Tudi N1 piše o slapu na Iliriji. Bo potreben še kakšen milijon za popravilo strehe.

ah novinarji ne ločijo koruze od krompirja...:D

nejc_nejc je izjavil:

Si še vedno ne predstavljam jaz v garderobi, na drugi strani se pa nekdo tušira in po možnosti voda teče meni pod nogami. Pa če mi je všeč gledati ljudi pod tušem odprem vrata, ko se preoblačim? Jaz česa takega še nisem videl v praksi. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

dronyx je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Si še vedno ne predstavljam jaz v garderobi, na drugi strani se pa nekdo tušira in po možnosti voda teče meni pod nogami. Pa če mi je všeč gledati ljudi pod tušem odprem vrata, ko se preoblačim? :D

ja sigurno je nagib ene 5% proti vratom...:O

nejc_nejc je izjavil:

ja sigurno je nagib ene 5% proti vratom...:O

Saj voda od tuša tudi šprica naokrog, mar ne? Pa se ne bi nič načudil, če ni nagiba, ali celo visi proti vratom. Takih primerov imaš kolikor hočeš pri današnjih majstrih.

fikus_ ::

Naj eden gre v živo pogledat! Da se tako prepucavate kaj je, kaj ni, kaj je narobe,.... in to že celo stran foruma ....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

fikus_ je izjavil:

Naj eden gre v živo pogledat! Da se tako prepucavate kaj je, kaj ni, kaj je narobe,.... in to že celo stran foruma ....

Jaz bom šel stestiral kopališče upam za vikend, čeprav me srce boli, ker bom plačal vstopnico, čeprav imam mesečno za Tivoli. Samo to čudo moram doživet, naj stane kar hoče. :))

bm1973 ::

Tudi mene čaka obisk, ob otvoritvi se je govorilo, da bo čez 1 teden zaprt, ker je toliko napak, ki jim mora izvajalec odpraviti.

Kaj češ, ko ti Srb in Albanec zidata bazen...

Miki N ::

dronyx je izjavil:

A ne bi bil enostavneje spodaj urediti lep skalnjak ali kaj takega, da bo slap imel kje pristati? Itak je unega betona spodaj preveč in je zelo pusto.

dronyx je izjavil:

Jaz bom šel stestiral kopališče upam za vikend, čeprav me srce boli, ker bom plačal vstopnico, čeprav imam mesečno za Tivoli. Samo to čudo moram doživet, naj stane kar hoče. :))

Mimogrede mu polepi par creepy opic po unih nagravžnih garderobah! Za kazen. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Po vaši oceni, koliko mislite da ima balkanska mafija investiranega denarja samo v Ljubljani? 100 MIO, 1000 MIO, 10.000 MIO, še več?

Jaz včasih ob kavi poslušam, v kaj vse pri nas investira balkanska mafija in zadeva ima očitno razsežnost epidemije. Nepremičnine, lokali, podjetja...tu očitno drži ekonomijo nad vodo denar mafije. Pri nas so iz policije naredili redarsko službo, sodišča in tožilstva pa se zabavajo s kurjimi tatovi in pregonom opozicije. Nekega resnega finančnega organa, ki bi nadziral izvor premoženja in te transakcije seveda tudi ni. V takem okolju jasno ni nikogar, ki bi se uprl tej epidemiji. Tako da Zoran Janković ni samo neka majhna zajebancija za na forume. To je zelo resna zajebancija. Čez 10 let ne bo več Kučan izbiral premiera, šefa policije, sodnike in tožilce. Te bo izbrala balkanska mafija, saj ima toliko denarja, da lahko kupi praktično karkoli. Se še komu zdi to scary movie? >:D>:D>:D

Jaz vidim čez Slovenijo narejen Death cross. Se ni zdi tole taka zanimiva velikonočna tema, ki pa močno smrdi in zaudarja po gnilih jajcih.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Miki N je izjavil:

Arhitektonsko nova Ilirija na trdo fura distopične "liminarne" prostore, kjer samo čakaš da so pojavi kak "glitch" v Matriki

A na levi so WC-ji al kaj je fora?
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Kayzon ::

dronyx je izjavil:

Po vaši oceni, koliko mislite da ima balkanska mafija investiranega denarja samo v Ljubljani? 100 MIO, 1000 MIO, 10.000 MIO, še več?

Jaz včasih ob kavi poslušam, v kaj vse pri nas investira balkanska mafija in zadeva ima očitno razsežnost epidemije. Nepremičnine, lokali, podjetja...tu očitno drži ekonomijo nad vodo denar mafije. Pri nas so iz policije naredili redarsko službo, sodišča in tožilstva pa se zabavajo s kurjimi tatovi in pregonom opozicije. Nekega resnega finančnega organa, ki bi nadziral izvor premoženja in te transakcije seveda tudi ni. V takem okolju jasno ni nikogar, ki bi se uprl tej epidemiji. Tako da Zoran Janković ni samo neka majhna zajebancija za na forume. To je zelo resna zajebancija. Čez 10 let ne bo več Kučan izbiral premiera, šefa policije, sodnike in tožilce. Te bo izbrala balkanska mafija, saj ima toliko denarja, da lahko kupi praktično karkoli. Se še komu zdi to scary movie? >:D>:D>:D

Jaz vidim čez Slovenijo narejen Death cross. Se ni zdi tole taka zanimiva velikonočna tema, ki pa močno smrdi in zaudarja po gnilih jajcih.

Povej kej vec o temu,kjer lahko preberem o investicijah balkanske mafije? Legit question btw.

Bo mogoče kdaj Sova povedala, kaj ve o tem. Pa verjetno ve samo manjši del. Kje je še vse ostalo, kar je pod radarjem. Ampak ključni problem pa je v tem, da tu ni nikakršne obrambe proti temu, saj so vse službe, ki bi se morale proti temu aktivno boriti praktično paralizirane.

Dejansko balkanska mafija vodi Ljubljano.
Quack !

Tuje obveščevalne službe podrobno spremljajo Balkan in vedo veliko. Sigurno si neke obveščevalne podatke delijo tudi s Sovo. Problem je, da pri nas ni ničesar za boj proti organiziranemu kriminalu. In to seveda mafija ve, zato ej Slovenija tako privlačna za pranje denarja in "investiranje"

Poleg tega pri nas lahko neomejeno denarja operejo z nepremičninami. V razvitih državah npr. omejujejo nakupu stanovanj, ponekod moraš biti državljan nekaj let preden greš lahko v nakup. Pri nas pa lahko mafija cel blok nabavi in bo Jankovič še vesel.
Quack !

Gambino ::

dronyx je izjavil:

Trenutna opozicija z JJem na čelu je imela možnost počistiti z Jankovičem in podobnimi, pa niso naredili NIČ, tako da oni kar med sabo sodelujejo!

Gambino je izjavil:

Trenutna opozicija z JJem na čelu je imela možnost počistiti z Jankovičem in podobnimi, pa niso naredili NIČ, tako da oni kar med sabo sodelujejo!

Samo to lahko rečem in se spet citiram:
Pri nas ne bi smel biti v ospredju politični boj med “levico” in “desnico”. V ospredju bi moral biti boj med postkomunistično mafijo in ostalimi, ki si v taki državi ne želijo živeti. Predvsem pa tistimi, ki si ne želijo, da bodo v taki državi živeli njihovi otroci!

Da dodam k mojem zgornjemu izvajanju še to. Ne glede na to ali je tvoje politično prepričanje levo, desno, sredinsko ali te politika sploh ne zanima, ti ne bi smelo biti vseeno za to, ali z državo upravlja čisto navadna mafija. To se lahko konča zelo tragično. Podgane se ponavadi zaredijo tam, kjer je dovolj hrane in jih nihče ne preganja. Mi imamo tu silovito okužbo, ker je hrane veliko, preganja jih pa nihče!

Zimonem ::

A nimamo zakona o glavnem mestu. Zoran nam zastruplja poslance in bogsigavedi kaj vse okoli?
https://siol.net/novice/slovenija/zarad...

Glede davka na nepremičnine, najbrž si ga ravno zato ne upaj uvesti ker imajo večino praznih nepremičnin mafija, in bi bil problem.
Quack !

tony1 ::

Zimonem je izjavil:

A nimamo zakona o glavnem mestu. Zoran nam zastruplja poslance in bogsigavedi kaj vse okoli?
https://siol.net/novice/slovenija/zarad...

Božje znamenje, sedaj pa zamenjajte Maxim z zajetjem v Klečah... :))

Aktivnosti Sove, ko gre za investicije tako državljanov Srbije kot Bosne in Hercegovine v nepremičnine v Sloveniji, naj bi bilo sicer po dostopnih neuradnih informacijah kar nekaj, Sova pa naj bi pri tem sodelovala tudi s partnerskimi obveščevalnimi službami.
vir

Fino. V osnovi pa problem, da Slovenija nima struktur za resen boj proti organiziranemu kriminalu. Nima organov pregona, ki bi bili sposobni to učinkovito preganjati, o tožilstvu in sodstvu pa nima smisla niti debatirati. Tam so v 70 letih prejšnjega stoletja. ;)

Po moje je bolj verjetno, da so "partnerske službe" Sovo opozorile, kaj se pri nas dogaja in kaj balkanska mafija tu počne.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Sodstvo je pri nas leta 2025 zaposleno s tem po kaki ceni je nekdo leta 2005 prodal parcelo, ki jo je kupil leta 92. Need i say more?

Kayzon ::

dronyx je izjavil:

Aktivnosti Sove, ko gre za investicije tako državljanov Srbije kot Bosne in Hercegovine v nepremičnine v Sloveniji, naj bi bilo sicer po dostopnih neuradnih informacijah kar nekaj, Sova pa naj bi pri tem sodelovala tudi s partnerskimi obveščevalnimi službami.
vir

Fino. V osnovi pa problem, da Slovenija nima struktur za resen boj proti organiziranemu kriminalu. Nima organov pregona, ki bi bili sposobni to učinkovito preganjati, o tožilstvu in sodstvu pa nima smisla niti debatirati. Tam so v 70 letih prejšnjega stoletja. ;)

Po moje je bolj verjetno, da so "partnerske službe" Sovo opozorile, kaj se pri nas dogaja in kaj balkanska mafija tu počne.

Mamo pa zelo sposobne policijske specialne enote, tam cirka okoli 100 jih imamo in so res na visokem nivoju. Kolikor sem raziskoval pred leti sodijo v sam vrh v evropi.

Ce koga zanima,cisto spodaj dol imate dve pdf knjigi:.

https://www.policija.si/o-slovenski-pol...

Pisem pa o temu ker sem si azmislil da bi rabili tako cistko kot je bila v filmu Tropa de Elita (Elite Squad) 1 in 2.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

Kayzon je izjavil:

Mamo pa zelo sposobne policijske specialne enote, tam cirka okoli 100 jih imamo in so res na visokem nivoju. Kolikor sem raziskoval pred leti sodijo v sam vrh v evropi.

Ja, samo da oni pridejo na vrsto za posredovanje, mora nekdo pred njimi opraviti svojo nalogo. Tega pa ni. ;)

Zgodovina sprememb…

Srbska mafija si gradi bazo v Ljubljani:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/9...
Quack !

lynxslo5 ::

Novinarji Pop tv so šele po 20 letih pogruntali, da je Janković Srb, da ima dvojno državljanstvo in da je bolj kot do Slovenije lojalen do Srbije. Jasno, da takšen Janković dela vse, da bi Ljubljana postala čimbolj srbska in pomaga svojim prijateljem iz Srbije in Republike Srpske, da kupujejo Ljubljano.

Temu človeku je zelo malo manjkalo, da bi postal premier Slovenije. Če bi mu to takrat uspelo, bi tudi mi na tem forumu morali pisati v cirilici.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Scaramouche3 ::

lynxslo5 je izjavil:

bi tudi mi na tem forumu morali pisati v cirilici.

michael32 ::

LeQuack je izjavil:

Srbska mafija si gradi bazo v Ljubljani:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/9...

Janković z mafijskimi posli nastopa vse bolj odprto, ničesar ga ni več strah. Sram ga itak nikdar ni bilo...

kamiKaZaA ::

Opanković 134-krat oproščen. Nikoli kriv! Poštenjak. No, sedaj pa se spet lahko zadeva zakomplicira. Bodo morali vpoklicati specializirano tožilko, katera tako rada pozabi delati za zakonski rok?

Višje sodišče v Ljubljani je po pritožbi specializiranega državnega tožilstva v celoti razveljavilo sodbo okrožnega sodišča iz junija 2023, ki je Zorana Jankovića in soobtožene oprostilo očitanih kaznivih dejanj
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/visj...

Bo Zoki obsojen za svoja kazniva dejanja? Kvote na med galaktičnih stavnicah znotraj in izven Rimske ceste:

NE - 1,0000000000000000000000000000000000000000000001
DA - 1.000.000.0000.000.000.000.000,00

ripmork ::

Kaj so bli njegovi glih na dopustu, da se je tako razsodilo? >:D
Vidim, da je tudi Jakič vpleten tle. Ma primer kake šanse da ne zastara, ampak dejansko do kake sodbe pride?

PS: še vedno je baraba (odgovor na OP vprašanje).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

FireSnake ::

Čist kao suza!

Še iz drugega vira:
Višje sodišče razveljavilo oprostilno sodbo v zadevi parkirišča v Stožicah

Vir:
https://siol.net/novice/slovenija/visje...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

luli ::

Ta razveljavitev je zame zanimiva samo iz enega vidika. Danes se je mnenju, da so sodišča nesposobna, sodbe pa na nivoju Chat GPT ver 0.1b pridružilo tudi Višje sodišče (zakaj bi drugače vzelo pristojnost LJ). Zdaj ali gre za preblisk enega izmed sodnikov, ali pa so se odločili, da bodo začeli čistiti nesposobneže in korupcijo pa bo pokazal čas. Upam, vendar ne verjamem, da drugo.

Zimonem ::

Na RTV je novica pod črno kroniko.

NuMaN ::

Lahko pa da je Zoki padel v nemilost pri globoki državi.

Sicer ga to verjetno ne skrbi preveč, vprašanje če bo pokoj preživljal v najlepšem mestu na svetu.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
««
29 / 29
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25252274 (45794) SimplyMiha
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30193244 (87782) lexios

Več podobnih tem